Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam postaviti link pa ko zna nek postavi. Citam na Faktor.ba i na senzaciji da je sinoc na Vlašicu na proslavi Deenovog rođendana i snimanju hayat prodaction doslo do prave kafanske tuce u kojoj je Almir Ajanovic razvalio nos Jali a i Šacir Ameti ja dobio veliku šljivu
Gdje je Deen i Hana Hadziavdagic tu bude neki belaj
Uglavnom bruka i sramota da ce nas Jala prestavljati u zavojima
bumerangss wrote:Ne znam postaviti link pa ko zna nek postavi. Citam na Faktor.ba i na senzaciji da je sinoc na Vlašicu na proslavi Deenovog rođendana i snimanju hayat prodaction doslo do prave kafanske tuce u kojoj je Almir Ajanovic razvalio nos Jali a i Šacir Ameti ja dobio veliku šljivu
Bit će zanimljivo slušati najave na Eurosongu "pripadnici bosanskog tima su se na snimanju spota za Eurosong međusobno potukli i iskasapili flašama ..." , taman da se potvrde svi najgori stereotipi ...
Rješenja naravno postoje, ili nek dobro plate nekoga za fotošop ili nek pjevač modrog oka nastupi pod nikabom ili u najgorem slučaju, izvođenje hevi metal verzije pjesme u skladu sa novim imiđom članova benda.
nema me tamo wrote:Cuj Almir mu nos slomio, vidiš ti u kojim se Jala krugovima vrti.
Inace sam znao da su svi od reda sisice gdje su samo u spotovima opasni, al' Almir..
bumerangss wrote:Ne znam postaviti link pa ko zna nek postavi. Citam na Faktor.ba i na senzaciji da je sinoc na Vlašicu na proslavi Deenovog rođendana i snimanju hayat prodaction doslo do prave kafanske tuce u kojoj je Almir Ajanovic razvalio nos Jali a i Šacir Ameti ja dobio veliku šljivu
Henry Chinaski wrote:Izgleda da ovdje neko radi za njihovu PR agenciju.
Zašto bi, inače nekog bolio qurac šta se dešava sa ovom gomilom budala?
Naprotiv! Ja radim na tome da se sazna koja bas skupina budala predstavlja u svijetu i da tim budalama dok partijaju i dok se opijaju i svaleraju, mi iz budjeta placamo doprinose