ivi wrote:... "vidjela žaba da se konji potkivaju pa dosla i ona" ...
tako i ja, inace ne vjerujem ...
BROJEVI
-
hey
me alsozoom66 wrote:that's me...9 - Ovi ljudi su posteni, kreativni i nezavisni. To su duhovno snazni ljudi koji razvijaju svoje duhovne sposobnosti i imaju koristi od vjezbi duha. Sposobni su da prebrode mnoge teskoce u zivotu. Rutinu zivota podnose lakse nego drugi. Sposobni su da vole cista srca.![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Cuj Andje, partibrejkerkeangela wrote:A ako se Tatjana razvede? Jel' onda opet postaje ista osoba od ranije?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Ja vjerujem samo u tabanomantiju, gleanje u tabane.
Svaki taban je svijet za sebe. Neki duži, neki kraći, manje ili više održavan, svaki je odraz ličnosti. Analizirajući oblik, boju i dužinu tabana moguće je otkriti skrivene strane ličnosti i tajne težnje.
Po mom uvjerenju budućnost se može vidjeti samo na tabanima.
Tibetanske knjig mrtvih, Ji Đing, makrobiotski pokret, Krišne, Brus Li, akupunktura, gledanje u dlan, grahi fildžan su "mala maca" prema TABANOMANTIJI.
Tabanomant može po osnovu mirisa izvući veoma skrivene zaključke o navikama i osobinama pacijenta kao i o njegovom psihičkom stanju.
Ponavljam, budućnost je na tabanima.
Svaki taban je svijet za sebe. Neki duži, neki kraći, manje ili više održavan, svaki je odraz ličnosti. Analizirajući oblik, boju i dužinu tabana moguće je otkriti skrivene strane ličnosti i tajne težnje.
Po mom uvjerenju budućnost se može vidjeti samo na tabanima.
Tibetanske knjig mrtvih, Ji Đing, makrobiotski pokret, Krišne, Brus Li, akupunktura, gledanje u dlan, grahi fildžan su "mala maca" prema TABANOMANTIJI.
Tabanomant može po osnovu mirisa izvući veoma skrivene zaključke o navikama i osobinama pacijenta kao i o njegovom psihičkom stanju.
Ponavljam, budućnost je na tabanima.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Cijeli NOB, u 2.sv.ratu je, u stvari, neka vrsta bježanije (vidi pod,neprijateljske ofanzive), t.j.(tobe jarabi), gledanje u tabane onom koji bježi.
Nevjerovatna je ta tabanomantija.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
najača sila u povijesti čovječanstva protiv vojske sastavljene od radnika i seljakaPipiDugaDevetka wrote:Cijeli NOB, u 2.sv.ratu je, u stvari, neka vrsta bježanije (vidi pod,neprijateljske ofanzive), t.j.(tobe jarabi), gledanje u tabane onom koji bježi.
RESPECT
- PipiDugaDevetka
Gledati u lijevo stopalo na Fair life-ovoj slici
U području broja 8 je SUNČEVO BRDO,
u 11 je JUPITEROVO BRDO,
MARSOVA linija je od 3 do 16,
u 12 i 13 su SATURNOVO i MERKUROVO BRDO,
malo niže od područja 13 su DERMATOGLIFI(linije kao na dlanu) LINIJE BRAKA,
izmedju područja 15 i 27 su linije za predvidjanje: POSAO, ŽIVOT, INTUICIJA i ZDRAVLJE,
NEPTUNOVA LINIJA je izmedju 26 i 24,
a MJESEČEVO BRDO je na peti oko područja 27.
---------------------
Primjer tabanomantijske analize jedne poznate Sa. muzičke zvijezde:
Linija braka je kratka i isprekidana i nije vjerovatno da će uskoro uploviti u bračnu luku. Tek u trećoj deceniji shvatiće da posao kojim se bavi ne možeodvajati od života. To će se desiti tek kad prestane da odluke donosi intuicijom. Neptunova dolina je na opip mekana, što znači da osoba pati od smetnji u vezi sa bubrezima. Proporcije stopala ukazuju na veliku polnu moć(Velik urezan palac!). Ove ili naredne godine treba da očekuje veliki sukob sa bliskim saradnicima.(MARSOVA linija prelazi preko SATURNOVOG brda.)
P.S.
Napominjem da ja nisam tabanomant nego prepisujem iz starih novina.
U području broja 8 je SUNČEVO BRDO,
u 11 je JUPITEROVO BRDO,
MARSOVA linija je od 3 do 16,
u 12 i 13 su SATURNOVO i MERKUROVO BRDO,
malo niže od područja 13 su DERMATOGLIFI(linije kao na dlanu) LINIJE BRAKA,
izmedju područja 15 i 27 su linije za predvidjanje: POSAO, ŽIVOT, INTUICIJA i ZDRAVLJE,
NEPTUNOVA LINIJA je izmedju 26 i 24,
a MJESEČEVO BRDO je na peti oko područja 27.
---------------------
Primjer tabanomantijske analize jedne poznate Sa. muzičke zvijezde:
Linija braka je kratka i isprekidana i nije vjerovatno da će uskoro uploviti u bračnu luku. Tek u trećoj deceniji shvatiće da posao kojim se bavi ne možeodvajati od života. To će se desiti tek kad prestane da odluke donosi intuicijom. Neptunova dolina je na opip mekana, što znači da osoba pati od smetnji u vezi sa bubrezima. Proporcije stopala ukazuju na veliku polnu moć(Velik urezan palac!). Ove ili naredne godine treba da očekuje veliki sukob sa bliskim saradnicima.(MARSOVA linija prelazi preko SATURNOVOG brda.)
P.S.
Napominjem da ja nisam tabanomant nego prepisujem iz starih novina.
Last edited by PipiDugaDevetka on 19/04/2004 13:35, edited 1 time in total.
-
TamaraS
#38 BROJEVI
Jedan pametan covjek je rekao:"Naci ces hiljade ljudi poginulih istog dana, u istoj bitci, razlicitih oblika prstiju, razlicitih dlanova i linija na njima", (a ja dodajem i tabana).
A, sto se tice brojeva, numerologiju i horoskop, smislili su dokoni naucnici
za siroke narodne mase, pa ko vjeruje, kao da vjeruje da ce jednog dana doci dobra vila i bundevu pretvoriti u supersonicni avion.
A, sto se tice brojeva, numerologiju i horoskop, smislili su dokoni naucnici
za siroke narodne mase, pa ko vjeruje, kao da vjeruje da ce jednog dana doci dobra vila i bundevu pretvoriti u supersonicni avion.
-
BigusDickus
53 + 24 = 77 = 14 = 5
5 - KREATIVAN/ AVANTURISTA
5 - Ovi ljudi su komunikativni, prijateljski nastrojeni, zivahni i omiljeni. Materijalni komfor uzimaju zdravo za gotovo, a udoban zivot im je imperativ! Lako uce i obrazuju se i ne mogu zamisliti zivot bez aktivnog, drustvenog angazovanja.
BROJ PET: Ljubav za cio zivot, to je njihova najiskrenija zelja. Postuju porodicu i brak. Svaka laz ih duboko pogadja i poslije toga se vrlo tesko oporavljaju. Tada vrlo tesko mogu da skupe snagu za novu vezu. Jedini pravi smisao zivota za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne zive.
Joj sto me nadje, u sridu...
doduse, jedan od mojih "blizanaca" fakat i lici na ovo gore opisano...
ali sta mogu kad imam bar po jednog za vecinu ovih "brojeva"... 
5 - KREATIVAN/ AVANTURISTA
5 - Ovi ljudi su komunikativni, prijateljski nastrojeni, zivahni i omiljeni. Materijalni komfor uzimaju zdravo za gotovo, a udoban zivot im je imperativ! Lako uce i obrazuju se i ne mogu zamisliti zivot bez aktivnog, drustvenog angazovanja.
BROJ PET: Ljubav za cio zivot, to je njihova najiskrenija zelja. Postuju porodicu i brak. Svaka laz ih duboko pogadja i poslije toga se vrlo tesko oporavljaju. Tada vrlo tesko mogu da skupe snagu za novu vezu. Jedini pravi smisao zivota za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne zive.
Joj sto me nadje, u sridu...
- Soul_Sista
72 = 7+2= 9
Idealista/Humanista...nije da vjerujem u ovo ali je pogodilo u bocu
Idealista/Humanista...nije da vjerujem u ovo ali je pogodilo u bocu