Ajd pomozite
Brojevi poslovnih firmi u BIH - Kako?
-
sllatki
#1 Brojevi poslovnih firmi u BIH - Kako?
E ovako, zanima me kako da dodjem do gore navedenih informacija? Znači brojevi i adrese firmi u bih. Pokušao sam već na stranici privredne komore ali oni se nisu ažurirali od 92 godine!
Ajd pomozite
Ajd pomozite
-
*mima*
#2 Re: Brojevi poslovnih firmi u BIH - Kako?
sllatki wrote:E ovako, zanima me kako da dodjem do gore navedenih informacija? Znači brojevi i adrese firmi u bih. Pokušao sam već na stranici privredne komore ali oni se nisu ažurirali od 92 godine!
Ajd pomozite
Sve firme i BiH?
-
sllatki
#3 Re: Brojevi poslovnih firmi u BIH - Kako?
Mislim stvarno.. Haj ba..mima wrote:sllatki wrote:E ovako, zanima me kako da dodjem do gore navedenih informacija? Znači brojevi i adrese firmi u bih. Pokušao sam već na stranici privredne komore ali oni se nisu ažurirali od 92 godine!
Ajd pomozite
Sve firme i BiH?
- burekodsira
ukucaj u pogodak.ba ili google pojam "poslovni imenik" ili "zute stranice" ili slicno... i onda ih pretrazuj.
-
*mima*
#5 Re: Brojevi poslovnih firmi u BIH - Kako?
Sta ba? Sto ce tebi adresa moje firme?sllatki wrote:Mislim stvarno.. Haj ba..mima wrote:sllatki wrote:E ovako, zanima me kako da dodjem do gore navedenih informacija? Znači brojevi i adrese firmi u bih. Pokušao sam već na stranici privredne komore ali oni se nisu ažurirali od 92 godine!
Ajd pomozite
Sve firme i BiH?
- djulba
#6 Re: Brojevi poslovnih firmi u BIH - Kako?
DA NIJE TRŽIŠNI INSPEKTORmima wrote:Sta ba? Sto ce tebi adresa moje firme?sllatki wrote:Mislim stvarno.. Haj ba..mima wrote:
Sve firme i BiH?
- pun_mjesec
ja imam adrese od neposlovnih firmi
vjerovatno te takve ne zanimaju
vjerovatno te takve ne zanimaju
- pun_mjesec
vidi care, na bh telekomu imas imenik za pravna lica pravna bht
dalje, imas stranicu registra vrijednosnih papira. tu su sve firme koje su dd u FBiH rvp
pa malo to iskombinuj
ako na gugl ukucas "poslovni imenik" imas jos kamaru toga
dalje, imas stranicu registra vrijednosnih papira. tu su sve firme koje su dd u FBiH rvp
pa malo to iskombinuj
ako na gugl ukucas "poslovni imenik" imas jos kamaru toga