nazovi ga...i zakazi sastanak...al' obavezno prije toga trazi da ti posalje sliku...auta naravnozena21 wrote:vi sto se segacite sa zenom.. ste samo ljubomorni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego... neki dan na semaforu.. stade auto pored mene... audi nakav.. napucan... veeelikim brojevima ispisan broj telefona i zaljepljen za prozor... cak me ciko uz kola pogledao par puta...hm.. mozda sam ga trebala nazvati
![]()
doduse... iznad broja telefona pise.. prodaje se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
broj telefona
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
didgeridoo
#76 Re: broj telefona
-
didgeridoo
#77 Re: broj telefona
ti samo o spagetama pricasvjesticanametli wrote:i bude ko spagete na tabutu
- zena21
#78 Re: broj telefona
bogami kolko moje laicko oko vidje.. ocuvan.. garant nije puno preso

- zena21
#79 Re: broj telefona
ma vidjela auto.. ma sta vidjela.. bila tik uz njegafuruna wrote:nazovi ga...i zakazi sastanak...al' obavezno prije toga trazi da ti posalje sliku...auta naravnozena21 wrote:vi sto se segacite sa zenom.. ste samo ljubomorni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego... neki dan na semaforu.. stade auto pored mene... audi nakav.. napucan... veeelikim brojevima ispisan broj telefona i zaljepljen za prozor... cak me ciko uz kola pogledao par puta...hm.. mozda sam ga trebala nazvati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
didgeridoo
#80 Re: broj telefona
cim on ima reklamu za prodaju...man' se toga...pres'o je on i vise no sto mislis...prodaje ti se garantzena21 wrote:bogami kolko moje laicko oko vidje.. ocuvan.. garant nije puno preso![]()
![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#81 Re: broj telefona
nemoj kontat...vecbesana wrote:Znači neko izvadi mobitel, da telefonira, ja pogledam , vidim broj i zaključak je: ON je meni DAO broj telefona ... ja i dalje ne kontam![]()
![]()
zoooooooooooooooviiiiiiiiiii
kad na srcu ranaaaaaaa boliiiiiiii
...................
-
didgeridoo
#82 Re: broj telefona
to jeste tako ako si narcis i sa surlicom u stratosferibesana wrote:Znači neko izvadi mobitel, da telefonira, ja pogledam , vidim broj i zaključak je: ON je meni DAO broj telefona ... ja i dalje ne kontam![]()
![]()
Last edited by didgeridoo on 27/05/2008 13:53, edited 1 time in total.
- TiDamJa
#83 Re: broj telefona
madner wrote:Ehvo ja sam poptuno drugaciji, otvoreno cu ti rec da se mozemo samo zabavljat.
hahahaha, eto vidis, nasao si mi slabu tacku, vec sam pala na iskrenost
- zena21
#84 Re: broj telefona
skontah i ja da se prodajefuruna wrote:cim on ima reklamu za prodaju...man' se toga...pres'o je on i vise no sto mislis...prodaje ti se garantzena21 wrote:bogami kolko moje laicko oko vidje.. ocuvan.. garant nije puno preso![]()
![]()
![]()
![]()
-
didgeridoo
#85 Re: broj telefona
i kako ti se cini...vidis li se u njemu u sljedecih godinu-dvijezena21 wrote:ma vidjela auto.. ma sta vidjela.. bila tik uz njegafuruna wrote:nazovi ga...i zakazi sastanak...al' obavezno prije toga trazi da ti posalje sliku...auta naravnozena21 wrote:vi sto se segacite sa zenom.. ste samo ljubomorni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- madner
#86 Re: broj telefona
Nema tu hocu necu, ja kad vidim prednji dio koji mi se svida, zadnji dio koji budi emocije, obline od kojeg srce brze kuca ne stedim ni truda ni vremena.zena21 wrote:bogami kolko moje laicko oko vidje.. ocuvan.. garant nije puno preso![]()
![]()
![]()
![]()
Jos ako je metalic boje
- zena21
#87 Re: broj telefona
@furuna.... zavisi mu od masine
@madner... jarko crvena.. sija

@madner... jarko crvena.. sija
- madner
#88 Re: broj telefona
Iskren i 9 od 10 glasova u mojoj glavi kaže da sam normalan.TiDamJa wrote:madner wrote:Ehvo ja sam poptuno drugaciji, otvoreno cu ti rec da se mozemo samo zabavljat.
hahahaha, eto vidis, nasao si mi slabu tacku, vec sam pala na iskrenost
Štaš više.
- savrseni krug
#89 Re: broj telefona
sta ti dugonoga pricasmIRCerka wrote:nemoj kontat...vecbesana wrote:Znači neko izvadi mobitel, da telefonira, ja pogledam , vidim broj i zaključak je: ON je meni DAO broj telefona ... ja i dalje ne kontam![]()
![]()
zoooooooooooooooviiiiiiiiiii
kad na srcu ranaaaaaaa boliiiiiiii
...................
idi bona pazi na podmladak jer tek sam sad onog bezbojnog locirao i mogao bi nestati u akciji
reko samo da najavim
-
Kjajević Majko
#90 Re: broj telefona
Znaš onu...TiDamJa wrote:hahahaha, da, prava rijec je "zabavljanje" kad su u pitanju takve aktivnosti....
a nesto mislim i tjesim samu sebe da se takav ne radja dvaput, al sad se mogu bas slatko nasmijati svojoj coravoj naivnosti, sirom otvoriti oci i izostriti njuh da i ovaj sad ne krene istim putem....bolje sprijeciti nego kasnije zaliti, pa jel tako
Iskustvo je odlična stvar, dopušta vam da prepoznate grešku kad je ponovite.
-
didgeridoo
#91 Re: broj telefona
e pa zato se moras saget pod haubuzena21 wrote:@furuna.... zavisi mu od masine![]()
![]()
- zena21
#92 Re: broj telefona
ma ja cu provjeriti i prednji i zadnji trap...furuna wrote:e pa zato se moras saget pod haubuzena21 wrote:@furuna.... zavisi mu od masine![]()
![]()
![]()
![]()
- madner
#93 Re: broj telefona
Nije to to.zena21 wrote: @madner... jarko crvena.. sija![]()
![]()
Izbirljivost...
-
mIRCerka
#94 Re: broj telefona
sacekaj makar da progledajusavrseni krug wrote: sta ti dugonoga pricas![]()
idi bona pazi na podmladak jer tek sam sad onog bezbojnog locirao i mogao bi nestati u akciji![]()
reko samo da najavim
-
didgeridoo
#95 Re: broj telefona
da neces mozda i probnu voznjuzena21 wrote:ma ja cu provjeriti i prednji i zadnji trap...furuna wrote:e pa zato se moras saget pod haubuzena21 wrote:@furuna.... zavisi mu od masine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zahtjevan kupac...ni jedan trgovac ne voli zahtjevne kupce
Last edited by didgeridoo on 27/05/2008 14:02, edited 1 time in total.
- TiDamJa
#96 Re: broj telefona
nije ti ta losa nimaloKjajević Majko wrote:Znaš onu...TiDamJa wrote:hahahaha, da, prava rijec je "zabavljanje" kad su u pitanju takve aktivnosti....
a nesto mislim i tjesim samu sebe da se takav ne radja dvaput, al sad se mogu bas slatko nasmijati svojoj coravoj naivnosti, sirom otvoriti oci i izostriti njuh da i ovaj sad ne krene istim putem....bolje sprijeciti nego kasnije zaliti, pa jel tako
Iskustvo je odlična stvar, dopušta vam da prepoznate grešku kad je ponovite.![]()
- savrseni krug
#97 Re: broj telefona
bolje ovakomIRCerka wrote:sacekaj makar da progledajusavrseni krug wrote: sta ti dugonoga pricas![]()
idi bona pazi na podmladak jer tek sam sad onog bezbojnog locirao i mogao bi nestati u akciji![]()
reko samo da najavim
nece se znati vratiti ako ne zapamte put
- zena21
#98 Re: broj telefona
@furuna.. nisam ja zahtjevna.. samo volim da probam prije nego se odlucim
a on da nije htio bas tako da mi se proda.. ne bi stao pored mene i to jos sa brojem telefona istaknutim.. jasno mi je odmah bilo sve

a on da nije htio bas tako da mi se proda.. ne bi stao pored mene i to jos sa brojem telefona istaknutim.. jasno mi je odmah bilo sve
-
didgeridoo
#99 Re: broj telefona
ma zeno, ocigledno njemu treba slepzena21 wrote:@furuna.. nisam ja zahtjevna.. samo volim da probam prije nego se odlucim![]()
![]()
![]()
a on da nije htio bas tako da mi se proda.. ne bi stao pored mene i to jos sa brojem telefona istaknutim.. jasno mi je odmah bilo sve![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
#100 Re: broj telefona
savrseni krug wrote:bolje ovakomIRCerka wrote:sacekaj makar da progledajusavrseni krug wrote: sta ti dugonoga pricas![]()
reko samo da najavim
nece se znati vratiti ako ne zapamte put
ne moRe...dacu ti broj telefona....
pisi.....6300