broj telefona

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
brecko

#126 Re: broj telefona

Post by brecko »

TiDamJa wrote:
madner wrote:Ehvo ja sam poptuno drugaciji, otvoreno cu ti rec da se mozemo samo zabavljat. :D

hahahaha, eto vidis, nasao si mi slabu tacku, vec sam pala na iskrenost :D
slaba tacka iskrenost uh uh ;)
didgeridoo

#127 Re: broj telefona

Post by didgeridoo »

madner wrote:Sto je jedan veliki mislilac rekao, njemu vidi visi. 8)
ma bra'o...vidi se da pratis na predavanjima i promptno reagujes :D
brecko

#128 Re: broj telefona

Post by brecko »

TiDamJa wrote: hahahaha, da, prava rijec je "zabavljanje" kad su u pitanju takve aktivnosti....
a nesto mislim i tjesim samu sebe da se takav ne radja dvaput, al sad se mogu bas slatko nasmijati svojoj coravoj naivnosti, sirom otvoriti oci i izostriti njuh da i ovaj sad ne krene istim putem.... :-) bolje sprijeciti nego kasnije zaliti, pa jel tako :D
:run: :thumbup:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#129 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

furuna wrote:
mIRCerka wrote:
madner wrote:Sta ti je mahala, nemoze covjek ni klizeci uletit bez da neko komentarise. :D
sta ti je mahala, ne saznasmo ni broj ni jel ga kiki zvala
cak ni da li se uzese na kraju :?
izem ti vaki program.

kiki ima li te?
zena21

#130 Re: broj telefona

Post by zena21 »

kiki je zapamtila samo prva 3 broja.. sad isprobava sve moguce kombinacije sa ostala 3 :lol: :lol: :lol:

halo.. momak.. jes ti meni neki dan davo broj telefona :lol: :lol: :lol:
otherside

#131 Re: broj telefona

Post by otherside »

Onaj "moj" utek'o :? ja krenuh cetvrti put da prodjem i isuchem mobitel kad njega nigdje.
Al' garant se on vec raspitao ko sam ja i doci ce sutra da me zaprosi :D
madner

#132 Re: broj telefona

Post by madner »

furuna wrote:
madner wrote:Sto je jedan veliki mislilac rekao, njemu vidi visi. 8)
ma bra'o...vidi se da pratis na predavanjima i promptno reagujes :D
Uzoran student, kad sam bježao sa predavanja uvjek sam imao malog da zapiše što je bitno. :D
madner

#133 Re: broj telefona

Post by madner »

otherside wrote:Onaj "moj" utek'o :? ja krenuh cetvrti put da prodjem i isuchem mobitel kad njega nigdje.
Prica mi jaran dok je stajao da se jedva suzdrzo da nakoj trebi ne uzme mobitel i baci.
Kaže: "Imam i ja mobitel, pa se ne šepurim da svi vide. Tri puta tamo vamo ide, isto da je spaceshuttle a ne mobitel." :D
otherside

#134 Re: broj telefona

Post by otherside »

madner wrote:
otherside wrote:Onaj "moj" utek'o :? ja krenuh cetvrti put da prodjem i isuchem mobitel kad njega nigdje.
Prica mi jaran dok je stajao da se jedva suzdrzo da nakoj trebi ne uzme mobitel i baci.
Kaže: "Imam i ja mobitel, pa se ne šepurim da svi vide. Tri puta tamo vamo ide, isto da je spaceshuttle a ne mobitel." :D
E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitel :D ja sam se samo shetkala...je li ti spominjao neku slatku, zgodnu, nevjerovatno sharmantnu? :D
madner

#135 Re: broj telefona

Post by madner »

otherside wrote:E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitel :D ja sam se samo shetkala...je li ti spominjao neku slatku, zgodnu, nevjerovatno sharmantnu? :D
Jest, samo se malo drugačije izrazio. :D
zena21

#136 Re: broj telefona

Post by zena21 »

otherside wrote:
madner wrote:
E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitel :D ja sam se samo shetkala...je li ti spominjao neku slatku, zgodnu, nevjerovatno sharmantnu? :D

mislim da me nije vidio.. bila sam na sastanku u to vrijeme :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

#137 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

dok se vi shegachite, kiki u troli dezura da naidje ON da vidi zadnja tri broja...
otherside

#138 Re: broj telefona

Post by otherside »

madner wrote:
otherside wrote:E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitel :D ja sam se samo shetkala...je li ti spominjao neku slatku, zgodnu, nevjerovatno sharmantnu? :D
Jest, samo se malo drugačije izrazio. :D
Pa dobro...znam da je primjetio samo moje drazesne obline :D
madner

#139 Re: broj telefona

Post by madner »

zena21 wrote: mislim da me nije vidio.. bila sam na sastanku u to vrijeme :lol: :lol: :lol:
otherside wrote: Pa dobro...znam da je primjetio samo moje drazesne obline :D
Totalno nevezano za ovo, sviđaju mi se djevojke sa zdravim samopouzdanjem, koje bi neskolovano oko zamjenilo sa ufurnoascu :D
TiDamJa

#140 Re: broj telefona

Post by TiDamJa »

madner wrote:
zena21 wrote: mislim da me nije vidio.. bila sam na sastanku u to vrijeme :lol: :lol: :lol:
otherside wrote: Pa dobro...znam da je primjetio samo moje drazesne obline :D
Totalno nevezano za ovo, sviđaju mi se djevojke sa zdravim samopouzdanjem, koje bi neskolovano oko zamjenilo sa ufurnoascu :D
a to kaze onaj deseti deseti glas, ha :lol: :lol: svidja mi se tvoj nacin razmisljanja, onako nevezano za temu :D
anais_nin

#141 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

d2 wrote:
otherside wrote:Upravo skontah da sam u zadnjih deset minuta tri puta prošla pored jednog momka koji nešto čeka u hodniku. garant on sad konta da mu saljem signale razbuktale strasti. Odoh sad trznut' mobitel i turit' mu pod nos :D
ne radi se to tako, nego scepas njegov mobitel i nazoves sebe (ovo sam naucio sinoc od Anais_nin) :)
ostace "paf" sigurno :)

eto vidis :lol: :lol: :lol: ko kaze da se na forumu ne moze nista novo nauciti :lol: :lol: :lol:
trebala sam ipak na dno poruke staviti "disclaimer" ko na onim reklama za preparate za mrsavljenje - netipicni rezultati :evil: :D
mIRCerka

#142 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

Chatten...
kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
i onda mi se upališe lampice
frajer mi "suptilno" :-) davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj :lol:
Gdje je miki?
anais_nin

#143 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

mIRCerka wrote:Chatten...
kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
i onda mi se upališe lampice
frajer mi "suptilno" :-) davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj
:lol:
Gdje je miki?

taman podjoh napisati oj junaka i hrabrosti :D 6 strana sprdacine na kikin racun, u vrh glave 5 ljudi makar ovlas odgovori na temu :) gluho bilo prdu stisnut pa napisati nesto o sebi :D a pitanje je O tako intimne prirode :lol: mislim fakat :)

naravno da su najzinimljivije disekcije tudjih dozivljaja i interpretacije istih, nije slucajno da najveci i najbrzi odaziv imaju teme koje su licne prirode ili sadrze neki momenat intimnosti u bilo kojem obliku :)

kakva god da je kikina moc zapazanja, za razliku od onih cije teme nikud ne vode, kiki je ipak postavila dosta konkretno pitanje forumskoj javnosti :)
ili je ovde vec izgubljena svaka volja i zelja za komunikacijom pa nit ko kome trazi brojeve, nit ko kome daje brojeve :D bice da je do toga :roll:
mIRCerka

#144 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

bona anais, ona dosla, rekla svoje i ode, a dade nam dio elemenata, i prestade se javljat otkako joj je lik rekao da je umisljena :D

nemoj je branit :D
otherside

#145 Re: broj telefona

Post by otherside »

Ova kiki ima logiku k'o i strikan. A i mobitel je kljucni faktor u prici... :shock:
anais_nin

#146 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

ja ne znam koji je dio pitanja u uvodnom postu nejasan :-? :shock:
kiki-miki wrote: kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
ne vidjeh da je igdje pitala " i sta vi mislite je li momak meni davao broj telefona ili nije" :D :)
madner

#147 Re: broj telefona

Post by madner »

anais_nin wrote:
taman podjoh napisati oj junaka i hrabrosti :D 6 strana sprdacine na kikin racun, u vrh glave 5 ljudi makar ovlas odgovori na temu :) gluho bilo prdu stisnut pa napisati nesto o sebi :D a pitanje je O tako intimne prirode :lol: mislim fakat :)
Nije problem biti iskren, ali vidi se da pokretac teme nije iskren. Nekom malo dosadno pa ono, ide lopta visoko i leti dugo, a gužva u šesnetercu. :D
otherside

#148 Re: broj telefona

Post by otherside »

anais_nin wrote:ja ne znam koji je dio pitanja u uvodnom postu nejasan :-? :shock:
ne vidjeh da je igdje pitala " i sta vi mislite je li momak meni davao broj telefona ili nije" :D :)
ako treba odgovoricemo :D
trazim: mogu li dobiti broj telefona?
dajem: 061....
Ha ja.
mIRCerka

#149 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

anais_nin wrote:ja ne znam koji je dio pitanja u uvodnom postu nejasan :-? :shock:
:D

1. kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
2. izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
3. na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
4. i onda mi se upališe lampice
5. frajer mi "suptilno" :-) davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
6. kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
7. običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj

Daklem, imamo 7 redova posta, u redu 6, nakon cijelog scenarija sa mobitelom i smekanjem, ona ne kaze PITANJE ZA VAS, tako da vecina nije ni procitala to vec su mislima otisli na parking iza opstine novi grad gdje spavaju trolejbusi, a ostalo je za RP :D

Njena je greska u postavljanju teksta na Ovom forumu.
Trebala je ako nista drugo onda napisati prvo pitanje, pa opisati situaciju....ovako da prostis, djeluje kao JA SE FALIM I USPUT DA PITAM :D
anais_nin

#150 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

mIRCerka wrote: :D

1. kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
2. izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
3. na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
4. i onda mi se upališe lampice
5. frajer mi "suptilno" :-) davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
6. kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
7. običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj

Daklem, imamo 7 redova posta, u redu 6, nakon cijelog scenarija sa mobitelom i smekanjem, ona ne kaze PITANJE ZA VAS, tako da vecina nije ni procitala to vec su mislima otisli na parking iza opstine novi grad gdje spavaju trolejbusi, a ostalo je za RP :D

Njena je greska u postavljanju teksta na Ovom forumu.
Trebala je ako nista drugo onda napisati prvo pitanje, pa opisati situaciju....ovako da prostis, djeluje kao JA SE FALIM I USPUT DA PITAM :D
sorry mIRCi ali vecina ljudi koji otvaraju teme na ovom forumu prvo podijeli svoje obrazlozenje, neki svoj dogadjaj ili dozivljaj pa onda postave pitanje....
a to nisu procitali, nisu znali mogu macku (ili nekom od onih tvojih macica) za rep....odgovorilo je par ljudi na prve dvije stranice na "zadatu temu", odgovorila sam i ja, ali dovoljno je da jedna osoba nabode na noz osobu koja otvara temu i pocnu izlaziti naostrenih zuba sa svih strana :oops:

ne radi se ovde ni o kiki, ni o njenom dozivljaju na tramvaju nego o necem sto ocigledno postaje forumska praksa :roll: pored mora tema na bez cenzure, pored mora tema cija je jedina namjena i nakana da zabave i nasmiju mora se uz to svaka druga tema ili zachatati ili se nekom narugati zato sto je mlad, naivan, zato sto nam se ne svidja njegov/njen font :) ne znam sto uopste ista postiramo :oops: namah sve na forumski kolac :roll:

nemojte da pocnem brojati teme na aktuelnoj stranici lj&s koje su munjevitom brzinom presle ili u zachatavanje ili u izrugivanje nekom....uzimajuci u obzir i ono ocisceno, sigurno ih je vise od 50% takvih :oops:

oprostite ako sam vas prekinula, sada izvolite nastavite....
Post Reply