slaba tacka iskrenost uh uhTiDamJa wrote:madner wrote:Ehvo ja sam poptuno drugaciji, otvoreno cu ti rec da se mozemo samo zabavljat.
hahahaha, eto vidis, nasao si mi slabu tacku, vec sam pala na iskrenost
broj telefona
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
brecko
#126 Re: broj telefona
-
didgeridoo
#127 Re: broj telefona
ma bra'o...vidi se da pratis na predavanjima i promptno reagujesmadner wrote:Sto je jedan veliki mislilac rekao, njemu vidi visi.
-
brecko
#128 Re: broj telefona
TiDamJa wrote: hahahaha, da, prava rijec je "zabavljanje" kad su u pitanju takve aktivnosti....
a nesto mislim i tjesim samu sebe da se takav ne radja dvaput, al sad se mogu bas slatko nasmijati svojoj coravoj naivnosti, sirom otvoriti oci i izostriti njuh da i ovaj sad ne krene istim putem....bolje sprijeciti nego kasnije zaliti, pa jel tako
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#129 Re: broj telefona
izem ti vaki program.furuna wrote:cak ni da li se uzese na krajumIRCerka wrote:sta ti je mahala, ne saznasmo ni broj ni jel ga kiki zvalamadner wrote:Sta ti je mahala, nemoze covjek ni klizeci uletit bez da neko komentarise.
kiki ima li te?
- zena21
#130 Re: broj telefona
kiki je zapamtila samo prva 3 broja.. sad isprobava sve moguce kombinacije sa ostala 3
halo.. momak.. jes ti meni neki dan davo broj telefona

halo.. momak.. jes ti meni neki dan davo broj telefona
- otherside
#131 Re: broj telefona
Onaj "moj" utek'o
ja krenuh cetvrti put da prodjem i isuchem mobitel kad njega nigdje.
Al' garant se on vec raspitao ko sam ja i doci ce sutra da me zaprosi
- madner
#132 Re: broj telefona
Uzoran student, kad sam bježao sa predavanja uvjek sam imao malog da zapiše što je bitno.furuna wrote:ma bra'o...vidi se da pratis na predavanjima i promptno reagujesmadner wrote:Sto je jedan veliki mislilac rekao, njemu vidi visi.
- madner
#133 Re: broj telefona
Prica mi jaran dok je stajao da se jedva suzdrzo da nakoj trebi ne uzme mobitel i baci.otherside wrote:Onaj "moj" utek'oja krenuh cetvrti put da prodjem i isuchem mobitel kad njega nigdje.
Kaže: "Imam i ja mobitel, pa se ne šepurim da svi vide. Tri puta tamo vamo ide, isto da je spaceshuttle a ne mobitel."
- otherside
#134 Re: broj telefona
E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitelmadner wrote:Prica mi jaran dok je stajao da se jedva suzdrzo da nakoj trebi ne uzme mobitel i baci.otherside wrote:Onaj "moj" utek'oja krenuh cetvrti put da prodjem i isuchem mobitel kad njega nigdje.
Kaže: "Imam i ja mobitel, pa se ne šepurim da svi vide. Tri puta tamo vamo ide, isto da je spaceshuttle a ne mobitel."
- madner
#135 Re: broj telefona
Jest, samo se malo drugačije izrazio.otherside wrote:E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitelja sam se samo shetkala...je li ti spominjao neku slatku, zgodnu, nevjerovatno sharmantnu?
- zena21
#136 Re: broj telefona
otherside wrote:E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitelmadner wrote:Prica mi jaran dok je stajao da se jedva suzdrzo da nakoj trebi ne uzme mobitel i baci.otherside wrote:Onaj "moj" utek'oja krenuh cetvrti put da prodjem i isuchem mobitel kad njega nigdje.
Kaže: "Imam i ja mobitel, pa se ne šepurim da svi vide. Tri puta tamo vamo ide, isto da je spaceshuttle a ne mobitel."ja sam se samo shetkala...je li ti spominjao neku slatku, zgodnu, nevjerovatno sharmantnu?
mislim da me nije vidio.. bila sam na sastanku u to vrijeme
-
mIRCerka
#137 Re: broj telefona
dok se vi shegachite, kiki u troli dezura da naidje ON da vidi zadnja tri broja...
- otherside
#138 Re: broj telefona
Pa dobro...znam da je primjetio samo moje drazesne oblinemadner wrote:Jest, samo se malo drugačije izrazio.otherside wrote:E nisam to ja...on mi je utekao prije nego sam isukala mobitelja sam se samo shetkala...je li ti spominjao neku slatku, zgodnu, nevjerovatno sharmantnu?
- madner
#139 Re: broj telefona
zena21 wrote: mislim da me nije vidio.. bila sam na sastanku u to vrijeme![]()
![]()
Totalno nevezano za ovo, sviđaju mi se djevojke sa zdravim samopouzdanjem, koje bi neskolovano oko zamjenilo sa ufurnoascuotherside wrote: Pa dobro...znam da je primjetio samo moje drazesne obline
- TiDamJa
#140 Re: broj telefona
a to kaze onaj deseti deseti glas, hamadner wrote:zena21 wrote: mislim da me nije vidio.. bila sam na sastanku u to vrijeme![]()
Totalno nevezano za ovo, sviđaju mi se djevojke sa zdravim samopouzdanjem, koje bi neskolovano oko zamjenilo sa ufurnoascuotherside wrote: Pa dobro...znam da je primjetio samo moje drazesne obline
- anais_nin
#141 Re: broj telefona
d2 wrote:ne radi se to tako, nego scepas njegov mobitel i nazoves sebe (ovo sam naucio sinoc od Anais_nin)otherside wrote:Upravo skontah da sam u zadnjih deset minuta tri puta prošla pored jednog momka koji nešto čeka u hodniku. garant on sad konta da mu saljem signale razbuktale strasti. Odoh sad trznut' mobitel i turit' mu pod nos
ostace "paf" sigurno
eto vidis
trebala sam ipak na dno poruke staviti "disclaimer" ko na onim reklama za preparate za mrsavljenje - netipicni rezultati
-
mIRCerka
#142 Re: broj telefona
Chatten...
Gdje je miki?kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
i onda mi se upališe lampice
frajer mi "suptilno"davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj
- anais_nin
#143 Re: broj telefona
mIRCerka wrote:Chatten...
Gdje je miki?kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
i onda mi se upališe lampice
frajer mi "suptilno"davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
taman podjoh napisati oj junaka i hrabrosti
naravno da su najzinimljivije disekcije tudjih dozivljaja i interpretacije istih, nije slucajno da najveci i najbrzi odaziv imaju teme koje su licne prirode ili sadrze neki momenat intimnosti u bilo kojem obliku
kakva god da je kikina moc zapazanja, za razliku od onih cije teme nikud ne vode, kiki je ipak postavila dosta konkretno pitanje forumskoj javnosti
ili je ovde vec izgubljena svaka volja i zelja za komunikacijom pa nit ko kome trazi brojeve, nit ko kome daje brojeve
-
mIRCerka
#144 Re: broj telefona
bona anais, ona dosla, rekla svoje i ode, a dade nam dio elemenata, i prestade se javljat otkako joj je lik rekao da je umisljena 
nemoj je branit
nemoj je branit
- otherside
#145 Re: broj telefona
Ova kiki ima logiku k'o i strikan. A i mobitel je kljucni faktor u prici... 
- anais_nin
#146 Re: broj telefona
ja ne znam koji je dio pitanja u uvodnom postu nejasan

ne vidjeh da je igdje pitala " i sta vi mislite je li momak meni davao broj telefona ili nije"kiki-miki wrote: kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
- madner
#147 Re: broj telefona
Nije problem biti iskren, ali vidi se da pokretac teme nije iskren. Nekom malo dosadno pa ono, ide lopta visoko i leti dugo, a gužva u šesnetercu.anais_nin wrote:
taman podjoh napisati oj junaka i hrabrosti6 strana sprdacine na kikin racun, u vrh glave 5 ljudi makar ovlas odgovori na temu
gluho bilo prdu stisnut pa napisati nesto o sebi
a pitanje je O tako intimne prirode
mislim fakat
![]()
- otherside
#148 Re: broj telefona
ako treba odgovoricemoanais_nin wrote:ja ne znam koji je dio pitanja u uvodnom postu nejasan![]()
![]()
ne vidjeh da je igdje pitala " i sta vi mislite je li momak meni davao broj telefona ili nije"kiki-miki wrote: kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj![]()
trazim: mogu li dobiti broj telefona?
dajem: 061....
Ha ja.
-
mIRCerka
#149 Re: broj telefona
anais_nin wrote:ja ne znam koji je dio pitanja u uvodnom postu nejasan![]()
![]()
običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj![]()
1. kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
2. izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
3. na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
4. i onda mi se upališe lampice
5. frajer mi "suptilno"
6. kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
7. običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj
Daklem, imamo 7 redova posta, u redu 6, nakon cijelog scenarija sa mobitelom i smekanjem, ona ne kaze PITANJE ZA VAS, tako da vecina nije ni procitala to vec su mislima otisli na parking iza opstine novi grad gdje spavaju trolejbusi, a ostalo je za RP
Njena je greska u postavljanju teksta na Ovom forumu.
Trebala je ako nista drugo onda napisati prvo pitanje, pa opisati situaciju....ovako da prostis, djeluje kao JA SE FALIM I USPUT DA PITAM
- anais_nin
#150 Re: broj telefona
sorry mIRCi ali vecina ljudi koji otvaraju teme na ovom forumu prvo podijeli svoje obrazlozenje, neki svoj dogadjaj ili dozivljaj pa onda postave pitanje....mIRCerka wrote:
1. kiki-miki wrote:danas mi se u troli:frajer sjeda,ja stojim
2. izvadi telefon kuca broj,nekog zove;opet malo kasnije isto kontam ne može nekog da dobije
3. na skenderiji se pomaknem na sredinu da ljudi mogu izaći pogledam kuca broj namjesti ga tako da vidim broj
4. i onda mi se upališe lampice
5. frajer mi "suptilno"davao svoj broj a ni riječi nije progovorio
6. kako vi tražite brojeve ili kako ih dajete
7. običnim pitanjem ili ste inventivni kao ovaj
Daklem, imamo 7 redova posta, u redu 6, nakon cijelog scenarija sa mobitelom i smekanjem, ona ne kaze PITANJE ZA VAS, tako da vecina nije ni procitala to vec su mislima otisli na parking iza opstine novi grad gdje spavaju trolejbusi, a ostalo je za RP
Njena je greska u postavljanju teksta na Ovom forumu.
Trebala je ako nista drugo onda napisati prvo pitanje, pa opisati situaciju....ovako da prostis, djeluje kao JA SE FALIM I USPUT DA PITAM
a to nisu procitali, nisu znali mogu macku (ili nekom od onih tvojih macica) za rep....odgovorilo je par ljudi na prve dvije stranice na "zadatu temu", odgovorila sam i ja, ali dovoljno je da jedna osoba nabode na noz osobu koja otvara temu i pocnu izlaziti naostrenih zuba sa svih strana
ne radi se ovde ni o kiki, ni o njenom dozivljaju na tramvaju nego o necem sto ocigledno postaje forumska praksa
nemojte da pocnem brojati teme na aktuelnoj stranici lj&s koje su munjevitom brzinom presle ili u zachatavanje ili u izrugivanje nekom....uzimajuci u obzir i ono ocisceno, sigurno ih je vise od 50% takvih
oprostite ako sam vas prekinula, sada izvolite nastavite....