Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A jel britni usvajala djecu kao madona.Mislim da je to sljedece.Pa britni je jedna nevina dusa.Mislim da bi je jedna usvojena africka beba dusevno ispunila
ona sigurno nece ici na usvajanje djeteta zbog rasta svoje popularnosti,sigurno nece,nije ona takva,poznaje je jedan moj komsija pa mi pricao...evo EXKLUZIVA da zovnemo senada da objavi
na Centralnom udarna vijest "Tobe jarabi: Britni obrijala glavu"
Svi krivili Federline-a, a dok je bila snjim bila je mirnija, poslije njega slijedi:
- Britney voli piti
- Briney brez gaca
......... Go Britney
Najzalosnije je sto je prije glumila nevinu djevojku.Jebiga imala je dosta obozavateljki.I kad se otkrilo da ustvari ona nije nevina vjerovatno su se i ove obozavateljke povele za njom.
Evo malo više informacija...šta je izjavio vlasnik salona, koji inače nikad ranije nije posjetilla...
Ušla je u salon i rekla da zeli obrijati glavu....
Vlasnik joj je objasnio kako to ne radi, pa je uzela posao u svoje ruke i uradila sto je uradila . Nakon toga se navodno pogledala u ogledalo i sa suzama u očima rekla kako se skroz obrijala, te da ce se njena mama naljutiti na nju.
A dobro, to je ta masinerija koja upravlja poznatim osobama. Mora se nesto uciniti da se skrene paznja, pa makar se od sebe pravilo svasta nesto bez ikakvih granica.
Ma ova americka seljancica mi je bila odvratna i sa kosom, a ovako bez kose je jos gora... nije celavica za glupane...
A sto se tice poredjenja Sinead O'Connor i ove glupe americke krave, to mi zvuci kao kad bi poredili Sartra i nekog od urednika Avazove jet-set rubrike... Dakle, nema poredjenja!