_BataZiv_0809 wrote:Uuuu ne valja ako ti je otisao taj dio koji ima saraf
Evo slike https://ibb.co/io8oeb
Pa šta misliš da bih trebao uraditi? Skoro pa nemoguce voziti bez brisaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
_BataZiv_0809 wrote:Uuuu ne valja ako ti je otisao taj dio koji ima saraf
Koje auto je u pitanjuBAN___KAI wrote:_BataZiv_0809 wrote:Uuuu ne valja ako ti je otisao taj dio koji ima saraf
Evo slike https://ibb.co/io8oeb
Pa šta misliš da bih trebao uraditi? Skoro pa nemoguce voziti bez brisaca
Pa ne znam gdje se otpad nalazi. Ima li kakav u Sarajevu?bitanga_sa_otesa wrote:pa nadji tu novu ruku na otpadu i zamijeni,kljuc 17 ti treba
Evo našao sam dva auto otpada u Rajlovcu. Da im kazem da trazim ruku brisaca?bitanga_sa_otesa wrote:pogledaj iza bitumenke
Otidji burazengija i na licu mjesta im pokazes sta ti ne radi.BAN___KAI wrote:Evo našao sam dva auto otpada u Rajlovcu. Da im kazem da trazim ruku brisaca?bitanga_sa_otesa wrote:pogledaj iza bitumenke
A takodjer mi je otišao onaj dio koji drzi vrata gepeka podignutom. Pa stalno spada. Kako se to zove da usput kupim?
ok. Hvala amigo_BataZiv_0809 wrote:Otidji burazengija i na licu mjesta im pokazes sta ti ne radi.BAN___KAI wrote:Evo našao sam dva auto otpada u Rajlovcu. Da im kazem da trazim ruku brisaca?bitanga_sa_otesa wrote:pogledaj iza bitumenke
A takodjer mi je otišao onaj dio koji drzi vrata gepeka podignutom. Pa stalno spada. Kako se to zove da usput kupim?
_BataZiv_0809 wrote:Otidji burazengija i na licu mjesta im pokazes sta ti ne radi.BAN___KAI wrote:Evo našao sam dva auto otpada u Rajlovcu. Da im kazem da trazim ruku brisaca?bitanga_sa_otesa wrote:pogledaj iza bitumenke
Mislis metlice brisaca? Mislim da na Korsu idu neke manje. Skini tu koju imas i ponessi u prodavnicu auto dijelova znace likovi koja je velicina.BAN___KAI wrote:
Evo kupio sam za 15 km i namješteno fino. Još me samo zanima kako se kupuju gumice? Ne piše oznaka za velicinu gumice vec samo Borsh marka
Ma ja. Ove baš zakeljaju sve. Eh super. Otici cu u Makbel gdje sam neki dan kupio i gume. A dodju mi još litar ulja kao bonus_BataZiv_0809 wrote:Mislis metlice brisaca? Mislim da na Korsu idu neke manje. Skini tu koju imas i ponessi u prodavnicu auto dijelova znace likovi koja je velicina.BAN___KAI wrote:
Evo kupio sam za 15 km i namješteno fino. Još me samo zanima kako se kupuju gumice? Ne piše oznaka za velicinu gumice vec samo Borsh marka
Koje si gume uzeo?BAN___KAI wrote:Ma ja. Ove baš zakeljaju sve. Eh super. Otici cu u Makbel gdje sam neki dan kupio i gume. A dodju mi još litar ulja kao bonus_BataZiv_0809 wrote:Mislis metlice brisaca? Mislim da na Korsu idu neke manje. Skini tu koju imas i ponessi u prodavnicu auto dijelova znace likovi koja je velicina.BAN___KAI wrote:
Evo kupio sam za 15 km i namješteno fino. Još me samo zanima kako se kupuju gumice? Ne piše oznaka za velicinu gumice vec samo Borsh marka![]()
Hvala
Sava gume. 150km dvije gume. Rece mi lik da su mi one koje je skinuo 10 godina stare_BataZiv_0809 wrote:[
Koje si gume uzeo?
U bingu na stupu, ima fin izbor goodyear brisaca, do dimenzije 26"basicm wrote:Meni ovi goodyear brisu samo tako.
Ja dva puta godisnje kupim brisace, one najjeftinije u trznim centrima, ja zadovoljan.channel10 wrote:Sve dobro brisu kad su nove. Poslije cete vidjeti koje valjaju, a koje ne.
Bas tako, dvaput godisnje nove i uvijek dobro brisu, i opet jeftinije i bolje od nekih skupih, ne znam koji mogu smrznutu sajbu prezivjeti.konektovan wrote:Ja dva puta godisnje kupim brisace, one najjeftinije u trznim centrima, ja zadovoljan.channel10 wrote:Sve dobro brisu kad su nove. Poslije cete vidjeti koje valjaju, a koje ne.
Koliko inace traju losije, a koliko te skuplje?konektovan wrote:Ja dva puta godisnje kupim brisace, one najjeftinije u trznim centrima, ja zadovoljan.channel10 wrote:Sve dobro brisu kad su nove. Poslije cete vidjeti koje valjaju, a koje ne.
Ove lošijr sto uzimam traju oko pola godine. Fino brišu i ne cvile. Jednom kupio original 80 KM, trajale su 4 godine, ali muziku koju su stvarale, eh kad se sjetim, to je bio horor, kalesijski zvuci su prijatniji uhu.Dope_Man wrote:Koliko inace traju losije, a koliko te skuplje?konektovan wrote:Ja dva puta godisnje kupim brisace, one najjeftinije u trznim centrima, ja zadovoljan.channel10 wrote:Sve dobro brisu kad su nove. Poslije cete vidjeti koje valjaju, a koje ne.
Ja otkako sam uzeo auto (skoro godina i po) nisam ni pomislio da ih mijenjam i nemaju problema. Nemam pojma kad su postavljenje, nit koja je marka (nisam ni pogledao). Jedino znam sigurno da su iz zvanicnog Fordovog servisa. Citajuci temu izgleda kao da ih ljudi mijenjaju haman sezonski pa mi malo cudno zvuci.
Orignal brisaci mogu trajati najmanje 2-3 god ako se paze.Dope_Man wrote:Koliko inace traju losije, a koliko te skuplje?konektovan wrote:Ja dva puta godisnje kupim brisace, one najjeftinije u trznim centrima, ja zadovoljan.channel10 wrote:Sve dobro brisu kad su nove. Poslije cete vidjeti koje valjaju, a koje ne.
Ja otkako sam uzeo auto (skoro godina i po) nisam ni pomislio da ih mijenjam i nemaju problema. Nemam pojma kad su postavljenje, nit koja je marka (nisam ni pogledao). Jedino znam sigurno da su iz zvanicnog Fordovog servisa. Citajuci temu izgleda kao da ih ljudi mijenjaju haman sezonski pa mi malo cudno zvuci.
MOzes li ga pitati jel zeznuto , ja se nameracio da originalne gume kupim pa da ih uvalim u stare brisacetempuser wrote:
Orignal brisaci mogu trajati najmanje 2-3 god ako se paze.
Ja imam jedan komplet starih brisaca za forda (ovi neki "moderni" aero) i jaran mi je dao dobru ideju. On je na Skodi rastavio takav brisac i uvukao drugu gumu. Valjda u OBI-u ima Bosch brisaca na komad (tu sam nekako siguran da nije pljaka), bas cu da investiram koju KM u taj eksperiment.