Brijanje

insomnia78

#26 Re: Brijanje

Post by insomnia78 »

arzuhal wrote:Uputit čelendž-proglas radikalcima s pitanjem:

Jel' se to, Allaha vam Uzvišenog, bojite i ne smijete pokupovati placeve u Laktašima, Banja Luci, Srpcu..i naselit to?
:D :D
Henry Chinaski

#27 Re: Brijanje

Post by Henry Chinaski »

Obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje.
Za par generacija bi smo imali realne pretpostavke da se riješimo i "narkoman" bradonja, i "poplašenih" bradonja i traktorista i punčevih zetova koji nemaju bradu ali imaju ukradene milione.
madner

#28 Re: Brijanje

Post by madner »

Dakle, ja bi organizovao neku grupu koja bi u nekoj zemlji koja je daleko od ove bila magnet za radikalne bradonje. Onda bi ih pustio da odu, pratio jedno vrijeme koji su kanali i kako su uvezani i onda u Grand Slamu kao Tito na Zelengori rjesio problem.

Samo jbg, to je malo komplikovano, treba naci grupu koja ce ih privuc, da je dovoljno daleko da nama ne smeta a dovoljno blizu da mogu otic.
arzuhal

#29 Re: Brijanje

Post by arzuhal »

Alfons Kauders wrote:
arzuhal wrote:Pustio bih baju da imam pojeftino boba captagona, pun šleper kojeg moram ćušnut nekako do kraja mjeseca pa mi se žuri, prodajem skoro džabe...

I ko god bi mi doš'o da kupi - hapsi teroristu i maršu =U= Republiku Srpsku! :twisted:
Mojne ih ba Srbima, vidis kako su labilni i povodljivi... Da u zatvoru mjesec dana gledaju RTRS, postali bi ultra cetnici.
Boli me john, tada bih napravio svoj portal ''Vijesti Otadžbine" na kojem bih samo pričao kako je srpski radikalni faktor pretnja po stabilnost Federacije BiH i BiH, kao i cijelog regiona, kako policija FBiH tijesno surađuje s policijom Srbije, pozvao bih cijeli svijet da se suprotstavimo tom zlu, Ćeranić bi mi imao redovnu kolumnu na portalu, pravio bih intervjue s Galijaševićem, Lazanskim, Tanaskovićem...
zateznistub

#30 Re: Brijanje

Post by zateznistub »

Muke mi jezove, ja taman pustio malo one jarece...

Mora li i to na tretman? :(
sumirprimus

#31 Re: Brijanje

Post by sumirprimus »

madner wrote:Dakle, ja bi organizovao neku grupu koja bi u nekoj zemlji koja je daleko od ove bila magnet za radikalne bradonje. Onda bi ih pustio da odu, pratio jedno vrijeme koji su kanali i kako su uvezani i onda u Grand Slamu kao Tito na Zelengori rjesio problem.

Samo jbg, to je malo komplikovano, treba naci grupu koja ce ih privuc, da je dovoljno daleko da nama ne smeta a dovoljno blizu da mogu otic.
ko da opisa put za siriju... :skoljka:
arzuhal

#32 Re: Brijanje

Post by arzuhal »

zateznistub wrote:Muke mi jezove, ja taman pustio malo one jarece...

Zavisi kako ćeš odgovorit na pitanje:

paša, tre'al ti boba kakih...? :wink:
insomnia78

#33 Re: Brijanje

Post by insomnia78 »

Henry Chinaski wrote:Obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje.
Za par generacija bi smo imali realne pretpostavke da se riješimo i "narkoman" bradonja, i "poplašenih" bradonja i traktorista i punčevih zetova koji nemaju bradu ali imaju ukradene milione.
Kita, tamo u "kalifatu" ima pravih strucnjaka, ne puno ali ih ima
sumirprimus

#34 Re: Brijanje

Post by sumirprimus »

ideologija brale,nije mala zajebancija..
zateznistub

#35 Re: Brijanje

Post by zateznistub »

arzuhal wrote:
zateznistub wrote:Muke mi jezove, ja taman pustio malo one jarece...

Zavisi kako ćeš odgovorit na pitanje:

paša, tre'al ti boba kakih...? :wink:
Ma samo bronhi...i one mi pođehkad jake...
Locked