arzuhal wrote:Uputit čelendž-proglas radikalcima s pitanjem:
Jel' se to, Allaha vam Uzvišenog, bojite i ne smijete pokupovati placeve u Laktašima, Banja Luci, Srpcu..i naselit to?
Brijanje
- insomnia78
#26 Re: Brijanje
- Henry Chinaski
#27 Re: Brijanje
Obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje.
Za par generacija bi smo imali realne pretpostavke da se riješimo i "narkoman" bradonja, i "poplašenih" bradonja i traktorista i punčevih zetova koji nemaju bradu ali imaju ukradene milione.
Za par generacija bi smo imali realne pretpostavke da se riješimo i "narkoman" bradonja, i "poplašenih" bradonja i traktorista i punčevih zetova koji nemaju bradu ali imaju ukradene milione.
- madner
#28 Re: Brijanje
Dakle, ja bi organizovao neku grupu koja bi u nekoj zemlji koja je daleko od ove bila magnet za radikalne bradonje. Onda bi ih pustio da odu, pratio jedno vrijeme koji su kanali i kako su uvezani i onda u Grand Slamu kao Tito na Zelengori rjesio problem.
Samo jbg, to je malo komplikovano, treba naci grupu koja ce ih privuc, da je dovoljno daleko da nama ne smeta a dovoljno blizu da mogu otic.
Samo jbg, to je malo komplikovano, treba naci grupu koja ce ih privuc, da je dovoljno daleko da nama ne smeta a dovoljno blizu da mogu otic.
- arzuhal
#29 Re: Brijanje
Boli me john, tada bih napravio svoj portal ''Vijesti Otadžbine" na kojem bih samo pričao kako je srpski radikalni faktor pretnja po stabilnost Federacije BiH i BiH, kao i cijelog regiona, kako policija FBiH tijesno surađuje s policijom Srbije, pozvao bih cijeli svijet da se suprotstavimo tom zlu, Ćeranić bi mi imao redovnu kolumnu na portalu, pravio bih intervjue s Galijaševićem, Lazanskim, Tanaskovićem...Alfons Kauders wrote:Mojne ih ba Srbima, vidis kako su labilni i povodljivi... Da u zatvoru mjesec dana gledaju RTRS, postali bi ultra cetnici.arzuhal wrote:Pustio bih baju da imam pojeftino boba captagona, pun šleper kojeg moram ćušnut nekako do kraja mjeseca pa mi se žuri, prodajem skoro džabe...
I ko god bi mi doš'o da kupi - hapsi teroristu i maršu =U= Republiku Srpsku!
- zateznistub
#30 Re: Brijanje
Muke mi jezove, ja taman pustio malo one jarece...
Mora li i to na tretman?
Mora li i to na tretman?
-
sumirprimus
#31 Re: Brijanje
ko da opisa put za siriju...madner wrote:Dakle, ja bi organizovao neku grupu koja bi u nekoj zemlji koja je daleko od ove bila magnet za radikalne bradonje. Onda bi ih pustio da odu, pratio jedno vrijeme koji su kanali i kako su uvezani i onda u Grand Slamu kao Tito na Zelengori rjesio problem.
- arzuhal
#32 Re: Brijanje
Zavisi kako ćeš odgovorit na pitanje:zateznistub wrote:Muke mi jezove, ja taman pustio malo one jarece...
Mora li i to na tretman?
paša, tre'al ti boba kakih...?
- insomnia78
#33 Re: Brijanje
Kita, tamo u "kalifatu" ima pravih strucnjaka, ne puno ali ih imaHenry Chinaski wrote:Obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje.
-
sumirprimus
#34 Re: Brijanje
ideologija brale,nije mala zajebancija..
- zateznistub
#35 Re: Brijanje
Ma samo bronhi...i one mi pođehkad jake...arzuhal wrote:Zavisi kako ćeš odgovorit na pitanje:zateznistub wrote:Muke mi jezove, ja taman pustio malo one jarece...
Mora li i to na tretman?
paša, tre'al ti boba kakih...?