cuo sam da se bolje brijati sa masinom posebno na pocetku rasta dlaka tj brade posto ako se brijemo sa ziletom da koza na licu brze stari :S nemam pojma pa eto tako da pitam da sebi kupim masinu ili nastavim sa ziletom...
i imam jedan mali problem: cim sam poceo sa brijanjem nisam pitao nikaoga i kad sam se poceo brijati skoro sam cijelo lice obrio znaci haman do ociju xD pa mi sad rastu dlake tamo gdje ne bi trebale, sta da radim protiv toga da to cupam pincetom il da se brijem tuda il ima neko drugih savjeta
brijanje sa masinom ili ziletom
Moderator: anex
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: brijanje sa masinom ili ziletom
Moras nam malo pojasniti gdje su ti to narasle dlake "gdje ne bi trebale"vladivostok wrote:cuo sam da se bolje brijati sa masinom posebno na pocetku rasta dlaka tj brade posto ako se brijemo sa ziletom da koza na licu brze stari :S nemam pojma pa eto tako da pitam da sebi kupim masinu ili nastavim sa ziletom...
i imam jedan mali problem: cim sam poceo sa brijanjem nisam pitao nikaoga i kad sam se poceo brijati skoro sam cijelo lice obrio znaci haman do ociju xD pa mi sad rastu dlake tamo gdje ne bi trebale, sta da radim protiv toga da to cupam pincetom il da se brijem tuda il ima neko drugih savjeta
Ja sam se počinjao brijati žiletom, pravim, nije tad kod nas baš bilo ovih mach 3 stvari, krišom uzimao od starog...i danas mi dlake rastu gdje treba, samo na jednoj strani malo ukrivo, ne nadolje, nego unazad, prema uhu
- felipe kajetano
#3 Re: brijanje sa masinom ili ziletom
pa ispod ociju mu rastu...zajeb pa eto 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#4 Re: brijanje sa masinom ili ziletom
Haj, bar se može hvaliti da je potomak Chucka Norrisafelipe kajetano wrote:pa ispod ociju mu rastu...zajeb pa eto
-
vladivostok
#5 Re: brijanje sa masinom ili ziletom
haha samo vi zajebavajte meni rastu dlake haman po ocima a ovi spominju chuck norrisaPera Trta wrote:Haj, bar se može hvaliti da je potomak Chucka Norrisafelipe kajetano wrote:pa ispod ociju mu rastu...zajeb pa eto
ocigledno ne moze mi niko pomoci, moracu polako da se brijem haman do ociju...jee bicu cool
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: brijanje sa masinom ili ziletom
ja se brijem T brijacem citav zivot