Koliko vi vremena posvecujete kvalitetnog brizi o sebi i svom zdravlju? Znaci, dovoljno kvalitetnog sna, zdrava ishrana, fitness, vitamini, minerali, kupke, masaze itd itd?
Briga o sebi....
Moderator: anex
- anais_nin
#1 Briga o sebi....
Evo pocela i nova godina...moja novogodisnja odluka je da malo vise vremena posvetim sebi, a posebno svom zdravlju...manje stresa, vise spavanja, bolja ishrana itd itd...da Bog da me drzalo duze od mjesec dana
Koliko vi vremena posvecujete kvalitetnog brizi o sebi i svom zdravlju? Znaci, dovoljno kvalitetnog sna, zdrava ishrana, fitness, vitamini, minerali, kupke, masaze itd itd?
Tj posvecujete li ikako paznju svemu tome? Ili u svakodnevnoj trci i pod gomilom stresa grabite sta stignete, a brinete se o sebi smao kad pocnete pucati po savovima? 
- anais_nin
mraVOjed wrote:monitor
ja se ozbiljno bavim mislju da donesem pilates loptu na posao
-
FortunaBela
Uvijek imam vremena za sebe.... 
- pitt
godine pritisle ha herkaanais_nin wrote:mraVOjed wrote:da ne bi, pa da se prevrnemma samo ti zezaj, a mene ledja ubise
istina oci me vise ne bole kako sam ugradila ona "specijalna" stakla "protiv monitora" na cvikere
![]()
jebo zdravlje, drz se samo poroka
-
xygirl
no sikiriki nisi jedina sa problemom sa ledjima...mene to vec duze vrijeme prati... radim sve moguce i nemoguceanais_nin
mene ledja ubiseistina oci me vise ne bole kako sam ugradila ona "specijalna" stakla "protiv monitora" na cvikere
![]()
i naravno sve to pomaze kad se redovno radi...
nije ni cudo da me boli nakon osmosatnog peglanja na ovoj stolici...
sport zakon
- anais_nin
mrzim ovaj sjedeci posaoxygirl wrote: no sikiriki nisi jedina sa problemom sa ledjima...mene to vec duze vrijeme prati... radim sve moguce i nemogucevjeze, masaze folove...
i naravno sve to pomaze kad se redovno radi...
nije ni cudo da me boli nakon osmosatnog peglanja na ovoj stolici...
sport zakon