Brica digitalne kamere.

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
mukkii

#1 Brica digitalne kamere.

Post by mukkii »

Ima li gdje da se moze u Sarajevskom kantonu kupiti Brica dig. kamere???
kekec

Post by kekec »

"Brica" kameru tesko i na internetu mozes naci, a ne u SA kantonu.
Izaberi nesto drugo ( i kvalitetnije ). :-)
Nigmus

Post by Nigmus »

Brica je Practica-Odlican aparat koji je medu analognom fotografijom ostavio traga!

Cini mi se da sam vidio citavu paletu Brica na Titovoj u nekadasnjoj radnji Svjetlosti-nekih 50m prije "V.vatre".

Negdje u Sa sam vidio radnju samo sa Brica aparatima ali nikako da se sjetim gdje :-? :-?
Provjeri ovu gore...
kekec

Post by kekec »

Brica is the house brand of the Taiwan manufacturer who makes cameras for many companies, including Samsung, HP, Acer and BenQ etc.
http://www.wosmile.com/cgi-bin/view_sto ... category=1
Nigmus

Post by Nigmus »

Uvjerih se i sam na:
http://cgi.ebay.com/7MP-3X-Optical-Zoom ... lyZ1QQpvZ2

;)

Koristan link za procjenu sta kupuje...
tare...

Post by tare... »

[quote="Nigmus"]Brica je Practica-Odlican aparat koji je medu analognom fotografijom ostavio traga!

misim da imas ove practica aparate na carsiji blizu zelje 2-prodaju i mobitele i bruku tih practica aparata, ista firma je i na platou skenderje. eto pogledaj ako se nisam zaj...
mukkii

Post by mukkii »

kekec wrote:
Brica is the house brand of the Taiwan manufacturer who makes cameras for many companies, including Samsung, HP, Acer and BenQ etc.
http://www.wosmile.com/cgi-bin/view_sto ... category=1
e bas ovakvu trazim 8)
kekec

Post by kekec »

mukkii wrote:e bas ovakvu trazim 8)
Nadje li je mukkii ? :)
mukkii

Post by mukkii »

Ne da nikad nisu culi za taj tip kamere, a kamoli da ima kupit na lokacijama koje ste vi predlozili. :x :x :lol: :lol: :lol: Ali, nadjoh je (jedva) u Hrasnom(kod robota u gradjevini) u nekom fotostudiju(ja mislim da je "Conica centar"), pa eto ako koga zanima nek pogleda. -Brica DigiArt 520-
kekec

Post by kekec »

Je li pala kupovina.
Ako jeste, kakvi su utisci?
kekec

Post by kekec »

Hoce li slike sa novom digitalnom?
bpsang

Post by bpsang »

da li neko ima iskustvo sa Canon s2is
digitalcem,
gledao i usporedjivao i cini mi se da je dobar ili cak odlican u odnosu cijena kvalitet,naspram nekih drugih koji koriste slicne opcije
kekec

Post by kekec »

greskica
Last edited by kekec on 02/01/2006 00:53, edited 1 time in total.
kekec

Post by kekec »

100_KA wrote:da li neko ima iskustvo sa Canon s2is
digitalcem,
gledao i usporedjivao i cini mi se da je dobar ili cak odlican u odnosu cijena kvalitet,naspram nekih drugih koji koriste slicne opcije
Odgovor na
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 787#671787

da ne bi covjeku opterecivali temu o Brici. :)
digger

Post by digger »

100_KA wrote:da li neko ima iskustvo sa Canon s2is
digitalcem,

Evo sa http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page15.asp

Overall conclusion

In an increasingly crowded and competitive marketplace Canon had to make the successor to the S1 IS something more than a mere upgrade, and no one can deny they did just that, bringing improvements to virtually every aspect of the camera's performance. The DIGIC II processor makes everything zip along at high speed, the AF illuminator gets rid of some of the low light focus problems and the beefed-up macro mode - though perhaps not quite delivering on its promise - is a real improvement. Image quality is very good - certainly on a par with most of its competitors - but still suffers from a slight softness and a slightly 'over-processed' appearance, though experimenting with the in-camera parameters and a little sympathetic post-processing means that in the right hands the S2 IS can produce images every bit as good as anything else in its class.

But ultimately the appeal of the S2 IS goes beyond simple pixel-peeping; it has a class-leading feature set, a very reliable image stabilization system (the benefits of which cannot be overstated) and superb handling. It's well-priced, incredibly versatile and - above all - highly enjoyable to use. For fast action (where the focus system still isn't fast enough), I'd go for the Panasonic FZ5, and it will be interesting to see how the Sony H1 fares in our upcoming review, but for sheer shooting pleasure and versatility the PowerShot S2 IS takes some beating.
Post Reply