Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kockica_kockica

#1551 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by kockica_kockica »

el_kasbah wrote:
Lud i ponosan wrote:
hrasno38 wrote:Interesantno kako do sada niko ne spomenu danasnji intervju iz Avaza Halida Beslica koji daje punu podrsku koncertu Brene. I moram priznati bar sto se mene tice da je covjek u pravu 100%.

http://mojportal.hr/zabava_i_lifestyle/ ... na_koncert
Ma normalno, pusti ove ostale pacijente... :thumbup:
i normalno da bi i ti lizo supak breni da si balija i imas koristi od nje i njene izdavacke kuce...a ti prijatelju ako tebi nije problem sto ce ova militarizirana cetnicka kuja pjevat pored sehitluka meni jest jer imam ponos i dusu, ne znam kakve si ti patnje proso kroz rat ali ja dobro znam kao i svi mi koji nikad necemo zaboravit ko nas je granatiro i nasu djecu, zato idi ti u jagomir i lijeci se
ti znas sta je ona ili nije, jesi je drzao za ruku i spavao s njom pa znas jeli ona militizirana i kuja cetnicka ili nije... hajde ba bjaziiiii :evil: uzmi kljuc onaj veliki kalauz u ruke sjedi smiri i sve ce te proci :oops:
HAVANA

#1552 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by HAVANA »

SaraLe wrote:
el_kasbah wrote:
hrasno38 wrote:Interesantno kako do sada niko ne spomenu danasnji intervju iz Avaza Halida Beslica koji daje punu podrsku koncertu Brene. I moram priznati bar sto se mene tice da je covjek u pravu 100%.

http://mojportal.hr/zabava_i_lifestyle/ ... na_koncert

i normalno da bi i ti lizo supak breni da si balija i imas koristi od nje i njene izdavacke kuce...a ti prijatelju ako tebi nije problem sto ce ova militarizirana cetnicka kuja pjevat pored sehitluka meni jest jer imam ponos i dusu, ne znam kakve si ti patnje proso kroz rat ali ja dobro znam kao i svi mi koji nikad necemo zaboravit ko nas je granatiro i nasu djecu, zato idi ti u jagomir i lijeci se
Sehitluke, je najvise ponizila DRZAVA, kad je dopustila da se ZLOCINAC caco, sahrani pored vojnika koji su casno i posteno
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
branili Sarajevo i BiH.

:thumbup:
Troll_Happens

#1553 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Troll_Happens »

Svi na koncert u subotu da se pokaze da smo ljubitelji dobre pjesme i izgleda :D
Fair Life

#1554 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Fair Life »

kockica_kockica wrote:
el_kasbah wrote:
Lud i ponosan wrote:Ma normalno, pusti ove ostale pacijente... :thumbup:
ti znas sta je ona ili nije, jesi je drzao za ruku i spavao s njom pa znas jeli ona militizirana i kuja cetnicka ili nije... hajde ba bjaziiiii :evil: uzmi kljuc onaj veliki kalauz u ruke sjedi smiri i sve ce te proci :oops:
Epilepticar... znao sam.
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#1555 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by grunt »

SaraLe wrote:
Sehitluke, je najvise ponizila DRZAVA, kad je dopustila da se ZLOCINAC caco, sahrani pored vojnika koji su casno i posteno branili Sarajevo i BiH.
:thumbup:
ali uzalud je pricati ljudima kao sto je ovaj gore kojeg necu ni da citiram :)
Dozer

#1556 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Dozer »

Nemojte zaboraviti i Taiba i CelA koji su takodjer zavrsili na Kovacima...kao sehidi, naravno. Valjda po onoj - bili su na pravom putu. Koji je to put bio, neka svako skonta za sebe :-? :?
Adriatic

#1557 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by Adriatic »

Ni za Brenu ali ni za ove vehabije, kretene, lopove i ostale "kvazi borce".
I jedni i drugi su ista govna samo sa drugim predznakom.
uvjek dobar gost

#1558 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by uvjek dobar gost »

Na koncert normalno neću ići jer nisam fan Brene ni te vrste muzike.
Sjetim se odmah ko nam je ministar kulture u kantonu, sjetim se ko se fol bori za prava demobilisanih boraca, pa se sjetim ko se fol brine za porodice poginulih boraca.... onda pročitam koji post na ovoj temi i sjetim se nekih stvari... i mogu Vam reći da ništa nismo naučili, kao ljudi smo pali na svim ispitima na kojim smo mogli pasti...

nadalje mogu se samo nadati da ćemo ubrzo se dozvati bez nekog velikog tragičnog događaja...

znam ja nas ebo ti nas....

P.S

U Njemačkoj recimo okupe se neonacisti u velikom broju od recimo 30 987 hijada ljudi, taj isti dan il najdalje sutra okupi se oko 200 000 ljudi koji imaju svoj stav i ne žele da se njihova sredina poistovjećuje sa ćelavcima koji nosaju "svastike"..

Sa čim se poistovjećuje naša sredina, kakva je slika o nama van ove zemlje... ko smo mi danas.. kakvi smo..

nemojmo misliti da će istresanje želudca na ovoj il sličnoj temi pomoći ovom nakaradnom društvu....

Pomaknimo se sa mjesta !
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1559 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT

Post by dr.gog »

Tema se privremeno zatvara.
Locked