Ne da ce ga zakljucati i baciti u neki tamni cosak,nego cemo jos i BANOVE zaraditi.
Samo se vi zezajte,i jos i mene navodite na zlo.
Vidiš, dobro si...Brega da nam svira, a i gradonačelnik Betmen i ministar Emir da budu tu, da ludujemo i veselimo se...napio bih Emira H, Allaha mipustopoljina wrote:nije,bolan OT
ako kazes DA
imate odmah i orkestar za svadbu (a bogami i sprovode)
Hajde manijak, upadaj u mravinjak....1946 wrote:Ima ona sa Čolom
1946 wrote:Ima ona sa Čolom
Pa, dadni mu ....nade za pristanak, reci mu: Dogovorićemo se u ponedjeljak, prvi koji dođe,...sanabe wrote:Pera Trta wrote:Besana: "Hello, I'm sanabe!"
Me: "And I'm so fucking yours!"
![]()
![]()
ovaj ba simpatican pravo, sta cu sad nekukala mi majka![]()
![]()
Ja sam gledao negdje početkom upravo minule decenije na nekoj poljskoj TV (tad je još satelitska bila aktuelna) koncert Brege i orkestra, tad je još onaj Ogi "ajde cico" Radivojević pjevao s njim...i pjevaju ti njih dvojica u nekom pozorištu u sred Poljske "Mala moja evo ti ga evo, pa sa njega gledaj Sarajevo"plain vanilla wrote:1946 wrote:Ima ona sa Čolomdno
Čuj kako..pa ovo je Balkan: trube, niske strasti, poroci...sanabe wrote:Meni jos nesto nije jasno, kada je Bregovic u pitanju. Kako tom covjeku uspijeva da proda maglu, svakome? Onaj album Severinin je parodija na muziku, ono je...ne znam ni ime za ono...ali se, ne sumnjam, album prodaje. Kako?
A tek ova pjesma sa Colom![]()
On izgleda, na konto stare slave ubira plodove? Jer nista sto je uradio u zadnjih 10-15 godina ne valja, barem meni ne valja.
Pera Trta wrote:Čuj kako.. pa ovo je Balkan: trube, niske strasti, poroci...sanabe wrote:Meni jos nesto nije jasno, kada je Bregovic u pitanju. Kako tom covjeku uspijeva da proda maglu, svakome? Onaj album Severinin je parodija na muziku, ono je...ne znam ni ime za ono...ali se, ne sumnjam, album prodaje. Kako?
On izgleda, na konto stare slave ubira plodove? Jer nista sto je uradio u zadnjih 10-15 godina ne valja, barem meni ne valja.Hrvati se samo furaju da su nešto drukčiji a nisu.
U svima nama ima još ponešto osmanlijskoga, pa tako i neka vibra koja se upali kada čuje te istočnjačke zvuke...hebi ga, 400 godina nije malo, ko je još na Balkanu vladao toliko.
To se kazhe-u svakom od nas chuchi mali seljak (oni s teme selo-grad i velicina, bi se sigurno slozili s timePera Trta wrote:Čuj kako..pa ovo je Balkan: trube, niske strasti, poroci...sanabe wrote:Meni jos nesto nije jasno, kada je Bregovic u pitanju. Kako tom covjeku uspijeva da proda maglu, svakome? Onaj album Severinin je parodija na muziku, ono je...ne znam ni ime za ono...ali se, ne sumnjam, album prodaje. Kako?
On izgleda, na konto stare slave ubira plodove? Jer nista sto je uradio u zadnjih 10-15 godina ne valja, barem meni ne valja.Hrvati se samo furaju da su nešto drukčiji a nisu.
U svima nama ima još ponešto osmanlijskoga, pa tako i neka vibra koja se upali kada čuje te istočnjačke zvuke...hebi ga, 400 godina nije malo, ko je još na Balkanu vladao toliko.
sanabe wrote:Meni jos nesto nije jasno, kada je Bregovic u pitanju. Kako tom covjeku uspijeva da proda maglu, svakome? Onaj album Severinin je parodija na muziku, ono je...ne znam ni ime za ono...ali se, ne sumnjam, album prodaje. Kako?
On izgleda, na konto stare slave ubira plodove? Jer nista sto je uradio u zadnjih 10-15 godina ne valja, barem meni ne valja.
Goran se nikad nije stidio svog seoskog porijekla kao ni Bebek ni drugi ....plain vanilla wrote:
To se kazhe-u svakom od nas chuchi mali seljak (oni s teme selo-grad i velicina, bi se sigurno slozili s time)
Ali ja Gorana ne vezhem za trube, i nadam se da ce se prestati baviti severeninim Gasovima i sl vrstom muzike..
nismo bas dosli do porijekla, aludirala sam na nesto drugoKomrad wrote:Goran se nikad nije stidio svog seoskog porijekla kao ni Bebek ni drugi ....plain vanilla wrote:
To se kazhe-u svakom od nas chuchi mali seljak (oni s teme selo-grad i velicina, bi se sigurno slozili s time)
Ali ja Gorana ne vezhem za trube, i nadam se da ce se prestati baviti severeninim Gasovima i sl vrstom muzike..
ali sto rece jedne prilike : "koliko god o meni govori moje seljacko porijeklo, toliko govori i asfalt na kojem sam odrastao"
Pa do prije 50 godina 85% stanovnika ove zemlje živjelo je na selu.Komrad wrote:Goran se nikad nije stidio svog seoskog porijekla kao ni Bebek ni drugi ....plain vanilla wrote:
ali sto rece jedne prilike : "koliko god o meni govori moje seljacko porijeklo, toliko govori i asfalt na kojem sam odrastao"
Bogami ne. Prvo je pjevao "Iči, iči, dođi čiči, da te čiča kalajiše od kolena pa naviše", pa onda tosanabe wrote:zezash?
Pa jedan od najurbanijih seljaka koje poznajemsanabe wrote:Meni se sve cini da je ovo prvo prevagnuloKomrad wrote:Goran se nikad nije stidio svog seoskog porijekla kao ni Bebek ni drugi ....plain vanilla wrote:
Pa naravno u BiH cim neko premasi tiraz od par hiljada po automatizmu postaje nekvalitetansanabe wrote:BSn wrote:Da djelujem preventivno: Uspjeh i kolicina zaradjenog novca ne govore o kvaliteti.
Apsolutno ne. A dokaz za to je, pored Bregovica, Dino famozni Merlin
Ne bih se slozio..sanabe wrote:BSn wrote:Da djelujem preventivno: Uspjeh i kolicina zaradjenog novca ne govore o kvaliteti.
Apsolutno ne. A dokaz za to je, pored Bregovica, Dino famozni Merlin