Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
- Jack Be Nimble
#826 Re: Breaking Bad
Mozda dobije na lotu.
- ćiribiribela
#827 Re: Breaking Bad
Predobra epizoda. 
- So What!
#828 Re: Breaking Bad
JOOOOJ Erotike 
-
Cybernetic
-
Paul F.
#830 Re: Breaking Bad
I ja sam pretpostavljao (i priželjkivao) da će se bagra pojaviti.
Čisto sumnjam da će Hank stradati.
Bilo bi to previše jednostavno.
Ovo je ipak BB.
Na Waltu je sada da pokaže svoju magiju.
Čisto sumnjam da će Hank stradati.
Bilo bi to previše jednostavno.
Ovo je ipak BB.
Na Waltu je sada da pokaže svoju magiju.
-
Cybernetic
- Jack Be Nimble
#832 Re: Breaking Bad
Jah belaja Tito dragi
Ne znam sta i kako ce Hank, ali mozda ga Walt spasi.
Ne znam sta i kako ce Hank, ali mozda ga Walt spasi.
- fatality
#833 Re: Breaking Bad
jao ludila 
iako su ih ovi nazi trebali davno roknut (njih 6-7 puca i rafala i nijenog od njih dvojice ni ranili nisu)
iako su ih ovi nazi trebali davno roknut (njih 6-7 puca i rafala i nijenog od njih dvojice ni ranili nisu)
-
nino90
#834 Re: Breaking Bad
ooooj epizode ludila
jes dobra majko mila
i ja mislim da ce hank prezivjeti, eh samo ne znam kako ce ga drzati u saci da ne radi nista vise, mozda ga samo kao taoca budu drzali a da im on kuha, to mi nekako najvjerovatnije
ova druga dvojica vrlo vjerovatno da ce zaginuti, mada mislim da ce pinkman pobjeci
jes dobra majko mila
i ja mislim da ce hank prezivjeti, eh samo ne znam kako ce ga drzati u saci da ne radi nista vise, mozda ga samo kao taoca budu drzali a da im on kuha, to mi nekako najvjerovatnije
ova druga dvojica vrlo vjerovatno da ce zaginuti, mada mislim da ce pinkman pobjeci
- Jack Be Nimble
#835 Re: Breaking Bad
A mozda poziv zeni mu je oprostajni poziv
Nekako mi je previse rano da privedu Hanka kraju. Takodjer prvi put kada je Walt sjedio zavezanih ruku i nije imao ni 1% situacije pod kontrolom.
- TRENT
#836 Re: Breaking Bad
3 epizode do kraja,moguce je da cemo se halaliti sa Hankom.Jack Be Nimble wrote:A mozda poziv zeni mu je oprostajni pozivNekako mi je previse rano da privedu Hanka kraju. Takodjer prvi put kada je Walt sjedio zavezanih ruku i nije imao ni 1% situacije pod kontrolom.
- Industrialyzer
#837 Re: Breaking Bad
TRENT wrote:3 epizode do kraja,moguce je da cemo se halaliti sa Hankom.Jack Be Nimble wrote:A mozda poziv zeni mu je oprostajni pozivNekako mi je previse rano da privedu Hanka kraju. Takodjer prvi put kada je Walt sjedio zavezanih ruku i nije imao ni 1% situacije pod kontrolom.
Ovo sranje mora imati zrtvu. Najblizi tome je Hank (ima simbolike u pozivu zeni i onom mahanju Waltu) a Jesse ce vjerovatno pobjeci jer je otvorio vrata, sumnjam da je krenuo pred njih, ckapi je to....
- TRENT
#838 Re: Breaking Bad
Prosle sedmice sam stekao osjecaj da Hank zijaniti.A pobjegao bi i ti da te ganjaju nadrkani hil billy nacisti sa automatikama u rukama.Industrialyzer wrote:TRENT wrote:3 epizode do kraja,moguce je da cemo se halaliti sa Hankom.Jack Be Nimble wrote:A mozda poziv zeni mu je oprostajni pozivNekako mi je previse rano da privedu Hanka kraju. Takodjer prvi put kada je Walt sjedio zavezanih ruku i nije imao ni 1% situacije pod kontrolom.
Ovo sranje mora imati zrtvu. Najblizi tome je Hank (ima simbolike u pozivu zeni i onom mahanju Waltu) a Jesse ce vjerovatno pobjeci jer je otvorio vrata, sumnjam da je krenuo pred njih, ckapi je to....
- Industrialyzer
#839 Re: Breaking Bad
Ma nema sanse da neko od njih trojice ne zijani glavu ovdje, ako sad sjebu situaciju, jebo sve, propade serija. Ja mislim da ce na kraju balade Walt biti jedini ziv, i da ce se oporaviti i zivjeti sretno do kraja zivota 
- Jack Be Nimble
#840 Re: Breaking Bad
To bi bio najgori peh za Walta da ostane ziv, sa parama a familije nigdje. A to je sve radio zbog familije i da njima ostavi kada ga ne bude bilo. I na kraju on ostane sam.
- Industrialyzer
#841 Re: Breaking Bad
Jack Be Nimble wrote:To bi bio najgori peh za Walta da ostane ziv, sa parama a familije nigdje. A to je sve radio zbog familije i da njima ostavi kada ga ne bude bilo. I na kraju on ostane sam.
Nacisti ubiju Hanka, Walt ubije Jesse-a. Ne vidim razlog zasto bi ostao bez Juniora i Skyler....
Doduse, prikazan je kako ima kosu i "slavi" 52. rodjendan bez ikoga... Predobro su razradili seriju da bi se moglo naslutiti sta ce biti.
- Jack Be Nimble
#842 Re: Breaking Bad
Walt je potonuo kao covjek i sve svoja pravila sto je sebi zacrtao u glavi da nece uraditi je prekrsio. Zadnje sto mu je ostalo je familija a to je Hank, Marie pa i Jesse. Jedno je ubiti Gustava, otrovati dijete, da sacuvas svoju guzicu i pare za familiju. Ali ako na kraju moras protiv familije da bi sacuvao koji dinar familiji onda sve to sto je zapoceo prije godinu dana pada u vodu. Njegova psiha bi prosla sto bi se reklo kroz raspad sistema. Njemu svaki milion gubi smisao ako Hank nastrada.Industrialyzer wrote:Jack Be Nimble wrote:To bi bio najgori peh za Walta da ostane ziv, sa parama a familije nigdje. A to je sve radio zbog familije i da njima ostavi kada ga ne bude bilo. I na kraju on ostane sam.
Nacisti ubiju Hanka, Walt ubije Jesse-a. Ne vidim razlog zasto bi ostao bez Juniora i Skyler....
Doduse, prikazan je kako ima kosu i "slavi" 52. rodjendan bez ikoga... Predobro su razradili seriju da bi se moglo naslutiti sta ce biti.
- Industrialyzer
#843 Re: Breaking Bad
Ali Hank ako ostane ziv naci ce pare i sta onda? Ima Hanka koji ga lovi, i plus je ostao bez para. Moguce da ostane bez svega, jer su prikazivali ono auto sto vozi, nije bas ko onaj Chrysler 
-
DON_eARL
#845 Re: Breaking Bad
Ja mislim da će Walt postati partizan i da će ove naciste sa mitraljezom ganjati. 
-
Cybernetic
- TRENT
#847 Re: Breaking Bad
Hank i Gomez ginu.Walter garant nece dozvoliti da nacisti ubiju Jessija.Moguce da ce i Walter iscenirati svoju smrt da bi spasio Skyler i djecu od propasti.Ali to me dovodi u sumnju zbog one zapaljene kuce i grafita "Heseinberg" unutra,znaci ipak svi znaju ko je on.Jessie ce se garant negdje ispaliti .A mozda je onaj m60 spremljen za osvetu protiv nacista ,zbog Hanka.Bas milion mogucih verzija raspleta.
- So What!
#848 Re: Breaking Bad
Mislim onda da će se desiti nek linč na njegovu kuću, to će postati kao neko kultno mjesto, Heisenbergova kuća.
Vidili smo to po onim skejterima koji su se vozali po njegovom nekadašnjem bazenu.
Vidili smo to po onim skejterima koji su se vozali po njegovom nekadašnjem bazenu.
-
otsam
#849 Re: Breaking Bad
Vrh s5e13 !!
Sent from my 199deva
Sent from my 199deva
- Jack Be Nimble
#850 Re: Breaking Bad
I ja sam to isto kontao dok sam gledao! Zadnja dva dana sve mislim da ih je doveo na drugo mjesto.Cybernetic wrote: Nekako fantaziram da Walt novac i nije bas zakopao gdje mislimo da jeste. Naravno ova teorija nema smisla ako se prisjetimo njegove panike kada ga je Jesse nazvao.....
Mislim Walt je dosao na mjesto gdje su on i Jesse prvi put kuhali. Znaci sjetio se gdje je to bilo kada je zakopavao lovu, a poslije mu trebaju koordinati. Prisjetimo se da ih je naucio napamet nakon sto je zakopao novac. Mogao ih je i zapisati posto ih je iovako stavio na loto listic.