Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
- Trina Moe
#451 Re: Breaking Bad
neće walt stat dok ne riješi cijelu familiju. inače, u odnosu na sve dosad, slaba sezona. nadam se da je ovo samo uvod u onaj drugi dio što će dogodine doć.
- hopi
#452 Re: Breaking Bad
SPOLIERI!!!!!!!!
dobra ep, našao je distributora, vjerovatno će jessi nastaviti kuhati s njim. Nije mi jasno šta je walt htio postići s time što je upucao majka i sada je mrtav, to se nije očekivalo.
edit: evo stavio sam spolier alert!
dobra ep, našao je distributora, vjerovatno će jessi nastaviti kuhati s njim. Nije mi jasno šta je walt htio postići s time što je upucao majka i sada je mrtav, to se nije očekivalo.
edit: evo stavio sam spolier alert!
Last edited by hopi on 27/08/2012 18:09, edited 1 time in total.
- Jack Be Nimble
#453 Re: Breaking Bad
Jos jedna epizoda pa onda cekamo 12 mjeseci 
-
Harry Tuttle
#454 Re: Breaking Bad
ova epizoda nije bila losa
ono sa say my name je bilo EPIC ali zato ona scena sa jessijem give me my money... je bila shit 
-
Paul F.
#455 Re: Breaking Bad
Sad možemo jasno vidjeti smisao naslova serije,
postajati loš. Mislim na Waltera naravno.
postajati loš. Mislim na Waltera naravno.
-
Murisno1
#456 Re: Breaking Bad
Po meni je Walter već u nekoliko navrata stavio do znanja i bližnjima da mu je najgori osjećaj kad je podcjenjen i kad ga tek tako odjebaju. Njegova nesigurnost i baljenje nakon što neko sranje napravio razlikuje ga od hladnokrvnog i strogo promišljenog dilera ili mafijaša, ali skonto je da ako neće on nekog, taj neko će njega ...
Inače, zadovoljan sam ovim nekim zatišjem i pravcem u kojem ide serija, odnosno pravac totalnog zapetljavanja.
Inače, zadovoljan sam ovim nekim zatišjem i pravcem u kojem ide serija, odnosno pravac totalnog zapetljavanja.
- Kinaski
#457 Re: Breaking Bad
Nemoj ti ni gledat ovu seriju ziv bio , slusaj tamo Sreleta i uzivaj .drugodtvogdruga wrote:tek sezona pocela i evo najavljuju jos 2 epizode, jao koje sranje, i eto slijedeca "sezona" od 8 epizoda je tek na ljeto 2013e, wow
- Plavo-bijeli
#458 Re: Breaking Bad
Šta je sa camerom u Hankovom uredu ? 
- Jack Be Nimble
#459 Re: Breaking Bad
Nema je vise.Plavo-bijeli wrote:Šta je sa camerom u Hankovom uredu ?
- LeonardoAC
#460 Re: Breaking Bad
Ovo za Majka je bilo totalno neočekivano. Dobra scena kad Walt pregovara sa distributerima
Ova sezona je bezveze u poređenju sa onom gdje je bio Gustav i ekipa iz kartela... al' zahuktava se.
Ova sezona je bezveze u poređenju sa onom gdje je bio Gustav i ekipa iz kartela... al' zahuktava se.
-
ek0
- beco
#463 Re: Breaking Bad
A rasplakao se Mike. Nedestojace definitivno.

- horion_bosona
#464 Re: Breaking Bad
ja sam tempirao da odgledam zaostale epizode (4, 5, 6. i 7.) tamam pred ovu zavrsnu, veceras krece maraton... 
- Not My Idea
#465 Re: Breaking Bad
Uh, mrzim te
Ako pushish, pripremi steku cigara.
A ako ne...pa barem lexilium.

- dječak sa šibicama
#466 Re: Breaking Bad
Neda mi se vrtiti nazad, ali jesam li ja dobro cuo... kad je Walt Junior dosao kod oca, i nasao ga isprebijanog (Jessie ga je premlatio, to je negdje na kraju 4 sezone, mislim predzadnja epizoda) i Junior smjesta oca na spavanje, a ovaj kao da je drogiran, ili pijan, lijeze i samo sto nije zaspao, kaze malom nesto kao "sve ce biti u redu, Jessie"?
Ok, nije tajna da Mr. white Jessiea gleda kao sina...
Ok, nije tajna da Mr. white Jessiea gleda kao sina...
- Not My Idea
#467 Re: Breaking Bad
Dokle si sad dosao? Posto ovo
vise nije tako.
dječak sa šibicama wrote: Ok, nije tajna da Mr. white Jessiea gleda kao sina...
vise nije tako.
- horion_bosona
#468 Re: Breaking Bad
hehee, cigare sam ostavio jos u drugom osnovne...Not My Idea wrote:Uh, mrzim te![]()
![]()
- hopi
#469 Re: Breaking Bad
jeste nazvao ga je jesse, ali se nisu više vraćali na to, barem ne još 
a sada se nešta sjetih, kada su hanka napala ona dvojica braće, on sjedi u autu i primi poziv da dolaze da ga ubiju, jel se zna od koga je bio taj poziv?
a sada se nešta sjetih, kada su hanka napala ona dvojica braće, on sjedi u autu i primi poziv da dolaze da ga ubiju, jel se zna od koga je bio taj poziv?
-
Havarija!
#470 Re: Breaking Bad
Od Gusa najvjerovatnije, on je znao da kartel želi osvetu i kazao im da je Hank ubio Tuca Salamancu. Tako se ja sjecam da je bilo.hopi wrote:a sada se nešta sjetih, kada su hanka napala ona dvojica braće, on sjedi u autu i primi poziv da dolaze da ga ubiju, jel se zna od koga je bio taj poziv?
- dječak sa šibicama
#471 Re: Breaking Bad
Gledao sam sve.Not My Idea wrote:Dokle si sad dosao? Posto ovo
dječak sa šibicama wrote: Ok, nije tajna da Mr. white Jessiea gleda kao sina...
vise nije tako.
Ma jeste, vidjeces, kad dodje do momenta da Mr White mora smaknuti Jessiea, nece on to mocu uraditi. A do toga ce doci kad tad, jer on rapidno tone u crnilo.
Ja sam seriju pregledao u zadnjih mjesec dana, kad se gleda tako u komadu, tek tada se vidi sta ostade od nekadasnjeg profesora hemije.
Nista.
- dječak sa šibicama
#472 Re: Breaking Bad
Gus je zvao.hopi wrote: a sada se nešta sjetih, kada su hanka napala ona dvojica braće, on sjedi u autu i primi poziv da dolaze da ga ubiju, jel se zna od koga je bio taj poziv?
Nije zelio pomoci Hanku kako se na prvu pomisli, vec je zelio skrenuti paznju DEA i FBI na meksicke kartele, da ih sebi skine sa vrata, i jedne i druge. Klasicna zavadi pa vladaj taktika.
- Not My Idea
#473 Re: Breaking Bad
@djecak
Ma Walt ne voli nikog osim sebe. Masu puta je izmanipulisao Jesse-a, otjerao sve iz njegovog zivota, masu puta mu se igrao s mozgom...
SPOILER
Vidio si u zadnjoj epizodi da mu je Jesse zamjenjiva roba.
Kako mu govori da ce se vratit drogi...
A profesor hemije je postao neko ko gazi sve pred sobom, ukljucujuci i svoju porodicu.
Samo chekam kad ce namarisat Skyler.
Ma Walt ne voli nikog osim sebe. Masu puta je izmanipulisao Jesse-a, otjerao sve iz njegovog zivota, masu puta mu se igrao s mozgom...
SPOILER
Vidio si u zadnjoj epizodi da mu je Jesse zamjenjiva roba.
Kako mu govori da ce se vratit drogi...
A profesor hemije je postao neko ko gazi sve pred sobom, ukljucujuci i svoju porodicu.
Samo chekam kad ce namarisat Skyler.
-
pin-up
#474 Re: Breaking Bad
I meni je u par navrata zadnje sezone palo na pamet da bi Skyler mogla otkukat' svoje...
- hrastov žižak
#475 Re: Breaking Bad
Od profesora hemije ostade golema frustracija što je morao biti samo profesor hemije, dok je istovremeno firma u kojoj je bio susosnivač rasla u tom poslu. Ova opsjednutost pravljenja vlastite imperije je sublimacije te frustracije. Ne želim se zavlačit u psihoanalizu, ali ovo je pokazano i onom scenom u posljednjoj epizodi kada Džesiju spominje tu nikad preboljenju kompaniju i da sada sve to nadoknađuje kuhanjem i postajanjem šefom. Ova serija je vrhunska, između ostalog, zato što ima sjajnu i kompleksnu motivaciju.dječak sa šibicama wrote: Ja sam seriju pregledao u zadnjih mjesec dana, kad se gleda tako u komadu, tek tada se vidi sta ostade od nekadasnjeg profesora hemije.