Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jest vala tacno, ovi lanci danas pretanki na cestovnjacima. Dva sam ove godine pocjep'o . I druga alatka, naravno neophodna, kljuc za zice, s njim fakat i u halu idem. Par puta sam iscentrir'o tocak sjedeci na solji
Jel ko ishao u posljednje vrijeme na Golo Brdo? Kontam se pjeske uputiti ovih dana. Od Brezovace pa do Golog Brda kakav je put, jel makadam il je zarastao travom. Ovo pitam zbog mina
Ova mi slika nekako strasna
p.s. ja tek sad vidim da je ova tema na ostalim sportovima, mozda joj je bolje mjesto priroda i ekologija
Golo brdo nije bas najsigrunija destinacija za kretanje pjesice, mi se obicno drzimo utvrdjenih puteva. Vise mozes saznati na portalu mtb.ba ali za planinarenje imas i boljih i sigurnijih pravaca.
Meri_ wrote:Golo brdo nije bas najsigrunija destinacija za kretanje pjesice, mi se obicno drzimo utvrdjenih puteva. Vise mozes saznati na portalu mtb.ba ali za planinarenje imas i boljih i sigurnijih pravaca.
Obisao sam skoro sve, a odavno kontam na Golo Brdo. Pitat cu u pd Brezovaca moze li se pjeske i ima li vidljiv i utaban put