Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Autoru teme svaka cast za slike koje si postavio
Nisam Brcak ali srce jednim dijelom tu pripada jer imam dosta familije i jako mnogo prijatelja
Trenutno nisam u BiH ali dolazim uskoro na odmor i moglao bi uvezati jednu svirku na zanatskom u kaficu Bamby posto je moj veliki prijatelj vlasnik i poznati Brcanski muzicar
Any wrote:Autoru teme svaka cast za slike koje si postavio
Nisam Brcak ali srce jednim dijelom tu pripada jer imam dosta familije i jako mnogo prijatelja
Trenutno nisam u BiH ali dolazim uskoro na odmor i moglao bi uvezati jednu svirku na zanatskom u kaficu Bamby posto je moj veliki prijatelj vlasnik i poznati Brcanski muzicar
Mislim da je tu konobarisao i jedan moj jaran. Nisam siguran da li je bio Bamby.
eh,nek NEGRA ne radi pa nek svi rade...Hmmm,vrijeme bezze u Brckom,(ne volim ljeto ),a sto se Bamby-ja tice,ne nalazi se na Zanatskom,vjerovatno si pomijesao sa Dandy-em,ali nema veze,oprosteno ti je...Ama,Brcko ko Brcko,S-ranje u bojama...Pozdrav,a Michunko,rado cu potkacit ovog TURCINA,kojeg mi je macci namjenila,jos da ga samo vidim i upoznam
negra wrote:eh,nek NEGRA ne radi pa nek svi rade...Hmmm,vrijeme bezze u Brckom,(ne volim ljeto ),a sto se Bamby-ja tice,ne nalazi se na Zanatskom,vjerovatno si pomijesao sa Dandy-em,ali nema veze,oprosteno ti je...Ama,Brcko ko Brcko,S-ranje u bojama...Pozdrav,a Michunko,rado cu potkacit ovog TURCINA,kojeg mi je macci namjenila,jos da ga samo vidim i upoznam
neko ti slago to za rusenje skole...skola ce prestati raditi,ali se nece rusiti, vjerovatno smjeste u njoj arhivu,muzejcic ili tako nesto...ali o rusenju ni govora...