Brčko je dio Republike Srpske
- infobrcko
#1 Brčko je dio Republike Srpske
kandidat za predsjednika republike srpske Tadić večeras gostujuci kao kandidat sds-a za predsjednika na lokalnoj privatnoj tv hit iz brckog izjavio i ponovio da je BRCKO DIO REPUBLIKE SRPSKE.
Pa se pitam jeli gospodin LAJCAK treba ovake sankcionisat? jer svako pismen moze procitat da je BRCKO DIO BIH i NIJE DIO genocidne tvorevine.
Koje je vase misljenje?
Pa se pitam jeli gospodin LAJCAK treba ovake sankcionisat? jer svako pismen moze procitat da je BRCKO DIO BIH i NIJE DIO genocidne tvorevine.
Koje je vase misljenje?
- illuminated
MIslim da je suvisno komentarisati tog lika.
On ima neki svoj paralelni svijet.
Iako je lud, takvi su vrlo opasni.
Topic je glup. No hard feelings, infobrcko.
- infobrcko
mozda jeste suvisno... ali ta njegova izjava je istao kao dodikova izjava o referendumu ?illuminated wrote:MIslim da je suvisno komentarisati tog lika.
-
zemo_online
Za Brcko je Aljo najzasluzniji jer je on trazio da se to poslije rijesi.
- Bosanac sa dna kace
a jel Brcaci biraju predsjednika sumske?
-
piskerernest
republika srpska a ne šumska,koliko god se i meni ne sviđalo što se tako zove
-
zemo_online
znaci ti sam biras za koga ces glasat na izborima.infobrcko wrote:opcija F BiHtest01 wrote:i u cemu je razlika?
clana predsjednistva BiH iz Federacije
zatim skupstine i to sve ostalo
opcija sumske
bira predsjednika sumse
i skupstinu
to nema veze sa drzavljanstvom vec tvojim licnim izborom.
- infobrcko
upravo tako.test01 wrote:znaci ti sam biras za koga ces glasat na izborima.infobrcko wrote:opcija F BiHtest01 wrote:i u cemu je razlika?
clana predsjednistva BiH iz Federacije
zatim skupstine i to sve ostalo
opcija sumske
bira predsjednika sumse
i skupstinu
to nema veze sa drzavljanstvom vec tvojim licnim izborom.
-
piskerernest
pa što je zoveš šumskom,jesi li svjestan da sve ljude koji u njoj žive bez obzira na naciju tako obilježavaš.infobrcko wrote:ako je tako onda je ona za mene GENOCIDNA TVOREVINA.piskerernest wrote:republika srpska a ne šumska,koliko god se i meni ne sviđalo što se tako zove
pa i za mene je lično,ali je sud u hagu ocijenio da je samo u srebrenici bio genocid,ne u čitavoj rs
- infobrcko
Zasto sto ja tako mislimpiskerernest wrote:pa što je zoveš šumskom,jesi li svjestan da sve ljude koji u njoj žive bez obzira na naciju tako obilježavaš.infobrcko wrote:ako je tako onda je ona za mene GENOCIDNA TVOREVINA.piskerernest wrote:republika srpska a ne šumska,koliko god se i meni ne sviđalo što se tako zove
pa i za mene je lično,ali je sud u hagu ocijenio da je samo u srebrenici bio genocid,ne u čitavoj rs
-
piskerernest
šta misliš o drugom nazivu za fbih, balijsko - ustaška džamahirijainfobrcko wrote:Zasto sto ja tako mislimpiskerernest wrote:pa što je zoveš šumskom,jesi li svjestan da sve ljude koji u njoj žive bez obzira na naciju tako obilježavaš.infobrcko wrote: ako je tako onda je ona za mene GENOCIDNA TVOREVINA.
- illuminated
tacno. i jedno i drugo su budalastine.infobrcko wrote:mozda jeste suvisno... ali ta njegova izjava je istao kao dodikova izjava o referendumu ?illuminated wrote:MIslim da je suvisno komentarisati tog lika.
Ja samo molim Boga da proglasi referendum....nije on toliko glup.
To samo mogu da sviraju neki trombloni tipa SPONA i sl.
- infobrcko
ne mislim nistapiskerernest wrote:šta misliš o drugom nazivu za fbih, balijsko - ustaška džamahirijainfobrcko wrote:Zasto sto ja tako mislimpiskerernest wrote: pa što je zoveš šumskom,jesi li svjestan da sve ljude koji u njoj žive bez obzira na naciju tako obilježavaš.
-
piskerernest
kako mislš da se ukine a da se ne ukine fbih,i ko da je ukine ,onaj štoje u daytonu potpisao i složio se sa imenom rsinfobrcko wrote:ne mislim nistapiskerernest wrote:šta misliš o drugom nazivu za fbih, balijsko - ustaška džamahirijainfobrcko wrote: Zasto sto ja tako mislimosim da rs treba ukinut po svaku cijenu
- infobrcko
- infobrcko
- infobrcko