Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prvu trebamo igrati defanzivno i poznato je da i favoriti prvu taktiziraju pa mi možda i mogli odigrati 0-0 ili 1-1 ako iz kontre damo gol. što se tiče utakmice ARG - NIG mislim da se ARG tako lako neče igrati odnosno da može biti ovakva situacija ARG 6 bodova NIG 4 ili 3 i ako izgube onda ih NIG prestiže na tabeli tako da nevjerujem baš tako da če ih pustiti. a ipak nama je odlučujuča protiv Nigerije ako to dobijemo onda idemo dalje to je ključna tekma
Interesantno da ta FIFA nikad nece nauciti lekciju da kod izvlacenja kugla mora da se neprekidno vidi. Nije li stol mogao biti malo nizi, ili kamera visocija.
Previse bi ljudi moralo biti ukljuceno u namjestanje, fakticki svi na bini, i jos gomila organizatora i osoblja koje je sa drugih uglova promatralo dogadjaj.
A sve bi drugacije bilo samo da ruzni stol bio nizi. I sama njegova konstrukcija otvara pitanje zasto je bas takav.
drugi profil wrote:Interesantno da ta FIFA nikad nece nauciti lekciju da kod izvlacenja kugla mora da se neprekidno vidi. Nije li stol mogao biti malo nizi, ili kamera visocija.
Previse bi ljudi moralo biti ukljuceno u namjestanje, fakticki svi na bini, i jos gomila organizatora i osoblja koje je sa drugih uglova promatralo dogadjaj.
A sve bi drugacije bilo samo da ruzni stol bio nizi. I sama njegova konstrukcija otvara pitanje zasto je bas takav.
U pravu si.
Nije sad da mislim da je ovo izvlačenje namješteno kao i svako ali kuglica se mora vidjeti.
sve karikature su na ivici katastrofe, uzas ... od simbolike do kvaliteta crteza, jad ... ne mogu vjerovati, coca cola je marketinski tito, da sebi dozvoli ovo
uglavnomja wrote:sve karikature su na ivici katastrofe, uzas ... od simbolike do kvaliteta crteza, jad ... ne mogu vjerovati, coca cola je marketinski tito, da sebi dozvoli ovo
Logovan wrote:Ja grešku i nekako mogu shvatiti, ko radi taj i griješi ali kakvi su ovo crteži? Pola ih je niđe veze.
vala ja ne mogu, mogu gresku da su napr. bosni stavili kockaste dresove, ali da zamijene dvije drzave, koje nisu ni blizu, niti na istom kontinentu, niti se slicno zovu ...