Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam kako je vama ali do prije par sati sam bio k'o pišta: kuliram, gledam tekme, uživam, bez ikakvog srkleta, a sad me odjednom presjeklo i uhvati me nervoza, kontam fasovaću proljev Ko će dočekati tekmu, a onda još problematičnije - izdeverat' je
Od toliko tih historijskih utakmica uspio sam savladati tu jebenu euforiju, od Danske kao najgoreg euforičnog iskustva preko Portugala, smanjivalo se protiv Francuza, pa do ovih kvalifikacija. Znači ne osjećam ništa ono nekakvo ludilo, nešto u stomaku ili da te pod kožom nešto trese, i stvarno ekstra je, zaboli me ako nas Argentinci nabuše, a ako ih dobijemo ludnica, ne možeš tako ništa izgubit, mislim na živce i neka negativna sjećanja koja bi kao ostala kao nekada, jest da jedva čekam tekmu ali nema tog životinjskog feelinga. . Znači izgubimo nikom ništa, dobijemo ludilo - ljepota kako god okreneš .
Realno treba se pripremiti za poraz protiv Argentine. Ja se samo nadam da ce mo ih namuciti. Naravno pobjeda bi bila nesto fantasticno, ali necu ni da razmisljam o tome, ovako ce mi biti lakse gledati ako se pripremim da nije vazno sto mozemo lako izgubiti.
Pjanic15 wrote:Od toliko tih historijskih utakmica uspio sam savladati tu jebenu euforiju, od Danske kao najgoreg euforičnog iskustva preko Portugala, smanjivalo se protiv Francuza, pa do ovih kvalifikacija. Znači ne osjećam ništa ono nekakvo ludilo, nešto u stomaku ili da te pod kožom nešto trese, i stvarno ekstra je, zaboli me ako nas Argentinci nabuše, a ako ih dobijemo ludnica, ne možeš tako ništa izgubit, mislim na živce i neka negativna sjećanja koja bi kao ostala kao nekada, jest da jedva čekam tekmu ali nema tog životinjskog feelinga. . Znači izgubimo nikom ništa, dobijemo ludilo - ljepota kako god okreneš .
noiserr wrote:Realno treba se pripremiti za poraz protiv Argentine. Ja se samo nadam da ce mo ih namuciti. Naravno pobjeda bi bila nesto fantasticno, ali necu ni da razmisljam o tome, ovako ce mi biti lakse gledati ako se pripremim da nije vazno sto mozemo lako izgubiti.
Ma da,treba biti svjestan,da oni žele odma u startu da naprave razliku.Niko ne kaže da trebamo skinut gaće,ali isto tako ne treba da se potrošimo do te mjere,da protiv Nigerije jedva sastavimo 60 minuta.
Pjanic15 wrote:Od toliko tih historijskih utakmica uspio sam savladati tu jebenu euforiju, od Danske kao najgoreg euforičnog iskustva preko Portugala, smanjivalo se protiv Francuza, pa do ovih kvalifikacija. Znači ne osjećam ništa ono nekakvo ludilo, nešto u stomaku ili da te pod kožom nešto trese, i stvarno ekstra je, zaboli me ako nas Argentinci nabuše, a ako ih dobijemo ludnica, ne možeš tako ništa izgubit, mislim na živce i neka negativna sjećanja koja bi kao ostala kao nekada, jest da jedva čekam tekmu ali nema tog životinjskog feelinga. . Znači izgubimo nikom ništa, dobijemo ludilo - ljepota kako god okreneš .
Ljepse je kad nemas ocekivanja
Ha ja , najbitnije je biti spreman na najgore kao npr. ovo ispod, a to se jedino može kad nemaš očekivanja:
A za sve ostale ishode, remi ili senzacija poput pobjede, dođe ko "Kinder Surprajz".
Bjezi, yebo i Kolumbiju i Grcku. Da hoce nasi vise krenuti, ovo mi sve ostalo dodje ko EPP.
U potrazi za navijackim pjesmama (da se pripremi jedna kompilacija za po gradu ), poceh gledati sve one historijske sa Francuskom, Belgijom, Grckom, Danskom, Spanijom....jbm ti, jeste se uduljilo, nikad mi doci na red