Bravo za ministra Emira
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
papacja
#26 Re: Bravo za ministra Emira
A zašto ova tema stoji na ovom podforumu? Zar ovo ne bi trebalo biti na Ostali sportovi?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#27 Re: Bravo za ministra Emira
Napokon neko se sjetio da su brendovi ovoga grada,sto se sporta tice,Sarajevo,KK Bosna,Zeljeznicar,R.K Bosna.
I svaka mu cast na tome,bez obzira sto njega kao politicara i njegovo opciju bukvalno ne podnosim,i imam mu hiljadu zamjreki,ali kada neko uradi nesto pozitivno treba to i priznati i pozdraviti.
Neki ovdje samo zasto sto je iz SDA i sto su druge politicke opcije automatski su antinegativni
,sta god da covjek uradio.
Bez'eze to pravo

I svaka mu cast na tome,bez obzira sto njega kao politicara i njegovo opciju bukvalno ne podnosim,i imam mu hiljadu zamjreki,ali kada neko uradi nesto pozitivno treba to i priznati i pozdraviti.
Neki ovdje samo zasto sto je iz SDA i sto su druge politicke opcije automatski su antinegativni
Bez'eze to pravo
- Mahalac
#28 Re: Bravo za ministra Emira
To ti kažem
, čovjek izborio 3mil.KM godišnje, hej dosada nismo bili ni blizu te cifre, i opet gledaj palamudana i mahana sto nadjose.

-
The 51st State
#29 Re: Bravo za ministra Emira
to ti ne znam reci, samo iznosim pretpostavke u smislu kako ta sredstva pravilno i bez zloupotreba utrositi. inace, skepticizam iz dosadasnjih iskustava sa trosenjem javnih para ti je na mjestu.mIRCerka wrote:da li ima to uz njegovu odluku? mehanizam trosenja i kontrole trosenja? ja vise NIKOME ne vjerujem.The 51st State wrote:Za skeptike, te pare se lako mogu zastiti i pratiti njihovo trosenje, prostim monitoringom ljudi iz ministarstva kroz clanstvo u upravnim odborima.
- Topla voda
#30 Re: Bravo za ministra Emira
bravo emire.
dobro ste se sjetili da od haman milijarde date crkavicu da probaju opstati gradski fudbalski klubovi,il da se konacno prestane sa praksom da se spid i fantomi vozaju autobusima na takmicenja po evropi.
da se bosne pojacaju,da kk plati dobrog trenera,a rk dovede klasnog igraca.
dobro ste se sjetili.
al bolje ikad nego nikad.
tebi svaka cast.
dobro ste se sjetili da od haman milijarde date crkavicu da probaju opstati gradski fudbalski klubovi,il da se konacno prestane sa praksom da se spid i fantomi vozaju autobusima na takmicenja po evropi.
da se bosne pojacaju,da kk plati dobrog trenera,a rk dovede klasnog igraca.
dobro ste se sjetili.
al bolje ikad nego nikad.
tebi svaka cast.