BRAVO NASI

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mahalac

#1 BRAVO NASI

Post by Mahalac »

Bravo momci sinoc ste pokazali kako se bori i trci za nacionalni dres. Pa sve i da smo izgubili, a trebali smo dobiti, nebi mi bilo krivo jer ta borba ono sto je najvaznije vidjeti.

Posebno treba istaci V.MUSICA I M. BESLIJU kao i uvijek motori naseg tima a eto hajd i onog mrlju mrljavog od Bolica kojem se uvijek nekako DA, da ga zavali.

:) :) :) :) :) :) :)

JOS SAMO DA UZMEMO ONE SMRADOVE ZA MJESEC PA DA MI JE SRCE NA MJESTU.
nineac

Post by nineac »

Ma SUUUUUUUPERRRR! Sto kazes i da su izgubili zasluzili su da pobjede!
Ja sam sjedio na sjeveru odmah do terena, da vidiš kako trče, lome se za loptu!
Onaj musić je kralj, pa sta im je čovjek radio!
Protiv onakvih igrača i zvjezda izvuć 1-1, a moglo je biti i 5-0 za nas da smo samo malo više sreće imali!
Sada treba samo misliti na SERIMO, i kako da njih ubijemo na B.Polju, a s obzirom da nam sada definitivno ovdje niko ništa nemože, idemo njih da rasturimo!
violentjack

Post by violentjack »

:lol: Morat ce oni prespavati u Zenici ili ce na Pale :?

Alii onda ne dati im sna..ma naopravi atmosferu gore nego kod SPanaca

Prepale se cete Zenice...nece ih ni Banjalucka braca spasiti
nineac

Post by nineac »

Violent znaš šta je sada usralo stvar (iako je gorio stadion)!
Kada sam kupovo karte pitam za zapad, kaže žena: zapad samo u sarajevu, Banja Luci ??? i za poslovne partnere!
Tako da ti je na zapadu bilo pola "poslovnih partnera" koji nemaju šta raditi nego došli gledati utakmici, a najveći domet im je pljeskanje kada su igrači izlazili (poslije samo sjede, valjda da žuljeve ne nabiju)!
E sad, kako SERIMO nije Španija, neće biti niti tih "poslovnih partnera" a Zenica će dobiti više karata, tako da će više robijaša moći otići na jug, a oni koji su uzeli jug i sjever na zapad ili istok!
Elem, trebalo bi biti 2 puta paklenije :x
A to, pa mi ne očekujemo "navijače"
Mogu samo doći fašisti i nacisti iz Doboja, Pala, Banja Luke, koji će odmah uzvikivati R.K i R.maldić i ostale "heroje" , ali čuo sam da će policija po tom pitanju biti nemilosrdna, a i robijaši su rekli da se neće dati smesti od strane policije :lol:
Takođe, dobro je što igrači SERIMO razumiju naš jezik :-)
violentjack

Post by violentjack »

Jeste pa da ostave prazan grad nama...odmah uz Usoru je federacija

Banja Luka oni su bas nalozeni..jedini grad njihove drzave..i sad da se dokazu moraju doci u Zenicu

Ali sumnjam ..mislim ovdje se nece tolerisati svakakve zastave..prosli put su dosli u Sarajevu jer im je blize bilo..i uglavnom je to bila grupa Sokolac.Pale, Lukavica..ovog puta samo u prazno udaraju

Mislim mogu oni doci, ali sumnjam
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

nije zenica sarajevo :D 8)
violentjack

Post by violentjack »

Jeste 3-4 Zenice

Ista kotlina..bio sam u oba grada..usko

Oba grada..iako je Rajvosa mnogo cistije za disanje :D
samvan

Post by samvan »

Bil mi neko mogao reci, gdje mogu na netu vidjeti golove sa utakmice Bih-Španija?
BECHO

Post by BECHO »

samvan wrote:Bil mi neko mogao reci, gdje mogu na netu vidjeti golove sa utakmice Bih-Španija?
Ovdje mozes pogledati video izvjestaj spanske televizije:

http://www.bihsoccer.net/

8)
Stari

Post by Stari »

Ovi video zapisi traze instaliranje nekakvog programa koji ih moze ocitati....de Becho, molim te, nadji nesto sto moze u Windows Multimedia Playeru
violentjack

Post by violentjack »

Ja sam gledao preko wmv

SAMO KOJI LINK..EVO AKO NADEM POSTAVIT CU :-? :roll:
violentjack

Post by violentjack »

Robot

Post by Robot »

Bio sam u Zenici sinoc, kao i sve predhodne utakmice kada igra reprezentacija i atmosfera je bez pretjerivanja najbolja u BiH cemu su uveliko zasluzni i robijasi. E sad imam jedno prosto pitanje za te iste robijase "zasto, ako je opcepoznato da je spanska nacionalna boja crvena morate dolaziti u celikovim dresovima koji su ascare crveni i mahati crvenim salovima ???" pa mogli ste svi obuci bijelu jaknu, ili sta god. Ovdje se ipak radi o nacionalnoj selekciji, a premjera pocinje u subotu pa bujrum.

Toliko i jos jednom, svaka cast za navijanje pogotovo i tradicionalno jug ali malo se skontajte na koju utakmicu krecete kad uzimate rekvizite za navijanje.

Respect.
nineac

Post by nineac »

Bez uvrede, al šta očekuješ matereti od onog robijaša iz blatuše ili nekog drugog siromašnijeg djerla grada koji živi za čelik, i skucka 15km za šal, ili dres, da da 20km za šal repke, a jedva skupio za kartu?
Na kraju krajeva, i sarajevski su se šalovi vijorili, kao i zastave uvjek na utakmicama repke, stoga toga će uvjek biti, a nemorate tražiti dlaku u jajetu!
Ipak, najbolji transparent: JOSIP BROZ
Da mi je znat kako su oni političari to progutali u ložama?
winetou

Post by winetou »

Trebalo je da ih ja naružim da bi oni odigrali dobro. :D
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

[quote="nineac"]
Ipak, najbolji transparent: JOSIP BROZ
quote]

De mi daj malo vise infa o tome transparentu....
Sta je Pisalo? Imal kakvih slika?
:?
nineac

Post by nineac »

Piše JOSIP BROZ, a između je njegov portret sa partizanskom kapom, ma super!
Sinoc je bilo raje sa SDA zastavama, iz nekig gradova tipa kalesija i tako, kada su ušli na stadion odma su smotali zastave i odložili ih!
Neka, neka!
violentjack

Post by violentjack »

http://www.qualifiers2006.com/index.php ... 67f202c2e8

Ovdje imas sve golove za sp kvalifikacije
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

nineac wrote:Piše JOSIP BROZ, a između je njegov portret sa partizanskom kapom, ma super!
Sinoc je bilo raje sa SDA zastavama, iz nekig gradova tipa kalesija i tako, kada su ušli na stadion odma su smotali zastave i odložili ih!
Neka, neka!
Druze Tito mi ti se kunemo 8-)
Da sam to vidijo odma bi se najezijo..

Drago mi je sto se to vraca ponovo, povracami se od ovih nacijonalnih partija...
r_faruk

Post by r_faruk »

jebiga, ja nisam zadovoljan, i prosli put smo dobro igrali pa smo zijanili, sad smo bolje igrali ali nismo dobili, a neko ko nije gledo utakmicu ce reci da smo se mi izvukli, a ne oni............. :roll:
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

r_faruk wrote:jebiga, ja nisam zadovoljan, i prosli put smo dobro igrali pa smo zijanili, sad smo bolje igrali ali nismo dobili, a neko ko nije gledo utakmicu ce reci da smo se mi izvukli, a ne oni............. :roll:

ja nisam zadovoljan imali smo vise 100% prilika ali bicu zadovoljan ako ih dobijemo kod njih ili ako igramo nerjeseno.
Mislim da djelimo mjesto u grupi po imenu igraca(zvjezdi) spanija prva a mi i serimo drugi n aistom mjestu
RoDnEy

Post by RoDnEy »

Ja stvarno imam samo riječi hvale za naše igrače. Svi su igrali fenomenalno, najviše sam bio iznenađen presingom na špance kojeg su super odrađivali. Svi su igrali stvarno fenomenalno, osim malo onog šufte Bolića koji je par puta prekinuo nam kontre i stao na loptu ali sve u svemu samo tako pa i da pobjedimo SCG i valjda više da odemo na neko veliko takmičenje, ipak košarka jest dobra kod nas ali nikad nije bila nacionalni sport ko fudbal. Pozdrav
Post Reply