Bosna, Bosna
Bravo Bosno
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
hananah
#1 Bravo Bosno
Cestitamo nasim kosarkasima, pogotovo sto pobjedise partizan (buuuuuuuuu)
Bosna, Bosna

Bosna, Bosna
-
Avangardan10
[quote="BECHO"]Svaka cast! Volim vise sto su pobjedili Guroviceve 'partizane' nego kompletan Real, Kinder i Maccabi zajedno
-
St.Germain
avangardan,
ja se radujem uspjesima bh sportasa bez obzira protiv koga nastupaju, pa ne vjerujem da je i kod drugih ista drugacije...

ja se radujem uspjesima bh sportasa bez obzira protiv koga nastupaju, pa ne vjerujem da je i kod drugih ista drugacije...
-
BECHO
Ne samo da je IN, nego je i PARTY TIME!Avangardan10 wrote:BECHO wrote:Svaka cast! Volim vise sto su pobjedili Guroviceve 'partizane' nego kompletan Real, Kinder i Maccabi zajedno![/quot
Znao sam![]()
Sad je IN navijati protiv ekipa iz srbije...
-
Avangardan10
al' se zato navija za "bracu" hrvate,...BECHO wrote:Avangardan10 wrote:Ne samo da je IN, nego je i PARTY TIME!BECHO wrote:Svaka cast! Volim vise sto su pobjedili Guroviceve 'partizane' nego kompletan Real, Kinder i Maccabi zajedno![/quot
Znao sam![]()
Sad je IN navijati protiv ekipa iz srbije...
ma ko srbe voli jos.?
mozda ja i jos nekolicina, plus Bog...
-
BECHO
Niko nije spomenuo mrznju prema Srbima nego navijacku euforiju vecine bosanskih kosarkaskih fanova, kada je neka srbijanska ekipa u pitanju! Da budem iskren, ja licno, kao veliki ljubitelj sporta i navijac Bosne i Hercegovine u svim natjecanjima (ekipnim i nacionalnim), vise volim kada dobijemo neki srbijanski klub nego hrvatski! Zasto je to tako? Nemam pojma ali je jednostavno tako!
Uzdravlje!
Uzdravlje!
-
Avangardan10
Ma znam bolan...BECHO wrote:Niko nije spomenuo mrznju prema Srbima nego navijacku euforiju vecine bosanskih kosarkaskih fanova, kada je neka srbijanska ekipa u pitanju! Da budem iskren, ja licno, kao veliki ljubitelj sporta i navijac Bosne i Hercegovine u svim natjecanjima (ekipnim i nacionalnim), vise volim kada dobijemo neki srbijanski klub nego hrvatski! Zasto je to tako? Nemam pojma ali je jednostavno tako!
Uzdravlje!
Ja se iskreno nadam da ce SCG biti evropski prvak u kosarci!
U zdravlje...
-
BECHO
Ja se iskreno nadam da SiCG nece stici ni do 1/4 finala, bez obzira kako Bosna odigrala EP 2005!Avangardan10 wrote:Ma znam bolan...BECHO wrote:Niko nije spomenuo mrznju prema Srbima nego navijacku euforiju vecine bosanskih kosarkaskih fanova, kada je neka srbijanska ekipa u pitanju! Da budem iskren, ja licno, kao veliki ljubitelj sporta i navijac Bosne i Hercegovine u svim natjecanjima (ekipnim i nacionalnim), vise volim kada dobijemo neki srbijanski klub nego hrvatski! Zasto je to tako? Nemam pojma ali je jednostavno tako!
Uzdravlje!![]()
U zdravlje...
-
Avangardan10
BECHO wrote:Ja se iskreno nadam da SiCG nece stici ni do 1/4 finala, bez obzira kako Bosna odigrala EP 2005!Avangardan10 wrote:Ma znam bolan...BECHO wrote:Niko nije spomenuo mrznju prema Srbima nego navijacku euforiju vecine bosanskih kosarkaskih fanova, kada je neka srbijanska ekipa u pitanju! Da budem iskren, ja licno, kao veliki ljubitelj sporta i navijac Bosne i Hercegovine u svim natjecanjima (ekipnim i nacionalnim), vise volim kada dobijemo neki srbijanski klub nego hrvatski! Zasto je to tako? Nemam pojma ali je jednostavno tako!
Uzdravlje!![]()
U zdravlje...
Nadas il' navijas?
navijas garant¨!
-
Avangardan10
Cuj ovo????BECHO wrote:Zavisi lave! Ako budu igrali sa Hrvatskom, bicu neutralan!
ma Opanak bih dao da ces navijat za Hrvate!
-
Avangardan10
Ma crveno beli su boljivuk wrote:Mnogo smo jaki!![]()
- stickitout
Sjecam se kad je 1978-e Trebevic bio veci od Mont Blanc-a barem za jednu noc. Tako je glasio naslov clanka u Oslobodjenju. Sjecam se turnira u Skenderiji gdje se na tekmi Bosna - Macabi orilo "Palestina, Palestina". Jako mi je drago sto su kosarkasi prvi koji nas ponovo vracaju na svjetsku pozornicu sporta, oni su nas davno tamo i postavili, nadam se da ce i ostali sportovi slijediti uskoro.