Branković podnosi ostavku

zlatiborka

#26 Re: Branković podnosi ostavku

Post by zlatiborka »

Cujem neki dan, prica se po Energoinvestu da se vraca Nedzad reciklirani Brankovic kao generalni direktor. Nakon sto odradi privatizaciju Telekoma kao premijer federacije, eto ga nazad u firmu. Raja uveliko prica, koliko je istina, vidjecemo!

Sad postaje jasno zasto nije potvrdjen mandat Dzemaila Vlahovljaka (ko treba da to potvrdi, vlasti, jel' tako?), dosadasnjeg generalnog koji je ponovo izabran, ali je za sada samo vrsilac duznosti (vd) generalnog direktora. A Dzemo je dobar i strucan cova, i puno je uradio za firmu, doduse mogao je i vise, ali su ga jastrebovi iz SDA i SBiH u njegovom okruzenju stalno sputavali i pomdetali mu nogu.

Lose nam se svima pise, ovi lopovi se nece smiriti dok skroz ne pokradu i ne uniste Energoinvest!
ja_cura_

#27 Re: Branković podnosi ostavku

Post by ja_cura_ »

nego malo off topic, ali tice se brankovica :D

ne gledah sinoc od pocetka emisiju dnevnicu, kad tamo gosti porodica brankovic u svojoj vikendici/vili (kako to voditeljica naglasi vise puta). interesuje me, gdje mu je ta vikendica? je li to ona vila/ranc na putu prema baricama, sto se suska da je njegova? kaze, digao je jedan poveci kredit dok je radio u energoinvest, pa s tim parama obrce i kupuje nekretnine... ja jos ne vidjoh nikog ko je digao kredita pa onakve kuce, vikendice i apartmane uspio kupiti od tog jedinog kredita...(a ziranti mu dva jarana iz energoinvesta bila)...

joj suplje....
Post Reply