Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jefferson wrote:Sinoc sam se vratio nakon mjesec dana odmora u chemeriku!
Ono dosao kuci, auto jedva upalio nakon mjesec, otisao do "nezamjenjivog wal marta," probudio se jutros i kontam otkud opet u ovoj vukojebini, a s rajom svaku noc sjedio zadnje cetiri sedmice, zajebancija itd. I onda procitam izjave ovog seljaka kako on trkne do slovenije (doduse logicno, on je slovencima svakako prodao pola drzave, a ono pola upravo prodaje, pa mu je valjda draze ostaviti pare u Kranjskoj Gori nego na bjelasnici ili vlasicu), kako on meditira. Upravo ste mi olaksali jutro sa ovom temom!
Nesto sam bas prije nego sto cu otvoriti SA-X kontao kakva bi to bila drzava da nema "nasih" brankovica ali eto....
pici wrote:Do-Dick Vs. (Vuk)Brankovic i s njima u Europu,yes,yes al malo morgen.Koji tipusi su premijeri pa narode,narode i ovce su pametnije.Ako se ne varam,al eno jopet Bicakcic uleti u Elektroprivredu ko clan upravnoga odbora.Zadnja faza planskoga pljackanja drzavne imovine je poceo.
Poskupljenja na sve strane,a ONO se kezi.
Kriminal u procvatu,a ONO se kezi.
Stanovnistvo(velika vecina)na rubu egzistencije,a ONO se kezi.
pici wrote:Do-Dick Vs. (Vuk)Brankovic i s njima u Europu,yes,yes al malo morgen.Koji tipusi su premijeri pa narode,narode i ovce su pametnije.Ako se ne varam,al eno jopet Bicakcic uleti u Elektroprivredu ko clan upravnoga odbora.Zadnja faza planskoga pljackanja drzavne imovine je poceo.
Poskupljenja na sve strane,a ONO se kezi.
Kriminal u procvatu,a ONO se kezi.
Stanovnistvo(velika vecina)na rubu egzistencije,a ONO se kezi.
potpis
Hajmo se kladit da ce SDA i SBiH opet pobjediti 2010 jer ce reci da ce opet nesto ukinuti ili ce SDP biti kriv za nesto, mozda globalno zagrijavanje i sl.
Faust wrote:Kaže premijer FBiH (između ostalog): "Kada čovjek prođe ozbiljne faze u životu, razna iskušenja, vidite da sve drugo nema vrijednosti osim zdravlja i porodičnog zadovoljstva i sreće. Sve ostalo nije vlasništvo čovjeka, govori Branković." (Avaz, 13. januar, str. 34, 35)
Ovo je samo jedan od bisera brankovićevske mudrosti izrečenim u današnjem Avazu: Jedan dan s porodicom Branković.
E sad na koje ozbiljne faze misli naš političar ostaje nejasno, možemo samo pogađati: kupovina stana na Ciglanama, gradnja vikendice, rad na više državnih i javnih funkcija istovremeno...
A iskušenja su valjda poznata svim čitaocima Avaza i Expressa: Sanela Prašović.
I shvatio da je najbolje biti zdrav. Samo me zanima da li zna koliko stanovnika kojima on vlada nema zdravstveno osiguranje i koliko ih ne može imati porodičnu sreću jer se bore preživjeti. I onda najciničnije: 'sve ostalo nije vlasništvo čovjeka'. Treba samo dodati: zato što je vlasništvo raznih brankovića; ostalim ljudima ništa ne preostane.
odavno se nisam ovoliko nasmijao
ma ne citam smece od avaza pa nisam u toku
Vuk Branković......Nedžad Branković.....ima nešto u prokletstvu tog prezimena dabogda Nedžad imao pune džepove para, ali ne imao ruke da ih izvadi.....amen