Brand Srebrenica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
and

#276 Re: Brand Srebrenica

Post by and »

Akibh wrote:
luckylaka wrote:Inace vidim veliki broj postova pocinje ili zavrsava se sa,,cuo sam" ,,pretpostavljam" ,mozda",,moguce je",,nisam siguran" ALI zato sve znaju. :-)
Imas bas nekoliko odvratnih komentara.
Nema se ovdje sta pretpostavit ni cuti, sve je jasno.
Najodvratniji i najogavniji pokusaj manipulacije srebrenickom tragedijom, najbezobzirniji pokusaj brendiranja genocida, najocitiji pokusaj uzimanja lopatom konto bola i tuge Srebrenice,...
ko koga uzima?
jel se majice dobrovoljno kupuju ili ? :run:
Akibh

#277 Re: Brand Srebrenica

Post by Akibh »

and wrote:
cenecimoveocino wrote:I opet ce na Glam Blamu bit prilog Vranja i udarit ce spin i majce ce se opet nac u prodaji.Pa sta vi mislite,roba garant vec odstampana,nece je sad spalit ? :lol: :lol:
ja eto trebao bi spaliti zato što se to ne sviđa forumašima i onoj kuravi :zzzz:
Dal nam se svidja ili ne???
Ne vjerujem da mislis da je ovo problem...
Akibh

#278 Re: Brand Srebrenica

Post by Akibh »

and wrote:
Akibh wrote:
luckylaka wrote:Inace vidim veliki broj postova pocinje ili zavrsava se sa,,cuo sam" ,,pretpostavljam" ,mozda",,moguce je",,nisam siguran" ALI zato sve znaju. :-)
Imas bas nekoliko odvratnih komentara.
Nema se ovdje sta pretpostavit ni cuti, sve je jasno.
Najodvratniji i najogavniji pokusaj manipulacije srebrenickom tragedijom, najbezobzirniji pokusaj brendiranja genocida, najocitiji pokusaj uzimanja lopatom konto bola i tuge Srebrenice,...
ko koga uzima?
jel se majice dobrovoljno kupuju ili ? :run:
Cilja se na dijasporu a oni su kao ovaj Lucky, cast izuzecima.
SSemir

#279 Re: Brand Srebrenica

Post by SSemir »

luckylaka wrote:Procita na brzinu par postova i okrenu mi su u zeludcu od pojedinih komentara.Stvarno me je sramota sto sam clan ovog foruma,logoras,bivsi pripadnik ABiH ...IMA LI u ovoj drzavi ijedan jedini covjek da valja.Znaci nema osobe cak i najinteligentnije,nema biznismena bez mrlje u istoriji,nema nuzicara ili vrhunskog sportasa koga niste popljuvali.Pa smeta vam Fikret(zato sto pise i podsjeca na genocid,naravno neki bi rado da zaborave taj dio istorije...NIKADA)smeta Senad sto podsjeca na agresiju i ratni uzas,smeta Marlin najpopularniji na Balkanau najomrzeniji u BiH,smeta Dzeko zato sto je planetarna zvijezda u BiH je kloc,sneta i rahmetli Safet I.jerje urlikao a ne pjevao,smeta Gile i Haris jer su pokorili Srbiju,smeta akademik Sidran ali su zato idoli Maca i Zmaj i td.i td.Prava istina je ,,malo nas je al smo govna samo taka"Svaki politica je lopov,svaki muzicar je drogeras,svaki akademik je polupismen,svaki uspjesni sportista je kladara...a svi ostali kojim je iq o,o1 su idoli.face. :(
Pokazi tim svojim komsijama bosancima u st louisu da si najveci patriota od svih njih tako sto ces imati najvise fikretovih majica. Minimalno 10.
Akibh

#280 Re: Brand Srebrenica

Post by Akibh »

luckylaka wrote:Inace vidim veliki broj postova pocinje ili zavrsava se sa,,cuo sam" ,,pretpostavljam" ,mozda",,moguce je",,nisam siguran" ALI zato sve znaju. :-)Inace ode dijasporas danas za osam sati zaraditi bar za majicu i postarinu 8 sati x 2.75=taman.
22 dolara, :D , opet se salis
and

#281 Re: Brand Srebrenica

Post by and »

pa u čemu je problem?čovjek prodaje majice,ko hoće kupi ko neće ne mora. ne vidim potrebu za ovolikom polemikom.
Banksy

#282 Re: Brand Srebrenica

Post by Banksy »

Da se ne zaboravi par detalja,

FORBESOVA LISTA: IZUDIN AHMETLIĆ, VLASNIK ''HIFA GROUP'' JE NAJBOGATIJI ČOVJEK U BIH

Ugledni časopis Forbes je u novom izdanju donio zanimljvu listu, a odnosi se na najbogatije poduzetnike u Bosni i Hercegovini, ali i regionu.

Tako je prema Forbesu, najbogatiji u našoj zemlji je Izudin Ahmetlić, čija je Hifa Group, koja posluje u naftnom sektoru, ostvarila dobit u iznosu od 330,5 miliona eura.

Izudin Ahmetlić, član Glavnog odbora SDA

Akibh

#283 Re: Brand Srebrenica

Post by Akibh »

and wrote:pa u čemu je problem?čovjek prodaje majice,ko hoće kupi ko neće ne mora. ne vidim potrebu za ovolikom polemikom.
Da, jedini problem jeste sto ti u ovome ne vidis nista lose...
Klasicni pokaz stanja i moralnog sunovrata naseg drustva
and

#284 Re: Brand Srebrenica

Post by and »

Akibh wrote:
and wrote:pa u čemu je problem?čovjek prodaje majice,ko hoće kupi ko neće ne mora. ne vidim potrebu za ovolikom polemikom.
Da, jedini problem jeste sto ti u ovome ne vidis nista lose...
Klasicni pokaz stanja i moralnog sunovrata naseg drustva
nemoj bogati o moralu i našem društvu
Nadzorna_ploca

#285 Re: Brand Srebrenica

Post by Nadzorna_ploca »

A o čemu ćemo?
costacurta

#286 Re: Brand Srebrenica

Post by costacurta »

TT987 wrote:Auuh,kako je ova tema danas odjeknula,svi o tome pricaju Udjem na fb,razni Mahmutovici i ostali slobodni "umjetnici" komentarisu,samo sto ne bace kletvu na veselog Fikreta.A on,ponesen slavom i malo vise uticajem okoline u kojoj obitava,upustio se u ozbiljne vode u kojima je tesko plivat..Medjutim,volio bih da mi neko strucniji,pametniji,objasni kako pade ta Srebrenica?Toliko imamo mislilaca i kvazi pisaca,istoricara,a niko da objasni kako su srpski vojnici usli u grad,skoro bez ispaljenog metka?Svi sa gadjenjem gledaju na nekakve majice,a niko nema petlju da kaze, da je srebrenicka tragedija djelo i nasih arhitekata iz vojnog i politickog vrha!
Kako su srpski vojnici usli u grad? :roll:
Jbte s kim ja živim.
Ako nista onda imas barem milion klipova na youtubu sve do u detalje, al ti bi malo pametan da budeš. Hajd neka te.
Mislim da HIFA nije imala lose namjere ali je samo jos jedan dokaz kako seljadija bez mozga i ideja vodi ovu zemlju. Skontali su sta su uradili i povukli se i to je ok ali opet katastrofalnim saopstenjem pokazali kako smo mi kao narod u kurcu jer čobani nas vodaju ko ovce.
Neka mi Bog oprosti ali narod sa tog kraja BiH mi je uvijek bio zanimljiv. Tako očigledno ih se ponizava ali nije bitno jer je u pitanju njihov covjek FH i oni ne da to nece osuditi nego ce kupiti sta više brendiranih majica. Isto ko sa Naserom, lik je otisao iz Srebrenice al oni ne krive njega nego Tuzlu. Njima je Tuzla više kriva za svo zlo koje im se desilo nego cetnici. Imali su svoju brigadu sastavljenu mahom od podrinjaca koji su bili po logorima i stacioniranu u Kladnju al metra nisu pomakli prema Drini al opet Tuzlu krive za Srebrenicu.
Uglavnom su zbicili vani al moja je duznost da branim nanu Fatu i kriv im je Kavazovic sto ih poziva da dodju i glasaju.
Mah
mirzaaa33

#287 Re: Brand Srebrenica

Post by mirzaaa33 »

Oligarh wrote:
mirzaaa33 wrote:Vidi đikana kako se otkrivaju!? Šta imate protiv tog da se zna za Srebreničku tragediju.. Allah ga nagradijo. Ne bih on ovo radio da mu nije stalo do Srebrenice a vi papci zavidni umjesto da kupite majcu vi bi ste da zabranjujete drugome da ušićari šta para koje je zaslužijo

Evo pošto sam ja pokrenuo temu još sinoć kada sam vidio ove morbidne reklame na HIFA fb stranici, priznajem da sam đikan.
Đikan sam i postat ću ober-đikan svaki put kada bude trebalo đikanski reagovati na ovakve stvari. :wink:
I ja sam. Komentar je sarkastičan, nemam pametnijeg komentara. Dosegli smo vrhunac gluposti i propadanja jednog društva.
Akibh

#288 Re: Brand Srebrenica

Post by Akibh »

Banksy wrote:Da se ne zaboravi par detalja,

FORBESOVA LISTA: IZUDIN AHMETLIĆ, VLASNIK ''HIFA GROUP'' JE NAJBOGATIJI ČOVJEK U BIH

Ugledni časopis Forbes je u novom izdanju donio zanimljvu listu, a odnosi se na najbogatije poduzetnike u Bosni i Hercegovini, ali i regionu.

Tako je prema Forbesu, najbogatiji u našoj zemlji je Izudin Ahmetlić, čija je Hifa Group, koja posluje u naftnom sektoru, ostvarila dobit u iznosu od 330,5 miliona eura.

Izudin Ahmetlić, član Glavnog odbora SDA

Hvala, ocekivano.

SDA perjanice sa Bakirovim zaledjem... 330 miliona eura i daj jos.
Camil koji po automatizmu mora braniti ovu gadost.
Haad i Fikret sa istim politickim vezama
LolaLola

#289 Re: Brand Srebrenica

Post by LolaLola »

Hanica kaze #da je i ona iz Srebrenice. :lol:
A vjerujem da bi prva izjavila, ako vec i nije do sad, da Sarajevo pripada Sarajlijama. :lol:
Čudna sorta

#290 Re: Brand Srebrenica

Post by Čudna sorta »

Meni stvarno ne ide u glavu da je neko mogao napraviti "reklamu" za onakvu majicu, sa brojem ubijenih ljudi, a uz osmijeh i lajk. :-) :(
almir90

#291 Re: Brand Srebrenica

Post by almir90 »

Cijeli rat je komercijalizovan, ništa to više nije čudno.

Ono što meni smeta je, da smo kao društvo dostigli toliko moralno dno, da je to neshvatljivo. Danas se omladina divi ratnim i postratnim profiterima i njihovim potomcima, i kad nešto kažeš proglase te ljubomornim. :lol: :lol: Evo ja prvi nisam ljubomoran, nikad bio, niti ću biti, jer ja nemam želju da budem kao takvi.

Nisam do sada vidio onaj klip od Muniri i kompaniji, ono je da čovjeku pozlije kad vidi. I dođe još neko da brani takve! :lol:
Cherry-Cherry

#292 Re: Brand Srebrenica

Post by Cherry-Cherry »

Predlažem Fikretu da snimi pjesmu i spot "ja sam iz Srebrenice" u nekom turbo folk fazonu, pa je otpjeva na zmbt, a u spotu mezarje, Hana, Rijalda i ostale džet seterice u ovim majicama sa napaćenom usnama, utegnutim guzicama..
sha_ba

#293 Re: Brand Srebrenica

Post by sha_ba »

brendiraj ideju, kako je krenulo...
AhmetShabo

#294 Re: Brand Srebrenica

Post by AhmetShabo »

Cherry-Cherry wrote:Predlažem Fikretu da snimi pjesmu i spot "ja sam iz Srebrenice" u nekom turbo folk fazonu, pa je otpjeva na zmbt, a u spotu mezarje, Hana, Rijalda i ostale džet seterice u ovim majicama sa napaćenom usnama, utegnutim guzicama..
Mislim da ti je ideja vec maznuta, krenuli su sa pripremama. Švrakic okuplja ekipu
TT987

#295 Re: Brand Srebrenica

Post by TT987 »

costacurta wrote:
TT987 wrote:Auuh,kako je ova tema danas odjeknula,svi o tome pricaju Udjem na fb,razni Mahmutovici i ostali slobodni "umjetnici" komentarisu,samo sto ne bace kletvu na veselog Fikreta.A on,ponesen slavom i malo vise uticajem okoline u kojoj obitava,upustio se u ozbiljne vode u kojima je tesko plivat..Medjutim,volio bih da mi neko strucniji,pametniji,objasni kako pade ta Srebrenica?Toliko imamo mislilaca i kvazi pisaca,istoricara,a niko da objasni kako su srpski vojnici usli u grad,skoro bez ispaljenog metka?Svi sa gadjenjem gledaju na nekakve majice,a niko nema petlju da kaze, da je srebrenicka tragedija djelo i nasih arhitekata iz vojnog i politickog vrha!
Kako su srpski vojnici usli u grad? :roll:
Jbte s kim ja živim.
Ako nista onda imas barem milion klipova na youtubu sve do u detalje, al ti bi malo pametan da budeš. Hajd neka te.
Mislim da HIFA nije imala lose namjere ali je samo jos jedan dokaz kako seljadija bez mozga i ideja vodi ovu zemlju. Skontali su sta su uradili i povukli se i to je ok ali opet katastrofalnim saopstenjem pokazali kako smo mi kao narod u kurcu jer čobani nas vodaju ko ovce.
Neka mi Bog oprosti ali narod sa tog kraja BiH mi je uvijek bio zanimljiv. Tako očigledno ih se ponizava ali nije bitno jer je u pitanju njihov covjek FH i oni ne da to nece osuditi nego ce kupiti sta više brendiranih majica. Isto ko sa Naserom, lik je otisao iz Srebrenice al oni ne krive njega nego Tuzlu. Njima je Tuzla više kriva za svo zlo koje im se desilo nego cetnici. Imali su svoju brigadu sastavljenu mahom od podrinjaca koji su bili po logorima i stacioniranu u Kladnju al metra nisu pomakli prema Drini al opet Tuzlu krive za Srebrenicu.
Uglavnom su zbicili vani al moja je duznost da branim nanu Fatu i kriv im je Kavazovic sto ih poziva da dodju i glasaju.
Mah
Druze sa dobrim nickom..mislim da nisi skontao sustinu mog posta.Ja se dugo vremena bavim istrazivanjem dogadjaja u,i oko Srebrenice,i dosta stvari mi ukazuje na izdaju neduznog naroda iz tog kraja.Zato sam i pitao,zbog cega su bolji neki drugi ljudi iz tadasnjeg politickog i vojnog vrha od samog Fikreta,a koje gradjanstvo dize u nebesa dan danas.
zli_hordas

#296 Re: Brand Srebrenica

Post by zli_hordas »

Sto se ne vrati u Srebrenicu kad je toliko voli a one njihove emisije bi emitovao samo iza ponoci
luckylaka

#297 Re: Brand Srebrenica

Post by luckylaka »

TvTorrent wrote:
luckylaka wrote:Inace vidim veliki broj postova pocinje ili zavrsava se sa,,cuo sam" ,,pretpostavljam" ,mozda",,moguce je",,nisam siguran" ALI zato sve znaju. :-)Inace ode dijasporas danas za osam sati zaraditi bar za majicu i postarinu 8 sati x 2.75=taman.
inače dnevnica ti je kao da raznosiš gajbe :lol: vrati se jadan ne bio uzmi pare ovde :lol:
:lol: pa I ovdje raznosim gajbe. Jbga ne moze vise sa mejtafom Obecao mi garda povisicu na $ 2.99 ako se potrudim. Sreca pa su gajbe lagani od 30-45 Kila Inace bi napustio
Drvosjeca iz Dejcica

#298 Re: Brand Srebrenica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Cherry-Cherry wrote:Predlažem Fikretu da snimi pjesmu i spot "ja sam iz Srebrenice" u nekom turbo folk fazonu, pa je otpjeva na zmbt, a u spotu mezarje, Hana, Rijalda i ostale džet seterice u ovim majicama sa napaćenom usnama, utegnutim guzicama..
Nemoj dva puta ponoviti, njima bi to bilo normalno. :roll:
almir90

#299 Re: Brand Srebrenica

Post by almir90 »

A đe je doFu torbica???? :lol: :lol: :lol:
zli_hordas

#300 Re: Brand Srebrenica

Post by zli_hordas »

almir90 wrote:
A đe je doFu torbica???? :lol: :lol: :lol:
dofu je gospodin za ovoga
Locked