TT987 wrote:Auuh,kako je ova tema danas odjeknula,svi o tome pricaju Udjem na fb,razni Mahmutovici i ostali slobodni "umjetnici" komentarisu,samo sto ne bace kletvu na veselog Fikreta.A on,ponesen slavom i malo vise uticajem okoline u kojoj obitava,upustio se u ozbiljne vode u kojima je tesko plivat..Medjutim,volio bih da mi neko strucniji,pametniji,objasni kako pade ta Srebrenica?Toliko imamo mislilaca i kvazi pisaca,istoricara,a niko da objasni kako su srpski vojnici usli u grad,skoro bez ispaljenog metka?Svi sa gadjenjem gledaju na nekakve majice,a niko nema petlju da kaze, da je srebrenicka tragedija djelo i nasih arhitekata iz vojnog i politickog vrha!
Kako su srpski vojnici usli u grad?
Jbte s kim ja živim.
Ako nista onda imas barem milion klipova na youtubu sve do u detalje, al ti bi malo pametan da budeš. Hajd neka te.
Mislim da HIFA nije imala lose namjere ali je samo jos jedan dokaz kako seljadija bez mozga i ideja vodi ovu zemlju. Skontali su sta su uradili i povukli se i to je ok ali opet katastrofalnim saopstenjem pokazali kako smo mi kao narod u kurcu jer čobani nas vodaju ko ovce.
Neka mi Bog oprosti ali narod sa tog kraja BiH mi je uvijek bio zanimljiv. Tako očigledno ih se ponizava ali nije bitno jer je u pitanju njihov covjek FH i oni ne da to nece osuditi nego ce kupiti sta više brendiranih majica. Isto ko sa Naserom, lik je otisao iz Srebrenice al oni ne krive njega nego Tuzlu. Njima je Tuzla više kriva za svo zlo koje im se desilo nego cetnici. Imali su svoju brigadu sastavljenu mahom od podrinjaca koji su bili po logorima i stacioniranu u Kladnju al metra nisu pomakli prema Drini al opet Tuzlu krive za Srebrenicu.
Uglavnom su zbicili vani al moja je duznost da branim nanu Fatu i kriv im je Kavazovic sto ih poziva da dodju i glasaju.
Mah