Da li je zaista sve u ovom prokletom vilajetu na prodaju i da li se sve mora "brandirati"??!!

https://www.facebook.com/hifapetrol/?surface=rese

Tuzno je samo sto se od svega pravi "narodni teferic".Otto_13 wrote:Svasta bi rekao i ispsovao . Sve je to postalo fuj . Od pecenja i djindjuva na dan dzenaze , dizanja cijena u dane 10 i 11 jula i puno toga ...............
Da. Ali to je odavno tako.Oligarh wrote:
Da li je zaista sve u ovom prokletom vilajetu na prodaju i da li se sve mora "brandirati"??!!
Trubacima nece, barem ne za nasih zivota...ali korida...e to je vec moguce - pod visokim pokroviteljstvom Zlatne Kashike!Otto_13 wrote:Tako je . Polugole zene i djevojke u mezarju , pecenje . Sve cekam da jedne godine kad stigne kolona Marsa nakon tri dana probijanja kroz sume umjesto pocasnim vodom bude docekana trubacimanostalgicar wrote:Tuzno je samo sto se od svega pravi "narodni teferic".Otto_13 wrote:Svasta bi rekao i ispsovao . Sve je to postalo fuj . Od pecenja i djindjuva na dan dzenaze , dizanja cijena u dane 10 i 11 jula i puno toga ...............
uloga je ta sto je on vjerovatno jedini dovoljno gnjida da mu nesto ovog tipa moze naumpastmousstapha wrote:Kakva je uloga Fikreta Hodžića u ovome? FH brand. WTF?
Žali bože poginulih u Srebrenici, od tog me tuga neka uhvati svake godine, ali me onda bijes spopadne radi gore navedene reklame, zar se na tuđoj muci i žalosti mora jebena marka zaradit. Čemu to, kako ih nije Boga strahOligarh wrote:Ne znam, za vas ostale, ali meni je ovo stislo srce i stvorilo neopisivu muku unutar mene.
https://www.facebook.com/hifapetrol/?surface=rese
Papčić koji koristi svaku sekundu da unovči "ja sam iz srebrenice"mousstapha wrote:Kakva je uloga Fikreta Hodžića u ovome? FH brand. WTF?

Ide ovoj madam-LIBERO- wrote:A kome, i za sta, ide novac od ovoga?
ZaHebajes me burazfrngla wrote:Fikretu Hodžiću/Haad-u/HIFA-i 20 KM, te šatro 5 KM majkama Srebrenice.
Ljigo ljigavi se bogati na Srebrenici