Brak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#2 Re: Brak
A sta ti Ana mislis o braku?ana-x wrote:Sad čitam genijalan članak o braku
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070831050
pa me zanima šta vi mislite o braku?! Kakva su vaša iskustva?
Bajka, horor ili tragikomedija?!
- Suicidal Siberian
pa otprilike je tako...sebi izaberes nekoga sa kime ces biti u "rovovima"....samo svi problemi koji nastaju uopste u medjuljudskim odnosima, su uvijek posljedica egoizma, i nekih odbrambenih mehanizama koji nam ne dozvoljavaju da sagledamo situaciju iz svih uglova, nego uvijek budemo ti koji vide čašu polupraznu...ili pola punu...ali eto...hvala bogu, pa postoje tablete za smirenje 
-
luciferino
#5 Re: Brak
Uglavnom avanturistički žarn sa elementima drame.ana-x wrote:Sad čitam genijalan članak o braku
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070831050
pa me zanima šta vi mislite o braku?! Kakva su vaša iskustva?
Bajka, horor ili tragikomedija?!
-
Raskosna plavusa
#10 brak
Imam super brak i potpunu slobodu koju nikad nisam zloupotrijebila .
-
Raskosna plavusa
#11 Sta je to
Sta ti to znaci ?
Naravno da sam raskosna i da hodam uzdignute glave .Nemam se cega stidjeti .
Kakvi su ti to fazoni ?
Naravno da sam raskosna i da hodam uzdignute glave .Nemam se cega stidjeti .
Kakvi su ti to fazoni ?
-
Raskosna plavusa
#12 zeza
Mislis sto se zezam ?
To je jedno a da te neko najasi to je drugo ! Mene nije niko jaho !A i nece boga mi !
To je jedno a da te neko najasi to je drugo ! Mene nije niko jaho !A i nece boga mi !
- terapija
Ovo nema veze s temom, no nervira me sto Sa-X novinari nikada ne stave originalni izvor svojih tekstova. Nemamo pojma ko je autor clanka, pozadinu istog, nego ovako - tekst pao s neba.shin wrote:ovo tebi genijalan clanak?
A sto se braka tice, to je kao i zivot i ljudi uopste. Sve zavisi od pojedinca.
A kako u braku obicno imamo dva, dvije ili dvoje pojedinaca, onda je to proizvod zavisnosti.
Elem mozemo razglabati unedogled. Ili sto bi Azem rekao - nemoj boga ti da ti ja ovo radim, idi kuci pa lijepo na carsafu...
-
mamica papucarka
sto nam otjeraste Raskosnu

- anais_nin
ja mislim da ovaj clanak ima vise veze sa brakom nego onaj prvi:
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070903017
http://www.sarajevo-x.com/clanak/070903017
-
mamica papucarka
uh, odoh se spremit pa u teretanu

- chuchumbamayumbe
Meni je u braku odlicno. Bebara je tu, druga na putu, volimo se, ovo-ono...
Ja sam se vjencao sa svojom simpatijom iz skolske klupe, zajedno smo isli u isti razred 8 godina. Sta dalje da vam pricam...
Sve zavisi od partnera, njihove zrelosti i iskrenosti.
Moze se reci ovako:
Dobar brak - raj!
Los brak - pakao.
Ja sam se vjencao sa svojom simpatijom iz skolske klupe, zajedno smo isli u isti razred 8 godina. Sta dalje da vam pricam...
Sve zavisi od partnera, njihove zrelosti i iskrenosti.
Moze se reci ovako:
Dobar brak - raj!
Los brak - pakao.
- Lace
bosmen wrote:Nadam se da makar muz ponekad uzjasi na tu raskosRaskosna plavusa wrote:Mislis sto se zezam ?
To je jedno a da te neko najasi to je drugo ! Mene nije niko jaho !A i nece boga mi !![]()
king bosmen vs hronicni nedostatak smisla za humor
- Dirty Harry
Dje si kolegice ...terapija wrote:Ovo nema veze s temom, no nervira me sto Sa-X novinari nikada ne stave originalni izvor svojih tekstova. Nemamo pojma ko je autor clanka, pozadinu istog, nego ovako - tekst pao s neba.shin wrote:ovo tebi genijalan clanak?
A kako u braku obicno imamo dva, dvije ili dvoje pojedinaca, onda je to proizvod zavisnosti.
Elem mozemo razglabati unedogled. Ili sto bi Azem rekao - nemoj boga ti da ti ja ovo radim, idi kuci pa lijepo na carsafu...
- terapija
koga?Dirty Harry wrote:Dje si kolegice ...terapija wrote:Ovo nema veze s temom, no nervira me sto Sa-X novinari nikada ne stave originalni izvor svojih tekstova. Nemamo pojma ko je autor clanka, pozadinu istog, nego ovako - tekst pao s neba.shin wrote:ovo tebi genijalan clanak?