to bi trebalo razjebat ..ali skroz
cemu provoditi vrijeme s nekim za koga znas da nije Taj..
gubitak vremena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hm...imam nekoliko primjera u svojoj okolini gdje su baš muškarci prvi pokrenuli pitanje sklapanja braka tako da nema pravila...Ramzess Veliki wrote:Muško nikada ne može biti spremno na brak, moraš ga nekako nasamariti.
Cujjedinaprava wrote:Nisam spremna.
posto kila?pirmin wrote:Prodajem domace lokume!
Ili je ipak halva?sherbett wrote:ima li šta alve? ovdje kod nas duplo skuplja!sha_ba wrote:posto kila?pirmin wrote:Prodajem domace lokume!
Nije to do njih nego do terenske lokacije. Tu je garant nekad pala radioaktivna bomba od NATO-a ili je sihirlija bacao čini na izvor odakle piju vodu.JaneEyre wrote:hm...imam nekoliko primjera u svojoj okolini gdje su baš muškarci prvi pokrenuli pitanje sklapanja braka tako da nema pravila...Ramzess Veliki wrote:Muško nikada ne može biti spremno na brak, moraš ga nekako nasamariti.
Imam ja al s orasi .... dobiješ popust na veću količinusherbett wrote:ima li šta alve? ovdje kod nas duplo skuplja!sha_ba wrote:posto kila?pirmin wrote:Prodajem domace lokume!
Kakvu crnu djevojcicu... Ne moze bas svako djevojcicu sebi priustiti.Seoskivaralica wrote:drug recept je legendarski....
nadješ djevojčicu za sebe , ono da je možeš komotno gledati 15 min. da ti ne pada na um kako je sebično krme.....
lijepo se posvađaš na mrtvo ime ,zbog njezine mame ili ružnih čizama , ili pustiš bradu što postiže isti efekt , samo izbjegneš fizički obračun , apostrof je na ovom izbjegneš , jer on mora biti naizgled eminentan,......
eeeeeeeeeeee kad vidiš da je to sve prošlo ono baš fuuuj....
tada hinjski pošalješ sms : kacemo na fuka...
ako prođe bez uslova to je to.....ženi se rođo.....naravno bradu ne obriješ još bar heftu,![]()
a ako ima kakve uslove , promjene , vizije o tvojim promjenama , ma bjjeeeeeeeriiii....