Pa meni se dobar poznanik...zarucio preko interneta...sa rodicom (tecisnjom) koja zivi u Pakistanu. Mislim da se nikad nisu ni vid'li...jer je on rodjen u Dubaju. Najsmjesnije...ovih dvoje rodjaka su nalik. Izgledaju k'o brat i sestra.
U medjuvremenu...on fura sa drugom, isto rodom iz Pundzaba..ali nije muslimanka...a sa rodicom odabranicom asikuje preko neta...valjda...do "sudnjeg" mu dana!!
Brak izmedju bliskih rodjaka!
-
arnica_80
i neko kaze da je to primitivnodanas wrote:taman tako... zamisli idile...arnica_80 wrote:ma kakvi, svi problemi rijeseni.
nece doci do nesuglasica kao u nasim brakovima kad zena muzu kaze:
tvoji su meni ovo rekli, tvoji mene ne vole i bla bla....![]()
kod njih je sve "nase"![]()
kad ti je svekrva/punica istovremeno i tetka, a svekar/punac ti je tetak ili amizda...
nema da se svadjas hocete li kod tvojih ili njegovih za praznike...
a kad dajes imena djeci, mozes komotno po dedi ili nani -- jer to je i njegov dedo i njegova nana... pa se niko ne ljuti, svima potaman...
-
arnica_80
da je naci kakvog dobrog rezisera ovdje pa srediti kakvu dobru sapunicu od svega ovogazlata wrote:Pa meni se dobar poznanik...zarucio preko interneta...sa rodicom (tecisnjom) koja zivi u Pakistanu. Mislim da se nikad nisu ni vid'li...jer je on rodjen u Dubaju. Najsmjesnije...ovih dvoje rodjaka su nalik. Izgledaju k'o brat i sestra.
U medjuvremenu...on fura sa drugom, isto rodom iz Pundzaba..ali nije muslimanka...a sa rodicom odabranicom asikuje preko neta...valjda...do "sudnjeg" mu dana!!
-
PITARKA_SA
jel se neko mozda sali,sa ovom temom??
i meni neko kaze da sam "perverzna" jaooooooooo

i meni neko kaze da sam "perverzna" jaooooooooo
-
FortunaBela
To se uglavnom dešavalo radi zadržavanja bogatsva familiji.
U Švedskoj je to bilo vrlo rasprostranjeno, zbog toga imaju veliki broj ljudi koji su hendikepirani.
U Švedskoj je to bilo vrlo rasprostranjeno, zbog toga imaju veliki broj ljudi koji su hendikepirani.
-
Skljoco
#59 Re: Brak izmedju bliskih rodjaka!
Zenidba bliskih srodnika se najvise praktikovala u europskim "dinastijama" i tu praksu nit je izmislio nit je uveo u praksu islam .Bosanac sa dna kace wrote:Interesuje me sta vi mislite o braku izmedju krvnih srodnika (amidzisna, teticna,dajdzisna...)! Kolka je oprvadanost toga sa stanovista islama?
Vjerovtano je ova tema vec bila, al mi je to nesto sad privuklo paznju...Dobro ja se ne mislim jos zeniti, a pogotvo ne rodicom, -al me et cisto zanima, pa bih volio da vidim sta vi mislite...Svi znamo da to islam ne zabranjuje!
Smijesno od tebe a pogotovo je smijesno sto si sebi dao nik Bosanac sa dna kace .
Namjera ti je prepoznatljiva ali hela nez ... nije svijet lud kao sto ti mislis .