Brak bez sexa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
irac300

#26 Re: Brak bez sexa

Post by irac300 »

Onaj osjećaj kad te stid ispred drugog. :D Jbt, kako se ljudi provale u p.m., pa da bar smoto zna kvalitetno trolat, pa haj'...
zambaklija

#27 Re: Brak bez sexa

Post by zambaklija »

durnalist wrote:Molim pomoć. Sa dečkom sam bila 3 godine prije braka, za to vrijeme nismo spavali zajedno. Nisam to htjela iz vjerskih razloga (mada sad kad razmislim možda je jedan od razloga zapravo bio i strah). U braku smo 2 mjeseca ali svaki put kad treba doći do tog "čina" ja ga odgurnem, jednostavno ne smijem. Bojim se penetracije. Imam osjećaj da će me to boljeti, da nema dovoljno prostora "unutra", ne mogu zamisliti da će to biti nešto ugodno, imam osjećaj da će me unutra povrijediti :sad: :roll: .
Što se tiče muža on je divan, pažljiv, nije u njemu problem.
Šta da radim, polako gubim nadu,2 mjeseca su prošla a ja svaki put mislim da će možda sljedeći put biti bolje tj. da ću nekako uspjeti. Ovako kad razmišljam mislim: ma što će mi biti, preživjet ću, stisnuti zube pa šta bude, nije to toliko strašno ali kad treba doći do toga jednostavo se preplašim. Pomalo razmišljam i o posjeti doktoru.

Molim bez podrugljivih komentara i sl. pišem jer mi treba pomoć.
:D :D :D :D to nješta ko piti šljivu brez alkohola,zovni komšiju ili mene ba...
Zoya

#28 Re: Brak bez sexa

Post by Zoya »

Razgaza se to nakon par puta, ništa se ne sekiraj. Nema te sta biti strah a ako si vjernica onda ne radiš nesto po propisima. Opusti se, to je čovjek kojeg voliš, daj mu da ti se približi i polako. Neko spomenu lubrikate, ne losa ideja. Ako ne probaš nećeš ni znati. Ne boli to toliko, u biti jako malo ako se dobro pripremi "teren".
durnalist

#29 Re: Brak bez sexa

Post by durnalist »

Mužev profil!!! da je on postavio pitanje, nisam sigurna da bi izbjegli komentare tipa: provjeri ti da ti draga nema drugog i sl.
Da sam gay, sigurno ne bi postavio/la pitanje ovog tipa. Dajte ljudi, ako mi ne možete pomoć nemojte ni odmoć :!:

Je li netko bio bareeem u sličnoj situaciji, ili sam jedina u svijetu gdje se 15-godišjakinje sexaju bez problema a ja ne mogu s vlastitim mužem kojeg volim, u braku, bez ikakvog straha od neželjene trudnoće i sl.?!??!
Cure, kako vam je bilo prvi put, iskreno? inače sam jako osjetljiva i plašljiva,toliko se preplašim da mi se pođe vrtiti u glavi i mišlim da ću se onesvjestiti. Još će mi muž trebati zvati hitnu :-? ajmee šta ću :sad:
friskyoreo

#30 Re: Brak bez sexa

Post by friskyoreo »

:lol: :lol: :lol:
sema911s

#31 Re: Brak bez sexa

Post by sema911s »

Alkohol cini cuda,,

Probas tkoo

A nisi jedina ima starijih cura koje se isto bojee
al_akhisari

#32 Re: Brak bez sexa

Post by al_akhisari »

:lol: "ne mrem vjerovat" :lol:
muha_sa

#33 Re: Brak bez sexa

Post by muha_sa »

kakav vam je merak taj seks--ne kontam :-)

pored nako dobrih serija na tv-u vi biste se seksali :-)
taman završi odbacena pocne ugrožena, završi se ugrožena krene šeherzada il esmeralda, onda idu zvijezde pinka, zvijezde hajata pa opet serije------fatajte se daljinskog.
sha_ba

#34 Re: Brak bez sexa

Post by sha_ba »

muha_sa wrote:kakav vam je merak taj seks--ne kontam :-)

taman završi odbacena pocne ugrožena, završi se ugrožena krene šeherzada il esmeralda, onda idu zvijezde pinka, zvijezde hajata pa opet serije------fatajte se daljinskog.
mislim da je nejbolji termin izmedju odbacene i ugrozene, dok reklame traju :oops: :mrgreen:
muha_sa

#35 Re: Brak bez sexa

Post by muha_sa »

sha_ba wrote:
muha_sa wrote:kakav vam je merak taj seks--ne kontam :-)

mislim da je nejbolji termin izmedju odbacene i ugrozene, dok reklame traju :oops: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
SaraFina

#36 Re: Brak bez sexa

Post by SaraFina »

durnalist wrote:Molim pomoć. Sa dečkom sam bila 3 godine prije braka, za to vrijeme nismo spavali zajedno. Nisam to htjela iz vjerskih razloga (mada sad kad razmislim možda je jedan od razloga zapravo bio i strah). U braku smo 2 mjeseca ali svaki put kad treba doći do tog "čina" ja ga odgurnem, jednostavno ne smijem. Bojim se penetracije. Imam osjećaj da će me to boljeti, da nema dovoljno prostora "unutra", ne mogu zamisliti da će to biti nešto ugodno, imam osjećaj da će me unutra povrijediti :sad: :roll: .
Šta da radim, polako gubim nadu,2 mjeseca su prošla a ja svaki put mislim da će možda sljedeći put biti bolje tj. da ću nekako uspjeti. Ovako kad razmišljam mislim: ma što će mi biti, preživjet ću, stisnuti zube pa šta bude, nije to toliko strašno ali kad treba doći do toga jednostavo se preplašim. Pomalo razmišljam i o posjeti doktoru.

Ja sam više teoreticarka, ali posavjetovala bih ti da se predhodno opustite oboje i ne forsirate sam seksualni čin.
Činite stvari jedno drugom koje su vam ugodne za početak bez opterećivanja " hoće li se desiti"
Čak i ako se ne desi prvi i drugi put, mislim da će spontanost, ljubav, zelja i ugoda učiniti svoje.
Dakle, ti se moraš uzbuniti da sama pozeliš to, a ne da razmišljaš o seksualnom odnosu kao da te vode na giljotinu.
Ako zbilja ne uspiješ ni pored svih vaših napora da se opustiš potrazite i ti i muz stručnu pomoć ..
Nakon tri godine veze i par mjeseci braka neprirodno je da ti o sexu razmišljaš tako.
Bez obzira i što te vjera sputavala..
Pretpostavljam da ste u te tri godine zabavljanja imali neka " bliska" iskustva..
Kako je to prolazilo?
Altsa

#37 Re: Brak bez sexa

Post by Altsa »

samo se ti boj. kad nade drugu onda ce biti kuku lele.
ZenaZbrkovima

#38 Re: Brak bez sexa

Post by ZenaZbrkovima »

durnalist wrote:toliko se preplašim da mi se pođe vrtiti u glavi i mišlim da ću se onesvjestiti. Još će mi muž trebati zvati hitnu :-? ajmee šta ću :sad:
Hajde bgt. Samo mu reci ako se onesvjestis da ne prekida.
"svoj ti posO".
A i tebi dobro, nit ce te boljet nit ces osjecati griznju savjesti sto ce on opet ostat nezadovoljEn :D
bosan

#39 Re: Brak bez sexa

Post by bosan »

Najgore je ovo sto nema prostora unutra :D :D Strpi se malo bice prostora za citav haustor :D Samo sabura sestro draga :D :D
obuzdan

#40 Re: Brak bez sexa

Post by obuzdan »

Ne znam sta, osim glupih komentara, ocekujes od foruma? Sta da ti neko kaze? Probaj ovo ili probaj ono? Ne kontam...
ho oponopono

#41 Re: Brak bez sexa

Post by ho oponopono »

...jao pa sta ste u vezi radili pobogu, velim ja i sa mamom se moze pricati..koji klinac odnos bez odnosa...pff
O'zone
Globalni moderator

#42 Re: Brak bez sexa

Post by O'zone »

Joj kad se krene sa pričom "mužev profil" "rođakov profil iz Danske ali mi povremeno da da koristim" "tetkin profil" "dedin allarahmetile profil pa eto da ne zamre skupa sa njim"....
Matzan

#43 Re: Brak bez sexa

Post by Matzan »

O'zone wrote:Joj kad se krene sa pričom "mužev profil" "rođakov profil iz Danske ali mi povremeno da da koristim" "tetkin profil" "dedin allarahmetile profil pa eto da ne zamre skupa sa njim"....
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
friskyoreo

#44 Re: Brak bez sexa

Post by friskyoreo »

Posto ozbiljna tema zahtijeva ozbiljan odgovor, evo mog savjeta. :D
Skinite se goli, nek ti dragi namacka svog hashima Floriolom. Onda nek prisloni gdje treba i polako nek otpocne svoj pos'o polako, mic po mic... Onda kad ti kazes nemoj dalje, onda nek ti opali samar. I dok ti se koncentrises na gornji dio tijela i pitas se zasto te opalio, on nek ga pusti hashimagu da se smjesti cijeli. Ti neces ni osjetiti a vec pola posla gotovo. :D Mozda je metoda malo "ostra", ali je efektna. :D
insomnia78

#45 Re: Brak bez sexa

Post by insomnia78 »

friskyoreo wrote:Posto ozbiljna tema zahtijeva ozbiljan odgovor, evo mog savjeta. :D
Skinite se goli, nek ti dragi namacka svog hashima Floriolom. Onda nek prisloni gdje treba i polako nek otpocne svoj pos'o polako, mic po mic... Onda kad ti kazes nemoj dalje, onda nek ti opali samar. I dok ti se koncentrises na gornji dio tijela i pitas se zasto te opalio, on nek ga pusti hashimagu da se smjesti cijeli. Ti neces ni osjetiti a vec pola posla gotovo. :D Mozda je metoda malo "ostra", ali je efektna. :D
Kaki floriolom, niposto, pokupipce svu prasinu
Posto se te prostorije dole ne koriste to je sve puno prasine, ako metne jestivo to ce da zapekne, niko to poslije ne probi

Predlazem Bagat masinsko ulje, nekad ga je svaka kuca imala
Ovako nesto, lako i precizno se aplicira
Image
Kasnije kad to krene fercerati ko sto treba,sto 'no kazu "ko singerica", preci na
Image
Imate i putnu verziju, za planine, izleta, Makarske
Image
O'zone
Globalni moderator

#46 Re: Brak bez sexa

Post by O'zone »

Ljudi ba šta Vam je?! Koristiti samo Grafitnu mast

Image

Nema ta dva pokretna dijela koja su nakon primjene grafitne masti zapinjala ili grebala jedan od drugi
vivak

#47 Re: Brak bez sexa

Post by vivak »

friskyoreo wrote:Posto ozbiljna tema zahtijeva ozbiljan odgovor, evo mog savjeta. :D

Jebo me svak ja guglam floriol :lol:
Russki

#48 Re: Brak bez sexa

Post by Russki »

na kakve ja sve teme naletim u pm
durnalist

#49 Re: Brak bez sexa

Post by durnalist »

obuzdan wrote:

Ne znam sta, osim glupih komentara, ocekujes od foruma? Sta da ti neko kaze? Probaj ovo ili probaj ono? Ne kontam...
očekivala sam, u najmanju ruku, da mi etko ispriča njegovo iskustvo, prvi put... možda netko tko se također bojao u počeku...
NEBITNOOO vidim da ništa ovdje od toga, ni od bilo kakvog savjeta, baš vam hvala! adio!
Zoya

#50 Re: Brak bez sexa

Post by Zoya »

Ti pored toga što se ne znaš jebati ne znaš ni da čitaš. Vidi kako ti je recimo SaraFina lijepo napisala. Ako misliš da će ti sad neka ovdje pisati kako je prvi put bilo, onda si promašila mjesto. Pričaj sa mužem, počnite polako a ako i to ne ide lijepo seksologu i sljedeće godine ćeš ti davati savjete ovim nevinim :-D
Post Reply