BRAIN TEST
-
Atomic Punk
Ko ti je Foton? Izgleda da nisi "taman"margareta wrote:Pardon Foton je u stisci si sa "vremenom".
Naravno da mi nije trebala tvoja interpretacija , nego mi je nesto tuknulo u tvojoj slobodnoj procjeni obicne igre.
vozdra
-
margareta
ne. nisam taman.Atomic Punk wrote:Ko ti je Foton? Izgleda da nisi "taman"margareta wrote:Pardon Foton je u stisci si sa "vremenom".
Naravno da mi nije trebala tvoja interpretacija , nego mi je nesto tuknulo u tvojoj slobodnoj procjeni obicne igre.
vozdra
ja sam tijesna
laka ti i ugodna noc
-
margareta
Nisam dobro ali bez navodnika. Iskreno sam vec dugi niz godina daleko od dobra. Nisu ti trebali navodnici ako vjerujes da nisam dobro. Ipak tvojih ruku su djelo..
Od srca ti zelim ugodan i sretan boravak sa zeljom da se ne vracas u ovu
zemlju .
pozdrav
zemlju .
pozdrav
-
Atomic Punk
Mojih ruku djelo? Ovo su vec ozbiljniji simptomi.margareta wrote:Nisam dobro ali bez navodnika. Iskreno sam vec dugi niz godina daleko od dobra. Nisu ti trebali navodnici ako vjerujes da nisam dobro. Ipak tvojih ruku su djelo..
zemlju .
pozdrav
U svoju zemlju cu se vratiti kada meni bude ceif.
I ne izmisljaj gluposti.
-
Atomic Punk
Draga Margareta, vec si vidjela i komentirala te navodnike prije par minuta. Digni pogled prema gore pa ces se prisjetiti.margareta wrote:E sad' si stvarno prekardasio u tipicno zadrtom Bh. stilu ! Ciji su OVO navodnici ?Atomic Punk wrote:Nisi ni "dobro" izgleda.
ti si ocito "VEOMA DOBRO" i MENI NE PAMETUJ !
-
Atomic Punk
Hvala Fair Life. Ja sam jos uvijek svjestan toga ali me Margareta ubjedjuje da sam FotonFair Life wrote:Atomic Punk i Foton ????
To su dvije potpuno razlicite osobe. Sa Fotonom sam se rastao prije otprilike nepuna 4 sata.
Toliko... da pokusam otkloniti nejasnoce.
PS__Dakle, Foton nije Atomic Punk !!!!
-
Engram::X
malo smo se zbuniliFair Life wrote:Atomic Punk i Foton ????
To su dvije potpuno razlicite osobe. Sa Fotonom sam se rastao prije otprilike nepuna 4 sata.
Toliko... da pokusam otkloniti nejasnoce.
PS__Dakle, Foton nije Atomic Punk !!!!

-
Atomic Punk
Gdje u mozgu se nalazi karizma, ako se uopste nalazi u mozgu?
-
Atomic Punk
Eh, samo zajebajete Marge.zensko wrote:Engram::X wrote:marge, opet plasis ljude...
idemo...hop...
![]()
-
Atomic Punk
Ok, zensko.zensko wrote:neee, ja se samo smijem engramovoj upadici
-
margareta
recimo u sivoj mrlji koja je kod tebe u drugoj formi i boji.ovisi na koji mozak preferiras ? Ja nemam mogucnost za izliv pameti (mozdine) iz onoga manjega "mozga" ili da zracim sa dvje karizme.Atomic Punk wrote:Gdje u mozgu se nalazi karizma, ako se uopste nalazi u mozgu?
-
Atomic Punk
Ima li kakva pilula za to?margareta wrote:recimo u sivoj mrlji koja je kod tebe u drugoj formi i boji.ovisi na koji mozak preferiras ? Ja nemam mogucnost za izliv pameti (mozdine) iz onoga manjega "mozga" ili da zracim sa dvje karizme.Atomic Punk wrote:Gdje u mozgu se nalazi karizma, ako se uopste nalazi u mozgu?
-
margareta
Forum ti je skladiste svjezih farmakoloskih proizvoda.Sad' ce ENGRAM::X sa pilulom a ako izostane njegova pomoc ima rezerve od sinoc. Posluzi se a ja idem spavati kao sto sam i sinoc dok ste ti i ENGRAM ::X dilali kapsule.Laka ti noc .