BRADAVICE - kako ih se rijesiti?
Moderator: anex
-
Baaden
#1 BRADAVICE - kako ih se rijesiti?
EDIT: Rijeseno, hvala!
Last edited by Baaden on 14/11/2014 01:26, edited 1 time in total.
-
ActionWoman
#2 Re: BRADAVICE - kako ih se rijesiti?
Nemoj ici na te tretmane uklanjanja. Ja sam isla zbog 3 bradavice i onda su se u roku od mjesec dana multiplicirale po cijeloj ruci. Fino radi na poboljsnju imuniteta (izbaci secer, gluten i jedi dosta zelenog povrca, svjezeg voca, kvalitetnog mesa, dosta soka od limuna bez secera i slicno). Imas u onoj apoteci u Pofalicima (koja se nalazi preko puta Azel prodavnice u onom poslovnom centru, zaboravila sam kako se zove trzni centar gdje je bila Zepter banka) sredstvo koje se nalazi u maloj bocici ko lak za nokte i ima kist kao lak za nokte. Dva puta dnevno predjes tom tekucinom po bradavicama i u roku od 7-10 dana nestanu, ali uz jacanje imuniteta. Vjerovatno se duze vremena nepravilno hranis pa virus kolo vodi. Promijeni to i nestace ti bradavice. Ja ih vise nemam, hvala Bogu, isto ko da ih nikada nije ni bilo. To sredstvo je u bordo pakovanju i ima i naziv koji je ispisan Brajevim pismom (za slijepa lica). Sretno.
- vazi
#3 Re: BRADAVICE - kako ih se rijesiti?
koliko si dugo koristio curekotovo ulje?
meni je to ulje pomoglo, doduse bradavica je bila sasvim mala, ona "staracka" na vratu ali je nakon mazanja jedno mjesec dana potpuno nestala bez ikakvog oziljka. Vazno je da je pravo curekotovo a ne mjesavina ulja.
meni je to ulje pomoglo, doduse bradavica je bila sasvim mala, ona "staracka" na vratu ali je nakon mazanja jedno mjesec dana potpuno nestala bez ikakvog oziljka. Vazno je da je pravo curekotovo a ne mjesavina ulja.