Ma usvojit ću te ja, nije problem.minjonja wrote:ja samo hocu da me usvoji, zar trazim previsechuchumbamayumbe wrote:Sarajevo je na nogama!
A curice, sve lafo vjerne, uzorne, odlikasice, ne pushe, ne piju, kakav sex...a cuj sada price...sve bi dale Pittu, koji je, uzgred budi receno, tu sa zenom.
E moje Sarajevo, kakva li nas buducnost ceka sa ovakvom omladinom kojoj su samo bludne misli u glavama?!
Sta bi tek radile da su dosli Clooney i Deep?!
Leglo nemorala i razvrata.
BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
- macan prvi
#126 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
-
al' u limburgu
#127 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
samo da ne bude dezinformacija,steta za ovu temu... 
- fatality
#128 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
ma to je neko od onih 15 -tero djece sigurno uletilo na njen profil (vjerovatno htjelo sa par klikova da nahrani svoju porodicu u africi)samo_ovaj_put wrote:meni je angelina online na fb
- nellington
#129 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
fatality wrote:ma to je neko od onih 15 -tero djece sigurno uletilo na njen profil (vjerovatno htjelo sa par klikova da nahrani svoju porodicu u africi)samo_ovaj_put wrote:meni je angelina online na fb
- therrarrius
#130 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
chuchumbamayumbe wrote:Jarane, kakva je Andja anorexicna i naka koschata, ja bih se prije mazno sa Pittom, ocinjeg mi vida!

-
strafna
#131 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Jel ovo Pitt preuzima sarajevo...a Andjelina nekretnine pelak....
Brad Pittar
Brad Pittar
- AdNaN88
#132 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
al' u limburgu wrote:kako god,bilo istina ili ne cuo sam da su se nasi mediji vec aktivirali,hayat uveliko patrolira po gradu...
Prije nekoliko mjeseci sam poslao pismo za emisiju ISPUNI MI ZELJU kako bi volio upoznati Angelinu Jolie i zelja mi se danas napokon ispunila.Proveo sam divne trenutke sa njom, isli smo na cevape, popili pivu u bbi, itd. i obecala mi je da ce naletiti za nekoliko mjeseci opet, evo za ove koji ne vjeruju

- campa_xxx
#133 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU

edit: Zabranjeno preuzimanje slike bez dozvole izdavaca,
Last edited by campa_xxx on 04/04/2010 21:55, edited 1 time in total.
- karanana
#134 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
"piva u bbi-u" te je izdala.
- Ahmmed
#135 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
@Adnan88, ja taman da ti povjerujem, al otkri te ova piva u BBi
Čuo sam da osnivaju stranku, pa došli da od reisa traže podršku i savjete
On im reko, šta god im ko u političkoj kampanji bude govorio, samo da viču: " Kome baaa...."
Čuo sam da osnivaju stranku, pa došli da od reisa traže podršku i savjete
On im reko, šta god im ko u političkoj kampanji bude govorio, samo da viču: " Kome baaa...."
- chuchumbamayumbe
#136 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Vala ne znam, nije mi ova Andja ni za kuhinje, ni za gacha, ni za djece, ni za vodat po gradu, sva je naka bezze...
A ovo i sax pada zbog njihA dvoje ili je nesto drugo u pitanju?
- nellington
#137 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Daj ba, chuchu, djevojka je imala (i sad ima) divno lice kad se najedechuchumbamayumbe wrote:Vala ne znam, nije mi ova Andja ni za kuhinje, ni za gacha, ni za djece, ni za vodat po gradu, sva je naka bezze...
- zambaklija
#138 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
ma to je ona bezolovna 100%karanana wrote:"piva u bbi-u" te je izdala.
koga sada voli anđelina joliiii,bosnu voliii,voli anđelina joooliii....
Last edited by zambaklija on 04/04/2010 22:03, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#139 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Eto, ipak su dosli.
Brad Pitt i Angelina Jolie stigli u Sarajevo!
Najpoznatiji celebrity par u Hollywoodu glumci Brad Pitt i Angelina Jolie u nedjelju su u poslijepodnevnim satima sletjeli na sarajevski aerodrom, saznaje Sarajevo-x.com.
Razlog njihove posjete našem glavnom gradu još uvijek nije poznat, s obzirom da je posjeta apsolutno iznenađujuća.
Kako saznaje Sarajevo-x.com slavni par nije prošao pasošku i carinsku kontrolu već je odmah po slijetanju na aerodrom sjeo u tojotin džip Rav 4 s oznakama UNHCR-a i udaljili se.
Sanela Dujković, portparol granične policije potvrdila je da je par poznat kao Breangelina sletio u Sarajevo u 17 i 57 sati.
Brad Pitt i Angelina su u Sarajevo došli bez djece i njihov dolazak nije bio najavljen.
Kako saznaje Sarajevo-x.com sljedeća destinacija poznatog para je Dubrovnik u susjednoj Hrvatskoj.
Inače, Brad Pitt i Angelina Jolie su danas viđeni u Veneciji gdje su sa djecom uživali prazničnom veselju. Kao što je poznato Angelina u Veneciji trenutno snima film "The Tourist".
(Sarajevo-x.com)
Najpoznatiji celebrity par u Hollywoodu glumci Brad Pitt i Angelina Jolie u nedjelju su u poslijepodnevnim satima sletjeli na sarajevski aerodrom, saznaje Sarajevo-x.com.
Razlog njihove posjete našem glavnom gradu još uvijek nije poznat, s obzirom da je posjeta apsolutno iznenađujuća.
Kako saznaje Sarajevo-x.com slavni par nije prošao pasošku i carinsku kontrolu već je odmah po slijetanju na aerodrom sjeo u tojotin džip Rav 4 s oznakama UNHCR-a i udaljili se.
Sanela Dujković, portparol granične policije potvrdila je da je par poznat kao Breangelina sletio u Sarajevo u 17 i 57 sati.
Brad Pitt i Angelina su u Sarajevo došli bez djece i njihov dolazak nije bio najavljen.
Kako saznaje Sarajevo-x.com sljedeća destinacija poznatog para je Dubrovnik u susjednoj Hrvatskoj.
Inače, Brad Pitt i Angelina Jolie su danas viđeni u Veneciji gdje su sa djecom uživali prazničnom veselju. Kao što je poznato Angelina u Veneciji trenutno snima film "The Tourist".
(Sarajevo-x.com)
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#140 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Yes, ... i reko im je da pripaze sa prilagodjavanjem, ...Ahmmed wrote:@Adnan88, ja taman da ti povjerujem, al otkri te ova piva u BBi![]()
![]()
Čuo sam da osnivaju stranku, pa došli da od reisa traže podršku i savjete![]()
- Bullet Tooth Tony
#141 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Ja kazem bredu , brede imas punjene paprike na stolu , ja idem u Afriku
- AdNaN88
#142 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Ahmmed wrote:@Adnan88, ja taman da ti povjerujem, al otkri te ova piva u BBi![]()
![]()
Čuo sam da osnivaju stranku, pa došli da od reisa traže podršku i savjete![]()
- chuchumbamayumbe
#143 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Ljepsa je moja zena i pola riba u Ferhadiji od Andjelije...Jes je vidio kada se ne nasminka, strasna je.nellington wrote:Daj ba, chuchu, djevojka je imala (i sad ima) divno lice kad se najedechuchumbamayumbe wrote:Vala ne znam, nije mi ova Andja ni za kuhinje, ni za gacha, ni za djece, ni za vodat po gradu, sva je naka bezze...
A ovo i sax pada zbog njihA dvoje ili je nesto drugo u pitanju?A Sa-x pada zbog ove teme.

-
asus
#144 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Došli usvojiti Tihića, kad ga niko neće
- asafa_powell
#145 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
ja danas osto bez mobitela..opljackali me ... a vi svi slavite sto su brangelina dosli ,,cccc 
- bez_ideje
#146 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Mama ne daj meeeeeeeeeeeee

-
exAprilica
#147 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
iskacu iz Tva, neta, novina, galaksije... sad mi jos pred kucu dosli 
- atko
#148 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
Ja na aerodrom da docekam tetku rabiju kad kad Andjelina i onaj njen smokljo ... meni godra e baaa reko danas me vise nista ne moze iznenaditi ... odem ja do markija na pivo reko ovo je bio uzbudljiv dan ... kad tamo glumac svih glumaca combee ee i padem ja u nesvjest ... evo sad doso sebi jos ne mogu da vjerujem da sam ga vidio

- nellington
- macan prvi
#150 Re: BRAD PITT I ANGELINA JOLIE U SARAJEVU
http://www.sarajevo-airport.ba/?prosiri=1&lang=bosladyblue18 wrote:Eto, ipak su dosli.![]()
(Sarajevo-x.com)
18:15 VENEZIA G A sletio