Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neko bi pomislio da opet onaj "pop-moralista" blagosilja srpske junake u njihovom pohodu na BiH i njen tada goloruk narod a hvala bogu nije tako.
Zatekoh se danas na sarajevskom aerodromu kad tamo stotine turaka, novinara, vojske...zakrčilo sve. Dolaze im fudbaleri reprezentacije koja izgleda ima više nego vatrenu podršku.
U svakom slučaju dobrodošli dragi naši, pa nek priča ko šta hoče.
nit su mi dragi, a vala nisu ni nasi
boli me djon za tursku i njihovu reprezentaciju (doduse boli me i za moju al eto opet srce zaigra kad pobjede)
i mislim da su ovakvi komentari PREGLUPI jarane bas
Mahalac wrote:Neko bi pomislio da opet onaj "pop-moralista" blagosilja srpske junake u njihovom pohodu na BiH i njen tada goloruk narod a hvala bogu nije tako.
Zatekoh se danas na sarajevskom aerodromu kad tamo stotine turaka, novinara, vojske...zakrčilo sve. Dolaze im fudbaleri reprezentacije koja izgleda ima više nego vatrenu podršku.
U svakom slučaju dobrodošli dragi naši, pa nek priča ko šta hoče.
Ovo je isto kao kada bi neki majmun za nekih 100 godina otvorio temu:
"Dobro nam dosli braco cetnici i ustase...agresije i okupacije sa vase strane nije bilo-sirili ste ljubav i toleranciju od Une do Save ,od Drine do mora".
pirmin wrote:Ovo je isto kao kada bi neki majmun za nekih 100 godina otvorio temu:
"Dobro nam dosli braco cetnici i ustase...agresije i okupacije sa vase strane nije bilo-sirili ste ljubav i toleranciju od Une do Save ,od Drine do mora".