bracni drugovi u istoj firmi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
krkan
#1 bracni drugovi u istoj firmi
koliko je to po vama dobro/lose po bracnu vezu
-
tigris
mislim da je razdvojenost po tom pitanju bolja.......ono da se pozele malo i vide poslije posla a ne da su stalno skupa...jos kad se pojave problemi na poslu,stres itd moze lose uticati na brak/vezu...........vala ga ne bi mogla gledat po cijeli dan....doduse ne bi bilo lose ostati malo poslje posla sa suprugom u kancelariji pa vamo tamo......al eto to bi bili samo neki momenti koji dugorocno nisu bas nesto extra
-
hananah
Joj super
onda kresanac kad god nam se prohtje
Jos samo da vidim ima li medju mojim radnim kolegama neko dovoljno dobar, lijep, zgodan i pametan - sutra bih ga zenila
Jer lakse nagovoriti kolegu da pristane na udaju za mene nego direktora firme da zaposli mog muza to be
Jos samo da vidim ima li medju mojim radnim kolegama neko dovoljno dobar, lijep, zgodan i pametan - sutra bih ga zenila
Jer lakse nagovoriti kolegu da pristane na udaju za mene nego direktora firme da zaposli mog muza to be
- danas
#6 Re: bracni drugovi u istoj firmi
lose. bjezite jedno od drugoga...krkan wrote:koliko je to po vama dobro/lose po bracnu vezu
prvo, treba malo 'normalne' razdvojenosti, pa neces ga gledati non-stop po vas dan.
drugo, ne treba mijesati poslovne odnose sa ljubavnim... on dobije promociju a ti ne, ti njemu budes sef... ma bjezi...
- danas
pa krhaj se kad dodjes kuci...hananah wrote:Joj sta ti pricas danasA sta je sa krhanjem kad mi naumpadne
s kim cu ako mi bracni drug nije pri ruci
Predlazes da ga varam
![]()
Ok, ali samo da znas - ako me uhvati, ili ako posumnja ja cu reci da si me ti nagovorilapa ti sad vidi
plus, krhanje na radnom mjestu nije dobro po karijeru...
ozbiljno, treba izbjegavati ako je ikako moguce. ja bih se ubila da radim sa co'jekom mi, pobudalili bi i on i ja... garant bi se razveli po kratkom postupku....
zamisli da mu pocnem zvocati na poslu i 'podrivati autoritet', hihihihihihihihiiii
- sojka
#14 Re: bracni drugovi u istoj firmi
Ni dobro, ni lose, ali problematicno u svakom slucaju..krkan wrote:koliko je to po vama dobro/lose po bracnu vezu
-
PR80.
Nekad ne volim sto sama sa sobom radim, voljela bih da nekad mogu sama od sebe da odem negdje na odmor, a kamoli jos da mi je moj dragi radni kolega... Ma bjaziiiiiii...
Ne dolazi u obzir.
Onda bi morali potpisivati razvod braka svako jutro pred posao i ponovni ulazak u vezu poslije radnog vremena.
Ah... duga je ta procedura, ne da mi se.
Ne dolazi u obzir.
Ah... duga je ta procedura, ne da mi se.
- danas
pa 'vako...hananah wrote:Joj a niko mi ne odgovori na pitanje - sta ako vam se prahne
Pa nije valjda...da bi gluho i daleko bilo...onda varali supruznika
objasnis supruzniku da mora da regulise ove tvoje potrebe van radnog mjesta, pa ti se onda nece prahati svako malo...
-
kalesijski slavuj
ti si poguzija ne samo sto se "TOGA" tice....hananah wrote:Ih moja ti onda ce mi biti jos gore jer ce mi se osladitija sam ti poguzija sto se toga tice