Braca & sestre

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Novo bona molim te, znam da ima jos kandidata ali hocu pravo prvenstva jer sam davno bezecov'o tvoju malu i mog bracu :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Dobro ste se raspisali ovdje, a isto tako da se la`ko primijetiti da vas ova tema vrati dosta godina unazad sa puno toplih sjecanja...
Zavidim vama koji imate vise brace i sestara... :)
Imam jednu tetku koja ima vise djece, nisu bili dobrostojeci ali vjerujte da mi je uvijek bilo najbolje sa njima. Sve im je bilo slatko za pojesti, nisu ni blizu bili razmazeni kao ja i brat a isto tako znam da su sve bolje cijenili nego mi.
I dan danas kad ih sretnem (mada su to vec sve ljudi, momci, zene, cure) bude mi super sa njima... I nije ni cudo sto im zavidim malkice: imaju super odnose medjusobno i kako im je sada fino kad se sretnu.:)

Uh, prokleti rat pa nas je razdvojio... :roll: :(
Eshek

Post by Eshek »

Ljudi bez braće ili sestara ne znaju šta propuštaju. Samo se jedan djelić odnosa vidi sa strane. Ali se treba zahvaliti i roditeljima koji su izgradili zdrav odnos medju svojom djecom, nije ih dovoljno samo baciti u istu sobu.
Eshek

Post by Eshek »

dupli....
harisl

Post by harisl »

Imam stariju sestru. Zasigurno moj najbolji prijatelj na svijetu. Iskusna (pravi 'jalijas'), hrabra i uvijek iskrena do bola. Ona 'jalijas' , a ja 'fini'. Nisam je vidio tri godine... Kada sam bio zadnji put, iznio sam joj sina iz bolnice kada se porodila... Moja Sister.
flora.sa

Post by flora.sa »

----
Last edited by flora.sa on 29/03/2006 09:46, edited 1 time in total.
flora.sa

Post by flora.sa »

koliko god da smo razlicite, i koliko god bile u stalnim prepirkama, tesko funkcioniramo jedna bez druge, ona posebno, ja bih se nekako i snasla, ali ona ne moze bez mene :D ...

sjecam se jednom, kada smo se posvadjali prije 12 godina, ona mi je zabila makaze za nokte u lijevu nogu...nosim uspomenu na taj momenat :D

jos uvijek se svadjamo, ali sada moram i pretrpiti neke stvari, jer se ona vise ne smije izlagati stresnim situacijama...
gavrilo

Post by gavrilo »

imam jednog brata, dvije i po godine stariji od mene. kada se samo sjetim nasih tuca... a i islo je to nekako, sve dok on p*cka nije naglo narast'o u pubertetu. tad nisam im'o vise sanse... :roll: to mu necu nikad' oprostit :D

inace smo vec 3 godine ko najbolji drugovi. izlazimo zajedno, kupujemo zajedno odjecu itd itd...

btw... prije par dana je napunio 26, pa ga sad non stop zezam da je 30ta sve bliza i bliza i da mu je vrijeme da se zeni :D :evil:
Post Reply