BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post Reply
veljaca

#126 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by veljaca »

Bosanac-kosmopolita wrote:

Jedno je braniti a nesto sasvim drugo odbraniti!!!!

To su dva sasvim razlicita pojma koje muslimani namjerno brkaju!!!!

To je isto kao raditi i uraditi. Nesto se moze raditi u nedogled i da se opet nikada ne uradi (kao npr. muslimansko pravljenje Bosanske drzave u zadnjih 700 godina) !!!!!
Ti stvarno izgleda provociras. Ne znam koji ti je razlog.

Ja sam, zajedno sa svojim saborcima ( Bosnjacima, Srbima, Hrvatima a i Ostalima ) branio i ODBRANIO Drzavu Bosnu i Hercegovinu, kojoj je prijetio nestanak, a koja sada POSTOJI, svidjalo se to tebi ili ne.

:bih:
Bosanac-kosmopolita

#127 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by Bosanac-kosmopolita »

veljaca wrote:

To je isto kao raditi i uraditi. Nesto se moze raditi u nedogled i da se opet nikada ne uradi (kao npr. muslimansko pravljenje Bosanske drzave u zadnjih 700 godina) !!!!!

Ja sam, zajedno sa svojim saborcima ( Bosnjacima, Srbima, Hrvatima a i Ostalima ) branio i ODBRANIO Drzavu Bosnu i Hercegovinu, kojoj je prijetio nestanak, a koja sada POSTOJI, svidjalo se to tebi ili ne.

Ako je tako kao sto pises onda je danas sve OK!!!

U cemu je onda problem, zasto se bunite, ako su drzava i narod odbranjeni ???!!!
veljaca

#128 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by veljaca »

veljaca wrote:

U cemu je onda problem, zasto se bunite, ako su drzava i narod odbranjeni ???!!!
Dali namjerno, slucajno ili ZLONAMJERNO izvrces moje rijeci ?
Ja kazem da sam zajedno sa svojim saborcima ( Bosnjacima, Srbima, Hrvatima a i Ostalima ) ODBRANIO Drzavu Bosnu i Hercegovinu, kojoj je prijetio nestanak, a koja sada POSTOJI.

Drzava jeste odbranjena, ali ovakva je daleko od necega zasto smo se mi borili - Drzavu jednakopravnih naroda i gradjana koji je prihvataju kao svoju.

duh_sa_sjekirom

#129 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by duh_sa_sjekirom »

Bosanac-kosmopolita wrote: Trebaju muslimani opet da misle samo na zaposlenost i pare i da opet napune kuce i ducane sa svim i svacim i kada budu radili narednih 50 godina i sve sto su zaradili i stvorili za to vrijeme dodju opet Komsije i sve opet dzabe pokupe.

Dobra ti ta ideologija nema sta!!!!
O kojim muslimanima govoriš? Onim iz Pakistana, Saudijske Arabije, Malezije...? Budi konkretan?
Bosanac-kosmopolita

#130 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Nisi mi uopste jasan i mislim da ni sam ne znas sta hoces?

Kazes da ste drzavu odbranili ali da to sto danas imate da to nije to ???

Kako ste onda drzavu odbranili i sacuvali a ona nije to sto ste odbranili ????

Moras prvo pitati samog sebe STA JE TO STO STE ODBRANILI jer to sigurno nije ona drzava Republika BiH inace ne bi ste nju danas u misaonoj imenici spominjali.

Najveca karakteristika univerzalnih Muslimana jeste iskrivljivanje stvarnosti, dokaza i argumenata. Za njih nije did bjel sve dok to nije njima u licnom interesu i u principu diskusija sa njima se pretvori u mlacenje prazne slame, jer osnove za razgovor sa njima nisu kao sto su sa drugim ljudima. Ovo je inace Arapski mentalitet (jedan Iranac mi jednom prilikom to dobro objasnio) koji se prosirio i na ostale muslimane.
Bosanac-kosmopolita

#131 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

duh_sa_sjekirom wrote:
Bosanac-kosmopolita wrote: Trebaju muslimani opet da misle samo na zaposlenost i pare i da opet napune kuce i ducane sa svim i svacim i kada budu radili narednih 50 godina i sve sto su zaradili i stvorili za to vrijeme dodju opet Komsije i sve opet dzabe pokupe.

O kojim muslimanima govoriš? Onim iz Pakistana, Saudijske Arabije, Malezije...? Budi konkretan?
Govorim za Muslimane u BiH a to se odnosi i na sve ostale Muslimane, izuzev Turaka u nekom smislu a i oni se okrecu univerzalnim Gubitnicima.
Bosanac-kosmopolita

#132 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

veljaca wrote:

Dali namjerno, slucajno ili ZLONAMJERNO izvrces moje rijeci ?
Ja kazem da sam zajedno sa svojim saborcima ( Bosnjacima, Srbima, Hrvatima a i Ostalima ) ODBRANIO Drzavu Bosnu i Hercegovinu, kojoj je prijetio nestanak, a koja sada POSTOJI.

Drzava jeste odbranjena, ali ovakva je daleko od necega zasto smo se mi borili - Drzavu jednakopravnih naroda i gradjana koji je prihvataju kao svoju.

Nisi mi uopste jasan i mislim da ni sam ne znas sta hoces tj. ne znas jesi li posao ili si dosao ?

Moras prvo pitati samog sebe STA JE TO STO STE ODBRANILI jer to sigurno nije ona drzava Republika BiH inace ne bi ste nju danas u misaonoj imenici spominjali.

Najveca karakteristika univerzalnih Muslimana jeste iskrivljivanje stvarnosti, dokaza i argumenata. Za njih nije zid bjel sve dok to nije njima u licnom interesu i u principu diskusija sa njima se pretvori u mlacenje prazne slame, jer osnove za razgovor sa njima nisu kao sto su sa drugim ljudima. Ovo je inace Arapski mentalitet (jedan Iranac mi jednom prilikom to dobro objasnio) koji se prosirio i na ostale muslimane.
Paranoid

#133 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by Paranoid »

duh_sa_sjekirom wrote:

Govorim za Muslimane u BiH a to se odnosi i na sve ostale Muslimane, izuzev Turaka u nekom smislu a i oni se okrecu univerzalnim Gubitnicima.
To što ti u svojim postovima pišeš je "dodijera" uzrokovana strahom od Muslimana i ako se hitno ne javiš najbližoj psihijatrijskoj klinici, bojim se da ćeš zaraziti i ukućane.
Dalji septički izlivi bi mogli tvoju zarazu da proglase epidemijom svih kvazikosmopolita u okruženju pa će se mjesto u kojem živiš ozbiljno približiti granici epidemije Banjalučke Palate Seratora.

Upozorio bih te da taj virus Muslimanima ne može ništa, jer oni vode računa o higijeni i njihove guzice su daleko čišće od obraza kavzikosmopolitanske mase...

Znam da će ovaj post biti obrisan, kao uostalom i tvoje postanje kroz gusto granje...ali bar sam ti odgovorio, a ti pročitao.. 8-)
veljaca

#134 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by veljaca »

Bosanac-kosmopolita wrote: Nisi mi uopste jasan i mislim da ni sam ne znas sta hoces tj. ne znas jesi li posao ili si dosao ?

Najveca karakteristika univerzalnih Muslimana jeste iskrivljivanje stvarnosti, dokaza i argumenata. Za njih nije zid bjel sve dok to nije njima u licnom interesu i u principu diskusija sa njima se pretvori u mlacenje prazne slame, jer osnove za razgovor sa njima nisu kao sto su sa drugim ljudima. Ovo je inace Arapski mentalitet (jedan Iranac mi jednom prilikom to dobro objasnio) koji se prosirio i na ostale muslimane.
Ja dobro znam sta hocu. Da li ti znas sta hoces ?
Treba li da ti crtam ili mozes shvatiti sto ti se napise ?

Drzava Bosna i Hercegovina jeste spasena od NESTANKA. Da li ti je ovo jasno ?
Ona sada trpi posljedice AGRESIJE na nju i njene narode. Da li ti je ovo jasno ?
Ovo nije Drzava Bosna i Hercegovina koju zele normalni ljudi u njoj, ali ona takva postoji i docice vrijeme ( mozda i mnogo prije nego sto se neki nadaju - pa i ti sam ) kada ce biti po zelji normalnih ljudi u njoj.

A za tebe jos jedno pitanje : Koji je tvoj problem sa Muslimanima ?
duh_sa_sjekirom

#135 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

duh_sa_sjekirom wrote:

Kao prvo, ne znaš gdje se piše veliko a gdje malo "m" u riječi musliman.
Kao drugo, ti uopće nemaš pojma o čemu pričaš-priča ti nema ni glavu ni rep i totalno je off-topic!! Brkaš muslimane sa Muslimanima, spominješ nekakve univerzalne gubitnike (šta je to :? )... Dakle, očito, na ovu temu došao si da vrijeđaš i provociraš, pa bi dobro bilo da malo moderacija proradi i da te pošalje u rupu odakle si i došao!!!
Nesta Marley

#136 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by Nesta Marley »

Bosnolog wrote:Sefer Halilovic je predjsednik stranke cija politicka buducnost po mom misljenju tek dolazi.Sefer Halilovic je bio jedan od glavnih osnivaca PLRBiH,radi se o odanom braniocu RBiH u najkriticnijem i najtezem periodu odbrane,to jest prve dvije godine agresije na RBiH,koja je izvedena uz pomoc domacih petokolonasko izdajnickih pobunjenika i saveznika hegemonistickih idelogije susjednih drzava Srbije i Hrvatske (SDS-a i HDZ-a) te legalizacije od strane njihove anti drzavne i saveznicke SDA.

Sefer Halilovic je covjek kojeg je SDA sklonila kada se usprotivio politici koja danas dovrsava planove i zelje veloksrpskih planera na etnoteritorijalnoj razgradnji BiH.Sefer Hlilovic je pokazao i dokazao kada je bilo najteze da je bio i ostao domoljub,borac i politicki vizionar.

U ratu je brano RBiH,a u Hagu je odbrano pravednu i moralnu odbrambenu borbu ARBiH, iako bi SDA sekta bila sretnija da je ostao u Hagu zauvijek,nakon sto ga je nastojala likvidirati kada mu je supruga i njen brat stradao u tom cinu koji nikada nije rasvjetljen,...Uvijek se zalagoa za bolju brigu i respekt boracke kategorije (Pripadnika ARBiH) koje si izdali oni koji su dvije decenije na vlasti.Ti isti su i njega zeljeljeli zauvijek ukloniti sa politicke scene jer im smeta u onome sto radi,.....

Ocekujem uspon njega i njegove stranke na politickoj sceni u skoroj buducnosti. Sefer je covjek koji je ostao dosljedan svojim stavovoma svih ovih godina.Stranka BPS je jedna od stranaka buducnosti koja ce se boriti za povratak ilegalno suspendovanog gradanskog ustava Republike Bosne i Hercegovine.Neke analize i predvidanja koja je izrekao u Junu 2009 godine,...

Nema bolje buducnosti za gradane i drzavu BiH,bez gradanskog ustava i povratka Republike Bosne i Hercegovine.

Vrijeme je za BPS i povratak :
Republike Bosne i Hercegovine

Image

Sefer je čovjek koji je npr. skoro imao Nevesinje pa naredio vojnicima povlačenje umjesto napad.
Sefer Halilović je čovjek koji je, po priči NJEGOVIH vojnika, bio kod ljubavnice kad mu je granata ubila ženu pa da sakrije svoju sramotu optužio Aliju.

Hvala, dosta nam je bilo KOS-ovaca, UDB-aša i sličnih.
Bosanac-kosmopolita

#137 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

duh_sa_sjekirom wrote:

prvo, ne znaš gdje se piše veliko a gdje malo "m" u riječi musliman.
Kao drugo, ti uopće nemaš pojma o čemu pričaš-priča ti nema ni glavu ni rep i totalno je off-topic!! Brkaš muslimane sa Muslimanima, spominješ nekakve univerzalne gubitnike (šta je to :? )... Dakle, očito, na ovu temu došao si da vrijeđaš i provociraš, pa bi dobro bilo da malo moderacija proradi i da te pošalje u rupu odakle si i došao!!!
U principu svaka diskusija sa Muslimanima i muslimanima (uvijek se uhvatim za neku stvar ako cu im napisati malo ili veliko slovo u imenu) je osudjena na neuspjeh i gubljenje vremena pa na kraju, zabave radi, mogu se samo provocirati , osim sladjenja i uzivanja u vlastitom narodnom i drzavnom dobru gledajuci njihovu muku i patnju!

Sta mislite sto zapad prikazuje Muslimansku jad, bjedu, rat i stradanje. Iz sazaljenja prema njima ili samozadovoljavanja i veceg postovanja vlastitog naroda prema svemu dobrom onome sto imaju ???!!!! :lol:

PS. Sto se rupe tice nema je gore i prljavije od one iz koje ti glavom viris!!! :mrgreen: :dance:
Bosanac-kosmopolita

#138 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Nesta Marley wrote:
Bosnolog wrote:Sefer Halilovic je predjsednik stranke cija politicka buducnost po mom misljenju tek dolazi.Sefer Halilovic je bio jedan od glavnih osnivaca PLRBiH,radi se o odanom braniocu RBiH u najkriticnijem i najtezem periodu odbrane,to jest prve dvije godine agresije na RBiH,koja je izvedena uz pomoc domacih petokolonasko izdajnickih pobunjenika i saveznika hegemonistickih idelogije susjednih drzava Srbije i Hrvatske (SDS-a i HDZ-a) te legalizacije od strane njihove anti drzavne i saveznicke SDA.

Sefer Halilovic je covjek kojeg je SDA sklonila kada se usprotivio politici koja danas dovrsava planove i zelje veloksrpskih planera na etnoteritorijalnoj razgradnji BiH.Sefer Hlilovic je pokazao i dokazao kada je bilo najteze da je bio i ostao domoljub,borac i politicki vizionar.

U ratu je brano RBiH,a u Hagu je odbrano pravednu i moralnu odbrambenu borbu ARBiH, iako bi SDA sekta bila sretnija da je ostao u Hagu zauvijek,nakon sto ga je nastojala likvidirati kada mu je supruga i njen brat stradao u tom cinu koji nikada nije rasvjetljen,...Uvijek se zalagoa za bolju brigu i respekt boracke kategorije (Pripadnika ARBiH) koje si izdali oni koji su dvije decenije na vlasti.Ti isti su i njega zeljeljeli zauvijek ukloniti sa politicke scene jer im smeta u onome sto radi,.....

Ocekujem uspon njega i njegove stranke na politickoj sceni u skoroj buducnosti. Sefer je covjek koji je ostao dosljedan svojim stavovoma svih ovih godina.Stranka BPS je jedna od stranaka buducnosti koja ce se boriti za povratak ilegalno suspendovanog gradanskog ustava Republike Bosne i Hercegovine.Neke analize i predvidanja koja je izrekao u Junu 2009 godine,...

Nema bolje buducnosti za gradane i drzavu BiH,bez gradanskog ustava i povratka Republike Bosne i Hercegovine.

Vrijeme je za BPS i povratak :
Republike Bosne i Hercegovine

Image

Sefer je čovjek koji je npr. skoro imao Nevesinje pa naredio vojnicima povlačenje umjesto napad.
Sefer Halilović je čovjek koji je, po priči NJEGOVIH vojnika, bio kod ljubavnice kad mu je granata ubila ženu pa da sakrije svoju sramotu optužio Aliju.

Treba postaviti pitanje dali su Muslimani u BiH i ostali koji imaju muslimansko porijeklo zainteresovani za politiku Sefera Halilovica i nekadasnju Republiku BiH????!!!!!

Ja licno mislim da ogromna vecina vise voli politiku SDA i postojece stanje, jer su to dokazali glasanjem u prethodnih 20 godina !!!!

Zasluzuju li Muslimani u BiH i ostali koji imaju muslimansko porijeklo bolje stanje, narod, drustvo i drzavu od postojeceg ??????
duh_sa_sjekirom

#139 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Bosanac-kosmopolita wrote: U principu svaka diskusija sa Muslimanima i muslimanima (uvijek se uhvatim za neku stvar ako cu im napisati malo ili veliko slovo u imenu) je osudjena na neuspjeh i gubljenje vremena pa na kraju, zabave radi, mogu se samo provocirati , osim sladjenja i uzivanja u vlastitom narodnom i drzavnom dobru gledajuci njihovu muku i patnju!

Sta mislite sto zapad prikazuje Muslimansku jad, bjedu, rat i stradanje. Iz sazaljenja prema njima ili samozadovoljavanja i veceg postovanja vlastitog naroda prema svemu dobrom onome sto imaju ???!!!! :lol:

PS. Sto se rupe tice nema je gore i prljavije od one iz koje ti glavom viris!!! :mrgreen: :dance:
Vidiš kako brzo pokažeš svoje pravo lice... :D I u očitoj intelektualnoj inferiornosti, potežeš za uvredama na ličnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Tipično za jednog "kosmopolitu", reklo bi se... :lol:
A umjesto što gubiš vrijeme u raspravama sa đihaTlijama, pametnije bi ti bilo da šta nategneš ako imaš, a ako nemaš, desanka neka radi, kako si i naučio... :lol:
Last edited by duh_sa_sjekirom on 19/02/2013 13:05, edited 1 time in total.
DiplomataSaSela

#140 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by DiplomataSaSela »

Nesta Marley wrote:

...i covjek za cijeg je komandovanja izginulo najvise raje barem u SA jer nam se za svaku akciju unaprijed znalo...covjek koji nije povezo ni dvije ulice a kamoli brigade...hvala na toj buducnosti...
veljaca

#141 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by veljaca »

@ Bosanac-kosmopolita

Nisi mi odgovorio na pitanje: Koji je tvoj problem sa m(M)uslimanima ?
Bosanac-kosmopolita

#142 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

duh_sa_sjekirom wrote:
Bosanac-kosmopolita wrote: U principu svaka diskusija sa Muslimanima i muslimanima (uvijek se uhvatim za neku stvar ako cu im napisati malo ili veliko slovo u imenu) je osudjena na neuspjeh i gubljenje vremena pa na kraju, zabave radi, mogu se samo provocirati , osim sladjenja i uzivanja u vlastitom narodnom i drzavnom dobru gledajuci njihovu muku i patnju!

Vidiš kako brzo pokažeš svoje pravo lice... :D I u očitoj intelektualnoj inferiornosti, potežeš za uvredama na ličnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Tipično za jednog "kosmopolitu", reklo bi se... :lol:
A umjesto što gubiš vrijeme u raspravama sa đihaTlijama, pametnije bi ti bilo da šta nategneš ako imaš, a ako nemaš, desanka neka radi, kako si i naučio... :lol:
Jebi ga slabo mi se Alija dize u zadnje vrijeme. Jedino ako mu sta ne pomogne djecak kao ti ???!!!!
Bosanac-kosmopolita

#143 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

veljaca wrote:@ Bosanac-kosmopolita

Posto na neki nacin zastupam Bosnu i potomke starih Bosnjana ja licno najvise krivim islam i Muslimane za tragicnu sudbinu Bosne i potomaka starih Bosnjana.
nemoguce vruce

#144 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by nemoguce vruce »

Posto na neki nacin zastupam Bosnu i potomke starih Bosnjana ja licno najvise krivim islam i Muslimane za tragicnu sudbinu Bosne i potomaka starih Bosnjana.
Ovaj post je dovoljan da te diskvalificira kao ozbiljnog sagovornika...trolu...
duh_sa_sjekirom

#145 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Jebi ga slabo mi se Alija dize u zadnje vrijeme. Jedino ako mu sta ne pomogne djecak kao ti ???!!!!
:? Pa zar ti se ima šta dignuti?
A još si i nastran...cccc... kakvo razočarenje :(
Paranoid

#146 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by Paranoid »

nemoguce vruce wrote:

Ma pusti ppk-a...datum na njegovoj lobanji je davno istekao..
Bosanac-kosmopolita

#147 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

nemoguce vruce wrote:

Znam ja to, niste vi takvi od juce, vec od prije 700 godina i , sto je najgore, ostat ce te takvi do posljednjeg!!!!

Srecom sve to izlazi na povrsinu i svakome po zasluzi !!!!

Opet ima boga jer svak dobije ono sto je zasluzio !!!!
veljaca

#148 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Post by veljaca »

Hvala na odgovoru.

Ako nije tajna kako i na koji nacin zastupas Bosnu i potomke starih Bosnjana ( pa preko ovoga dvoga onda zastupas i mene, pa da ti se zahvalim ) ?
duh_sa_sjekirom

#149 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

Paranoid wrote:
Ma pusti ppk-a...datum na njegovoj lobanji je davno istekao..
Sad ste se počeli i sprdati sa jednim kosmopolitom... :D Nije to pošteno od vas, da znate...
Bosanac-kosmopolita

#150 Re: BPS -Sefer Halilovic buducnost je povratak RBiH

veljaca wrote:

Hvala na odgovoru.

Ako nije tajna kako i na koji nacin zastupas Bosnu i potomke starih Bosnjana ( pa preko ovoga dvoga onda zastupas i mene, pa da ti se zahvalim ) ?
Kritikujem, na najbolji moguci nacin, One i Ono, koji su najvise dominirali Bosnom kroz istoriju i koji su samoj Bosni i njenom narodu najmanje doprinjeli a bili su u mogucnosti da su mogli to najvise uraditi!!!!

Istorijska je cinjenica da je Bosna kao drzava postojala jedino u 13 vijeku prije dolaska islama i Muslimana u nju. Jedino tada je imala punu Bosansku samostalnost,integritet i suverenost.

Jedino tada su Bosanci bili svoji i svoji na svome!!!!

Kasnije su ne samo izgubili svoju drzavu vec sto je jos gore izgubili su i svoj identitet!!!!
Post Reply