Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HAVANA wrote:Ne kontam ja ove sto pjene po portalima i u zivotu,forumu... Eto da nema boze,i sta? Onda bi na nekog drugog pjenili sto se ne uklapa u matricu,il sta? Nesta bi bilo bolje,lakse,sta radi konkretno bozo da zasluzuje toliku mrznju i kritike?
pa drugaciji je, zato izaziva nepovjerenje i strah. a drugaciji je zato sto mi imamo gotovo nikakvu spoznaju o spektru razlicitosti u svijetu, nase poimanje pocinje cevapima a zavrsava burekom. i zna se ko pitu suce, a ko je jede.
Bloo wrote:Ljudska seksualnost i rodnost je širok spektar, a mi se fokusiramo, odnosn prosječan forumaš se fokusira na vječnu balkansku fobiju - da li je neko čmarni kolutić, te da li postoji opasnost da mu ga neko zabije bez pitanja sa leđa.
Suština svega je penetracija. Penetriraju se žene, odnosno žene bivaju penetrirane. Penetracija se percipira kao ofanziva, atak, osvajanje. Ako muškarac dopusti da bude penetriran, gubi svoj maskulinitet kako je definisan prema duboko ukorijenjenim pravilima patrijarhata i postaje pička.
Kako mislis da mi ga zabije s ledja? Kako ce mi ba zabit? Cuj picka. Sve hin pobijte.
najgori su ovi u roza haljnama sto dobro pjevaju
samo cekam da se po pijacama pocnu prodavati muske gace od kevlara antibozinice
Na forumu svi otvoreni, liberalni, slobodoumni, kod kuce "jesi vidio onog sa treceg sprata, ko tenk, jest debel ko trokrilni ormar (bulji u covjeka) a vidi one sa petog, sto je suknju skratila, kurava neka teska, vidi onog malog od Hamida, jest glavato dijete (bulji u dijete)"
Bloo wrote:Ljudska seksualnost i rodnost je širok spektar, a mi se fokusiramo, odnosn prosječan forumaš se fokusira na vječnu balkansku fobiju - da li je neko čmarni kolutić, te da li postoji opasnost da mu ga neko zabije bez pitanja sa leđa.
Suština svega je penetracija. Penetriraju se žene, odnosno žene bivaju penetrirane. Penetracija se percipira kao ofanziva, atak, osvajanje. Ako muškarac dopusti da bude penetriran, gubi svoj maskulinitet kako je definisan prema duboko ukorijenjenim pravilima patrijarhata i postaje pička.
dječak sa šibicama wrote:Na forumu svi otvoreni, liberalni, slobodoumni, kod kuce "jesi vidio onog sa treceg sprata, ko tenk, jest debel ko trokrilni ormar (bulji u covjeka) a vidi one sa petog, sto je suknju skratila, kurava neka teska, vidi onog malog od Hamida, jest glavato dijete (bulji u dijete)"
Ja sam jos gora kod kuce.
Dobacim babi od Hamida - bolje da si ga na plocice otresao, vidi mu glave.
dječak sa šibicama wrote:Na forumu svi otvoreni, liberalni, slobodoumni, kod kuce "jesi vidio onog sa treceg sprata, ko tenk, jest debel ko trokrilni ormar (bulji u covjeka) a vidi one sa petog, sto je suknju skratila, kurava neka teska, vidi onog malog od Hamida, jest glavato dijete (bulji u dijete)"
Ja sam jos gora kod kuce.
Dobacim babi od Hamida - bolje da si ga na plocice otresao, vidi mu glave.
ali bez diskriminacije i po kojoj osnovi - ja i moji za svakoga imamo ružnu riječ
Sve je to normalno, imam ja pajdu, otvoren lik prema svemu, ali kad god sjedimo u kolima i idemo gradom, na semaforu i slicno, nema frajera ili zenske koju ne prokomentarise u stilu sjo vidi mu glave ili sjo vidi joj guzova ko da su za nju helanke, sjo vidi joj nogu ko fudbalerke de bona sakrij te noge.
dječak sa šibicama wrote:Mozda, ali kad/ako ovako popunjena i obucena djevojka proseta Ferhadijom, garant ce brat bratu 2/3 ljudi reci "sta je ba ovo?"
Zato, mojne te otvorenosti prema Bozi, a ovamo... znamo se.
Da, ovakvi ljudi privlače pažnju.
Moju također. Razmišljam o njihovim prehrambenim navikama, da li imaju kakav metabolički poremećaj ili jednostavno vole da jedu...da li ima dijabetes i koji tip...i tako...
dječak sa šibicama wrote:Mozda, ali kad/ako ovako popunjena i obucena djevojka proseta Ferhadijom, garant ce brat bratu 2/3 ljudi reci "sta je ba ovo?"
Zato, mojne te otvorenosti prema Bozi, a ovamo... znamo se.
Tebi je ocigledno tesko shvatiti da postoje ljudi koje to ne tangira ni 1% niti ce mnogi komentarisati.
Last edited by MarlboroGold on 21/08/2019 15:48, edited 1 time in total.