Neko me poznajeradostan dan wrote:post odiše izvjesnom dozom požude, meščini....pustopoljina wrote: Koliko znam, barem prije, jeste...
Za moj pojam, stoje mu haljine, bolje nego meni.
Sav je tanak i vretenast i bas ih lijepo nosi.
S druge strane, tesko mi je povjerovati da je cisti homo, sve kontam da je bi...posto je i za muskarca bas fino muzevan.
Na kaludjerski nacin, ali ipak...
Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
- pustopoljina
#501 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
-
kakavdanakneiskustvu
#502 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Hakiz wrote:Ma, ne vjerujem ni ja da je većina oduševljena.
Ali uzeti novinarsko pretjerivanje za bitnu tezu oko koje se treba rspravljati krije nepto drugo.
Ni ubistvo Ferdinanada nije bilo razlog za početak 1. svjetskog rata. Ali je dobro došlo kao povod.
krije tačno šta?
- Diwan
#503 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Nisam primjetio da imam ovoliko followera - hvala što pratite temeHajvan wrote:https://forum.klix.ba/80-s-90-s-obscure ... 48381.htmlDiwan wrote:Mogo je i De Niro doći na metli ili se umotat u kakvu deku ili sada Tim Roth i brojne druge istinske zvijezde i veličine, a ne poput ovih seljačića kojima njihova vlastita šizofrenija ne dozvoljava da bude 'normalan', već mora da iskače iz okoline po svaku cijenu. Goli kauboj iz New Yorka je samo jedan tamo na times squeru, nema ih 10000 ili bilo gdje drugdje, pošto se ovdje provlači da je ovdje nazadna sredina. Jeste nazadna, ali po nekim drugim stvarima. Radi se o oštećenim pojedincima kojih ima svugdje, ali nisu oni mainstream niti večina bilo gdje kako se to želi prikazati.
Svatko tko misli da je Božo cool, ispred svog vremena itd, neka ga samo slijedi, pa makar i u svojoj sobici gdje ga nitko ne vidi. Nek si prošeta malo suknjicu i slično. Pred bratom, sestrom, ženom, djetetom, ocem ..Ne mora to raditi vani. Hoćete malo sutra.
-
kakavdanakneiskustvu
#504 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
plain vanilla wrote:Meni se uopste ne svidja Bozo Vreco u haljini. Ali to ne znaci da ga zbog toga treba kamenovati, zapaliti na lomaci, pretuci, kastrirati. U tome je poenta.Hakiz wrote:Ma, ne vjerujem ni ja da je većina oduševljena.
Ali uzeti novinarsko pretjerivanje za bitnu tezu oko koje se treba rspravljati krije nepto drugo.
Ni ubistvo Ferdinanada nije bilo razlog za početak 1. svjetskog rata. Ali je dobro došlo kao povod.
Na svijetu zive milijarde ljudi i sad nas pojedinacni ukus ili opredjeljenje trebaju biti neka mjera? Jest, ali malo sutra.
-
kakavdanakneiskustvu
#505 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
plain vanilla wrote:pa metnu i naslov kako je neka sisama ocarala cijeli svijet, pa se niko ne buni
na temi o ženskim sisama o tome pricati
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#506 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
pise da je odusevio sve prisutne (ne bi mi mrsko, nasla sam)kakavdanakneiskustvu wrote:
naslov je,ponavljam,svi oduševljeni,ne piše svi prisutni na tepihu,pored tepiha,nije valjda novinar intervjuisao sve redom prisutne pored tepiha pa zna njihovo misljenje
eto nek se javi ko je bio prisutan, a nije bio odusevljen
prodao je haljinu za 1000 KM i dao u humanitarne svrhe
elem
- dustaban
#507 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Sarajevski kompromis

-
radostan dan
#508 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
pa ovko bi se mogo sprčit...ako ne vjerujete meni, pitajte picija.
- Diwan
#509 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Nemam problema sa Božom, ali imam pravo na mišljenje i diskutovanje i da mi drugi ne nameću svoje viđenje svijeta i svega drugoga. Ali je interesantno kako se ljudi upale kad im dirneš u mišljenje, idola, božanstvo pa krenu sa ad hominem. Tzv forumski liberali .... Muda marjanova.ozdrlje_donje wrote:HAVANA wrote:Progres je i kada prihvatis da postoje ljudi drugacijih pogleda i nacina zivota od tvog.Nit te ko tjera da zivis kao on,nit trebas haljine nosat ako ti se ne nosaju.Samo se pomiri sa tim da nece svi zivjeti kako je tebi qrcu ceif.Bice ti lakse,vjeruj mi.Opusti se.Nece te jebat.Nemam ja njega sta podrzavati ili ne podrzavati.Ja imam svoj zivot,on svoj,ti svoj I mirna bosna.Ko i svi oni gradovi u koje rado bjezite,tu vam boze ne smetaju...Diwan wrote:Bravo, problem broj jedan nase sredine, konjoglavost i uvjerenje da je tvoj svjetonazor ispravan a svako odstupanje od toga za osudu.
- Ramzess Veliki
#510 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Homoseksualci koje ja znam se oblace normalno I ponasaju se normalno osim sto se prce u g... I dobacuju na bazenu ili ispred teretane I pokusavaju ti prici. Transgenderi koje znam nose haljine I zele da izgledaju kao zene I uzbude se na akcijskim snizenjima torbica I deklarisu se kao zene.kakavdanakneiskustvu wrote:homoseksualci koje je znam,a eto znam ih par nisu nikad uzivali u tome da budu obuceni u suknje,haljine,ali sto ti rece,to je individualnouglavnomja wrote:da je to tvoj sin znao bi od ranog djetinjstva da ce jednog dana obuci haljinu, dal' javno ili tajno - to je vec inidividualno i zavisi od milion faktora.
bozo je izasao javno, svaka mu cast![]()
i jos pjeva, pise i komponuje![]()
i dobar lik izgleda
Ali nema slucajeva da neki gej nosa haljinice a da se ne deklarise kao zena. Kontate ???
Bozo je FEJK !!!
NAZOR !!!
-
1Dante1
#511 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Sto mu svaka cast? Derpaš pa hajd. Lik je u soubiznisu i normalno da ce trazit pozornost stoga ovakvo oblacenje. On sad ispade hrabar, stijena i sta sve ne. Usput je klasicna curica u tijelu muskarca, bolje da skuplja za operaciju promjene spola da se ne rugafeti bezveze.kakavdanakneiskustvu wrote:homoseksualci koje je znam,a eto znam ih par nisu nikad uzivali u tome da budu obuceni u suknje,haljine,ali sto ti rece,to je individualnouglavnomja wrote:da je to tvoj sin znao bi od ranog djetinjstva da ce jednog dana obuci haljinu, dal' javno ili tajno - to je vec inidividualno i zavisi od milion faktora.kakavdanakneiskustvu wrote:samo kazem da nisam siguran da bi ti koji su kao oduševljeni tom božinom haljinom bili oduševljeni da bilo ko drugi to obuče,osobito neko njima blizak,pošto sam cuo od nekih osoba da je kao super kako je to izgledalo ,haljina i božo,i što je ok,nekome se sviđa,na pitanje,šta da tvoj sin to obuče,je li to super,cool,odgovor bude pa i ne bi baš
bozo je izasao javno, svaka mu cast![]()
i jos pjeva, pise i komponuje![]()
i dobar lik izgleda
- dale cooper
#512 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Šta to Božo radi, a što gomila drugih ekscentričnih umjetnika nije radila prije? Bowie, Prince, Elton?Diwan wrote:Nisam primjetio da imam ovoliko followera - hvala što pratite temeHajvan wrote:https://forum.klix.ba/80-s-90-s-obscure ... 48381.htmlDiwan wrote:Mogo je i De Niro doći na metli ili se umotat u kakvu deku ili sada Tim Roth i brojne druge istinske zvijezde i veličine, a ne poput ovih seljačića kojima njihova vlastita šizofrenija ne dozvoljava da bude 'normalan', već mora da iskače iz okoline po svaku cijenu. Goli kauboj iz New Yorka je samo jedan tamo na times squeru, nema ih 10000 ili bilo gdje drugdje, pošto se ovdje provlači da je ovdje nazadna sredina. Jeste nazadna, ali po nekim drugim stvarima. Radi se o oštećenim pojedincima kojih ima svugdje, ali nisu oni mainstream niti večina bilo gdje kako se to želi prikazati.
Svatko tko misli da je Božo cool, ispred svog vremena itd, neka ga samo slijedi, pa makar i u svojoj sobici gdje ga nitko ne vidi. Nek si prošeta malo suknjicu i slično. Pred bratom, sestrom, ženom, djetetom, ocem ..Ne mora to raditi vani. Hoćete malo sutra.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#513 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Božo, Zisko i ta kompanija...sve je to u pet deka.
To isto kao klaona oko Baketa, Mileta, Čove, jer eto jedan Bošnjak, drugi Srbin, treći Hrvat.
A svi isto ili u 5 deka isto rade.
Tako i gorenavedena dvojica, možda različitim putevima, ali isti cilj.
To isto kao klaona oko Baketa, Mileta, Čove, jer eto jedan Bošnjak, drugi Srbin, treći Hrvat.
A svi isto ili u 5 deka isto rade.
Tako i gorenavedena dvojica, možda različitim putevima, ali isti cilj.
- Ommadawn
#514 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
`ta mi sad trebamo glumiti te zato sto su Englezi? Ha ja...dale cooper wrote:
Šta to Božo radi, a što gomila drugih ekscentričnih umjetnika nije radila prije? Bowie, Prince, Elton?
-
kakavdanakneiskustvu
#515 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
plain vanilla wrote:pise da je odusevio sve prisutne (ne bi mi mrsko, nasla sam)kakavdanakneiskustvu wrote:
naslov je,ponavljam,svi oduševljeni,ne piše svi prisutni na tepihu,pored tepiha,nije valjda novinar intervjuisao sve redom prisutne pored tepiha pa zna njihovo misljenje
eto nek se javi ko je bio prisutan, a nije bio odusevljen![]()
prodao je haljinu za 1000 KM i dao u humanitarne svrhe
elem
ili nek se jave svi prisutni pa da znamo jesu li svi bili oduševljeni
- dale cooper
#516 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Ommadawn wrote:`ta mi sad trebamo glumiti te zato sto su Englezi? Ha ja...dale cooper wrote:
Šta to Božo radi, a što gomila drugih ekscentričnih umjetnika nije radila prije? Bowie, Prince, Elton?
- wewa
- Ommadawn
#518 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Dino Merlin je, povodom albuma "Sredinom" nastupao po Skandinaviji u suknji.
I, nikom nista.
I, nikom nista.
-
radostan dan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#520 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Pa kod Škota je kilt pojam muškosti.Ommadawn wrote:Dino Merlin je, povodom albuma "Sredinom" nastupao po Skandinaviji u suknji.
I, nikom nista.
Ovo kod Bože su baš ženstvene kombinacije, od odjevanja do šminke.
-
Hakiz
#521 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Oliveru treba odati priznanje jer je jedan od prvih, ako ne i prvi.
I Gile iz Električnog orgazma je nosio suknje.
Ali Božo, ipak, to najbolje nosi i radi.
I Gile iz Električnog orgazma je nosio suknje.
Ali Božo, ipak, to najbolje nosi i radi.
- wewa
#522 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
dobro rece Hakiz juce, treba dozivjeti tu slobodu, kad popucaju okovi tradicije i navike...
ne moze se ljudski rod smjestiti u kucice, nije zivot algoritam. zivi i pusti druge da zive, zar je to tako tesko?
ne moze se ljudski rod smjestiti u kucice, nije zivot algoritam. zivi i pusti druge da zive, zar je to tako tesko?
- dale cooper
#523 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Kralj(ica) majka.
- Ramzess Veliki
#524 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Bas tako. Cuj svaka mu cast ... na cemu to?1Dante1 wrote: Sto mu svaka cast? Derpaš pa hajd. Lik je u soubiznisu i normalno da ce trazit pozornost stoga ovakvo oblacenje. On sad ispade hrabar, stijena i sta sve ne. Usput je klasicna curica u tijelu muskarca, bolje da skuplja za operaciju promjene spola da se ne rugafeti bezveze.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#525 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)
Na korištenju sistemaRamzess Veliki wrote:Bas tako. Cuj svaka mu cast ... na cemu to?1Dante1 wrote: Sto mu svaka cast? Derpaš pa hajd. Lik je u soubiznisu i normalno da ce trazit pozornost stoga ovakvo oblacenje. On sad ispade hrabar, stijena i sta sve ne. Usput je klasicna curica u tijelu muskarca, bolje da skuplja za operaciju promjene spola da se ne rugafeti bezveze.