Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#451 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by HAVANA »

Diwan wrote:Bilo bi interesantno vidjeti nekog od forumaša koji podržava Božu i koji smatraju da je to sve ok i normalno da malo da svoj doprinos njemu na taj način što će slijediti njegov stil, ideju, viziju, 'umjetnost' , ludilo ili kako god. Obuci suknjicu frajeru pa izađi napolje ako smatraš da je to normalno, našminkaj se, uradi nešto od sebe, budi umjetnik, budi nositelj progresa kojeg zagovaraš. Hebeš ovakav 'progres'. Ko onaj tukac iz Živinica, a uvijek iz malih sredina, valjda od kompleksa niže vrijednosti, dolaze ovi što skreču pažnju na sebe, što se sinoć pojavio na crvenom tepihu. Ovakve furke fura samo duhovna fukara.
Progres je i kada prihvatis da postoje ljudi drugacijih pogleda i nacina zivota od tvog.Nit te ko tjera da zivis kao on,nit trebas haljine nosat ako ti se ne nosaju.Samo se pomiri sa tim da nece svi zivjeti kako je tebi qrcu ceif.Bice ti lakse,vjeruj mi.Opusti se.Nece te jebat.Nemam ja njega sta podrzavati ili ne podrzavati.Ja imam svoj zivot,on svoj,ti svoj I mirna bosna.Ko i svi oni gradovi u koje rado bjezite,tu vam boze ne smetaju...
Hajvan

#452 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Hajvan »

:thumbup:
muha_sa

#453 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by muha_sa »

Rugafet

#454 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Rugafet »

Nedo Bog nikom, samo ću to reći
uglavnomja

#455 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by uglavnomja »

muha_sa wrote:

muzka i tekst bozo :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#456 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by plain vanilla »

Diwan wrote:Bilo bi interesantno vidjeti nekog od forumaša koji podržava Božu i koji smatraju da je to sve ok i normalno da malo da svoj doprinos njemu na taj način što će slijediti njegov stil, ideju, viziju, 'umjetnost' , ludilo ili kako god. Obuci suknjicu frajeru pa izađi napolje ako smatraš da je to normalno, našminkaj se, uradi nešto od sebe, budi umjetnik, budi nositelj progresa kojeg zagovaraš. Hebeš ovakav 'progres'. Ko onaj tukac iz Živinica, a uvijek iz malih sredina, valjda od kompleksa niže vrijednosti, dolaze ovi što skreču pažnju na sebe, što se sinoć pojavio na crvenom tepihu. Ovakve furke fura samo duhovna fukara.
U tome i jeste bit, prihvatiti drugacije. Ne mora muskarac nositi suknjici da ne bi kamenovao drugog muskarca koji je nosi.
Ne mora zena biti pokrivena da bi prihvatila drugu pokrivenu zenu. Ne moras hodat golisav po cesti da bi prihvatio slobodnije obucenu djevojku.
Ne moras biti crnac da bi drugog nebijelca smatrao ravnopravnim..i tako u beskonacnost.
Fali nam tolerancije, a prebrzo osudjujemo druge ljude. Da ne znam gdje zivimo, pomislila bih da je ovo neki savrsen (ili tri) narod. Kad ono mi zivimo na smetljistu civilizacije. Cisto sumnjam da su Bozo i njemu slicni krivi.

Dokle god nikome nista na zao ne radi, meni ne smeta. Ili mislite da odijelo ipak cini covjeka?
kakavdanakneiskustvu

#457 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by kakavdanakneiskustvu »

meni bode oči to što je na klixu naslov da su svi oduševljeni njegovim izgledom,cisto ne vjerujem da su svi,sta god to znacilo,ne kontam kako nema istog ili sličnog naslova,da su svi oduševljeni necijim drugim izgledom,bilo koje druge poznate osobe koja se pojavila na SFF,nije valjda jedini on zgodan
plain vanilla

#458 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by plain vanilla »

kakavdanakneiskustvu wrote:meni bode oči to što je na klixu naslov da su svi oduševljeni njegovim izgledom,cisto ne vjerujem da su svi,sta god to znacilo,ne kontam kako nema istog ili sličnog naslova,da su svi oduševljeni necijim drugim izgledom,bilo koje druge poznate osobe koja se pojavila na SFF,nije valjda jedini on zgodan
gdje je taj naslov?
kakavdanakneiskustvu

#459 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

plain vanilla wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:meni bode oči to što je na klixu naslov da su svi oduševljeni njegovim izgledom,cisto ne vjerujem da su svi,sta god to znacilo,ne kontam kako nema istog ili sličnog naslova,da su svi oduševljeni necijim drugim izgledom,bilo koje druge poznate osobe koja se pojavila na SFF,nije valjda jedini on zgodan
gdje je taj naslov?

na fb stranici klixa,od prije 4-5 dana
plain vanilla

#460 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by plain vanilla »

kakavdanakneiskustvu wrote:
plain vanilla wrote:
gdje je taj naslov?

ja to nisam vidjela, vjerovatno nije zvanicni naslov teksta nego komentar admina
znaju oni na sta se klika :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#461 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

plain vanilla wrote:
plain vanilla wrote:
gdje je taj naslov?

ja to nisam vidjela, vjerovatno nije zvanicni naslov teksta nego komentar admina
znaju oni na sta se klika :mrgreen:[/quote]

ponavljam,naslov na fb stranici klixa,zvanicna stranica klixa
Nadzorna_ploca

#462 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Nadzorna_ploca »

Ma neka nosi Bozo sta god hoce ali da ja obucem minic mene bi ismijavali, kamenovali eventualno i otjerali u drugu drzavu.
Bozo je ipak ok. :mrgreen:
Thorgerson

#463 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Thorgerson »

Pa možda je lik koji vodi stranicu gej. Pa jbg...covjek malo subjektivan. :D
kakavdanakneiskustvu

#464 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Nadzorna_ploca wrote:Ma neka nosi Bozo sta god hoce ali da ja obucem minic mene bi ismijavali, kamenovali eventualno i otjerali u drugu drzavu.

pa tako nekako,ne vjerujem da bi bas svi koji su kao oduševljeni ovom njegovom haljinom bili oduševljeni da sutra njihov brat ,sin se takvi pojave,ono,iz cista mira,ja ne bi bio oduševljen,bio bi indiferentan,kao i prema muskarcu koji se pojavio u odijelu,a nemam nista protiv LGBT osoba,nek su zivi i zdravi,vidi se to iz mojih postova na temi o povorki ponosa
kakavdanakneiskustvu

#465 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Thorgerson wrote:Pa možda je lik koji vodi stranicu gej. Pa jbg...covjek malo subjektivan. :D

da,ili je mozda nesto kao fashion guru,modni macak i tako te budalaštine
plain vanilla

#466 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by plain vanilla »

Nadzorna_ploca wrote:Ma neka nosi Bozo sta god hoce ali da ja obucem minic mene bi ismijavali, kamenovali eventualno i otjerali u drugu drzavu.
de obuci minic da vidimo :trep1:
:mrgreen:
uglavnomja

#467 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by uglavnomja »

kakavdanakneiskustvu wrote:

pa tako nekako,ne vjerujem da bi bas svi koji su kao oduševljeni ovom njegovom haljinom bili oduševljeni da sutra njihov brat ,sin se takvi pojave,ono,iz cista mira,ja ne bi bio oduševljen,bio bi indiferentan,kao i prema muskarcu koji se pojavio u odijelu,a nemam nista protiv LGBT osoba,nek su zivi i zdravi,vidi se to iz mojih postova na temi o povorki ponosa

ne desava se to iz cista mira, tako je od rodjenja, cesto se sakriva, ali da je sok za sve koji ih poznaju - nije

iz cista mira i radi para i promocije jedan strejt dino merlin obuce suknjicu ... (ili jos gore, obuce se kao mutant klovna i papagaja i skace po sceni kao majmun, ali nije tema)
¤ jelena ¤

#468 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by ¤ jelena ¤ »

I to je sad problem prihvatiti da su neki ljudi prisutni na nekom mjestu u jednom trenutku bili oduševljeni nečim što mene baš i ne oduševljava... :-)
kakavdanakneiskustvu

#469 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

samo kazem da nisam siguran da bi ti koji su kao oduševljeni tom božinom haljinom bili oduševljeni da bilo ko drugi to obuče,osobito neko njima blizak,pošto sam cuo od nekih osoba da je kao super kako je to izgledalo ,haljina i božo,i što je ok,nekome se sviđa,na pitanje,šta da tvoj sin to obuče,je li to super,cool,odgovor bude pa i ne bi baš
Hakiz

#470 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by Hakiz »

Sada mi je sve jasno. TI si, u stvari, promašio temu, htio si pisati o novinarskoj nepismenosti i pretjerivaju u svrhu skupljanja kilkova, ali si slučajno trznuo mišem i kursor se namjestio na ovu temu kada si klinuo na dugme miša.

Sad je sve OK i sve za 5.

broj dva

#471 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by broj dva »

Diwan wrote:Mogo je i De Niro doći na metli ili se umotat u kakvu deku ili sada Tim Roth i brojne druge istinske zvijezde i veličine, a ne poput ovih seljačića kojima njihova vlastita šizofrenija ne dozvoljava da bude 'normalan', već mora da iskače iz okoline po svaku cijenu. Goli kauboj iz New Yorka je samo jedan tamo na times squeru, nema ih 10000 ili bilo gdje drugdje, pošto se ovdje provlači da je ovdje nazadna sredina. Jeste nazadna, ali po nekim drugim stvarima. Radi se o oštećenim pojedincima kojih ima svugdje, ali nisu oni mainstream niti večina bilo gdje kako se to želi prikazati.
Svatko tko misli da je Božo cool, ispred svog vremena itd, neka ga samo slijedi, pa makar i u svojoj sobici gdje ga nitko ne vidi. Nek si prošeta malo suknjicu i slično. Pred bratom, sestrom, ženom, djetetom, ocem ..Ne mora to raditi vani. Hoćete malo sutra.
Nek si ti forumski psihijatar, da možeš kvalifikovano reći ko je šizofreničan, ko je normalan i ko je ošrećen, pa nek sve ide u tri pičke materine. Ili Božine, ako ti je draže.
kakavdanakneiskustvu

#472 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Hakiz wrote:
Sada mi je sve jasno. TI si, u stvari, promašio temu, htio si pisati o novinarskoj nepismenosti i pretjerivaju u svrhu skupljanja kilkova, ali si slučajno trznuo mišem i kursor se namjestio na ovu temu kada si klinuo na dugme miša.

Sad je sve OK i sve za 5.

ok ako ti to tako vidiš
uglavnomja

#473 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by uglavnomja »

kakavdanakneiskustvu wrote:samo kazem da nisam siguran da bi ti koji su kao oduševljeni tom božinom haljinom bili oduševljeni da bilo ko drugi to obuče,osobito neko njima blizak,pošto sam cuo od nekih osoba da je kao super kako je to izgledalo ,haljina i božo,i što je ok,nekome se sviđa,na pitanje,šta da tvoj sin to obuče,je li to super,cool,odgovor bude pa i ne bi baš
da je to tvoj sin znao bi od ranog djetinjstva da ce jednog dana obuci haljinu, dal' javno ili tajno - to je vec inidividualno i zavisi od milion faktora.

bozo je izasao javno, svaka mu cast :thumbup:
i jos pjeva, pise i komponuje :thumbup:

i dobar lik izgleda :)
¤ jelena ¤

#474 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by ¤ jelena ¤ »

kakavdanakneiskustvu wrote:samo kazem da nisam siguran da bi ti koji su kao oduševljeni tom božinom haljinom bili oduševljeni da bilo ko drugi to obuče,osobito neko njima blizak,pošto sam cuo od nekih osoba da je kao super kako je to izgledalo ,haljina i božo,i što je ok,nekome se sviđa,na pitanje,šta da tvoj sin to obuče,je li to super,cool,odgovor bude pa i ne bi baš
Čuj, kao oduševljeni Božinom haljinom...

Dakle, kao što rekoh...problem je prihvatiti da se neki drugi ljudi oduševljavaju nečim što mene baš i ne oduševljava... :-)

To je van pameti.
Last edited by ¤ jelena ¤ on 21/08/2019 10:22, edited 1 time in total.
plain vanilla

#475 Re: Božo Vrećo sveta krava (ili bik)

Post by plain vanilla »

uglavnomja wrote:
da je to tvoj sin znao bi od ranog djetinjstva da ce jednog dana obuci haljinu, dal' javno ili tajno - to je vec inidividualno i zavisi od milion faktora.

bozo je izasao javno, svaka mu cast :thumbup:
i jos pjeva, pise i komponuje :thumbup:

i dobar lik izgleda :)
bolje da sin obuce haljinu nego da bude ograniceni supak, mada to dvoje se nuzno ne iskljucuje
mozes obuci suknjicu i opet biti supak :mrgreen:
Post Reply