moonca wrote:R A V E N wrote:moonca wrote:Izabrali su takav nacin zivota
Oni tu nemaju pravo izbora. Probaj biti lezbejka, pa ćeš vidjeti da ne ide. Ili se pokušaj osjećati kao muškarac.
Ne znam tacno kako tumaciti izraz -'trazi se' ali sam nedavno upoznala 20 -kinja koja je mjenjala partnere.Zenske/ muske/ Pitam joj prijateljicu sta se desava - kao ne zna ni sama - jednostavno se nasla u tom vrtlogu. Cak je razmisljala da to prijavi i roditeljima ,ali se plasila da ce je strpati u 'kamp za prevaspitavanje" tako nekako to nazivaju ovdje.
Tacno, meni je nepojmljivo i pomisliti bilo kakav odnos sa istim polom. Opet , ne znam kako nazvati njihovu orjentaciju-bolest, poremecaj= nesto jeste.
Kako god -drugaciji su i moje iskustvo -jako je tesko raditi sa njima. Uvrnuti su od zabavnog do ludila.

Ja tu ne vidim nikakav problem. Gori su mi ekstremisti i radikali. Od tih bjezim.
A ovi sto se jebu - nek se jebu s kim hoce. Musko, zensko - sve dok je njima okej i u tome uzivaju - udaraj do daske!
Musko ako pojebe 20 cura - uf lafcina, muskarcina! Zensko ako se pojebe sa vise od trojice u zivotu - kurva, drolja, vaka-naka, nesto nije u redu sa njom, vodi je doktoru, hodzi, u kampove....
Nekog pale mrsavice, nekoga pale one popunjenije, neke zenske pale misicavi, neke pale ako su visoki i vitki, neke pale ako su muskarci niski... u redu je!
Ali ako ih pali neko istog pola - odmah problem. Te vodi doktoru, hodzi, u kampove....
Ljudi se samo jebu. U cemu je problem. Necu da mene neko zguzi, necu ni ja da neciji stavljam u usta, nisam homoseksualac i to je to.
Ali s druge strane necu ni da jebem svakakve zenske, neke me jednostavno ne pale i to je to. Tu nema nikakvog problema, sve je vrlo jasno i jednostavno dato do znanja i jednima i drugima.
Cuj "kamp za prevaspitavanje"??? O jebem te zemljo...