Božićni turnir u malom fudbalu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1 Božićni turnir u malom fudbalu
Pred Bozicni turnir u malom nogometu
Ekipe ne mogu dovoditi pojacanja
Zeljeznicar, Sarajevo, banjalucki Borac, Slavija iz Lukavice, sarajevska Bosna, Zadar, Osijek ili bugojanska Iskra te doma}cn SASK Napredak ucesnici su 17. izdanja Medjunarodnog bozicnog turnira u malom nogometu.
Turnir ce, po tradiciji, biti odigran u dvorani „Mirza Delibasic“ u Sarajevu, a termini su 19. i 20. decembar. Zrijeb grupa, kao i raspored utakmica, bit ce objavljeni u naredni cetvrtak.
Na jucerasnjoj konferenciji za novinare organizator je podvukao da, prema propozicijama, klubovi nece moci dovoditi pojacanja, vec da ce moci igrati samo
registrirani igraci te ekipe, eventualno juniori.
Sudit ce premijerligaski arbitri, a najuspjesnijim ekipama pripast ce pehari. Najbolji pojedinci (igrac, prvi strijelac i golman) dobit ce robne nagrade.
Proslogodisnji pobjednik je Olimpik, koji je u finalu savladao Zeljeznicar sa 9:6. „Vukovi“ nisu pozvani da brane naslov.
Cijena ulaznica iznosit ce 5 KM za jedan dan.
AVAZ
Ekipe ne mogu dovoditi pojacanja
Zeljeznicar, Sarajevo, banjalucki Borac, Slavija iz Lukavice, sarajevska Bosna, Zadar, Osijek ili bugojanska Iskra te doma}cn SASK Napredak ucesnici su 17. izdanja Medjunarodnog bozicnog turnira u malom nogometu.
Turnir ce, po tradiciji, biti odigran u dvorani „Mirza Delibasic“ u Sarajevu, a termini su 19. i 20. decembar. Zrijeb grupa, kao i raspored utakmica, bit ce objavljeni u naredni cetvrtak.
Na jucerasnjoj konferenciji za novinare organizator je podvukao da, prema propozicijama, klubovi nece moci dovoditi pojacanja, vec da ce moci igrati samo
registrirani igraci te ekipe, eventualno juniori.
Sudit ce premijerligaski arbitri, a najuspjesnijim ekipama pripast ce pehari. Najbolji pojedinci (igrac, prvi strijelac i golman) dobit ce robne nagrade.
Proslogodisnji pobjednik je Olimpik, koji je u finalu savladao Zeljeznicar sa 9:6. „Vukovi“ nisu pozvani da brane naslov.
Cijena ulaznica iznosit ce 5 KM za jedan dan.
AVAZ
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
Hoceli se kod nas organizovati ikada onakav turnir kakvi su u Njemackoj ,sa vjestackom travom i martinelama ...ovi nasi turniri su poput reje na terminima 
- BSn
#3 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
Meni se posebno svidja sto se Bozicni igra s onim vecim golovima. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
To jeste bolje,ali trenutno u gradu ima terena za mali fudbal sa nekim vidom vjestacke trave ,pa barem 20,i nije mi jasno da ni jedan turnir se nemoze organizovati na takvoj podlozi,uz vece golove i odbicu od ogradu. Tek bi to bile prave tekme.BSn wrote:Meni se posebno svidja sto se Bozicni igra s onim vecim golovima.
- Petit_Beurre
#5 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
Ako si primjetio takvi turniri u Njemačkoj se igraju u dvoranama, a vještačka trava se posebno namontira za takav "happening".-LIBERO- wrote:To jeste bolje,ali trenutno u gradu ima terena za mali fudbal sa nekim vidom vjestacke trave ,pa barem 20,i nije mi jasno da ni jedan turnir se nemoze organizovati na takvoj podlozi,uz vece golove i odbicu od ogradu. Tek bi to bile prave tekme.BSn wrote:Meni se posebno svidja sto se Bozicni igra s onim vecim golovima.
Trebalo bi preko ove zimske pauze vše ovakvih turnira.
- Baltazar_khan
#6 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
Nova prilika za galaktikose sa grbavice da osvoje još jedan trofej 
- banovan
#7 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
[quote="Baltazar_khan"]Nova prilika za galaktikose sa grbavice da osvoje još jedan trofej 
Jel to jos bole rane sa Bajramskog
Jel to jos bole rane sa Bajramskog
- Baltazar_khan
#8 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
Nema rana poslije zadnjeg derbijabanovan wrote: Jel to jos bole rane sa Bajramskog
- BSn
#9 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
Mislim da je u Hrvatskoj ove godine otkazan takav turnir (na martinele u sali). Recesija uzima danak.
- banovan
#10 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
A,znaci samo kompleks,nista cudnoBaltazar_khan wrote:Nema rana poslije zadnjeg derbijabanovan wrote: Jel to jos bole rane sa Bajramskog
- karanana
#11 Re: Božićni turnir u malom fudbalu
cuo sam da su otkazali zadar i borac i da umjesto njih ulaze velez i kakanj. eh sad ovaj turnir izgleda interesantan. ima li iko raspored, ali sa ovim novim timovima?