Tisu, radikalno-militantno-fanaticni ateistoKikibombona wrote:Vidim u komentarima, izmedju redaka. A i poznajem vas fenomenalno, znam kako disete. Nije ni cudo, cijeli zivot zivim sa vama. Mrzite se podmuklo, mrznju upakivate u celefan tolerancije i suzivota. Bezbroj puta sam na licima upratio izraz mrznje, zlobe, pakosti, odvratnosti... kada bi ovakve teme bile potegnute medju vjernicima. Mali broj iskreno postuje ili iskreno mrzi. Uglavnom se nastupa podmuklo, mrznja se pokusava prirkiti laznom tolerancijom. Veoma providno. Cast izuzecima. Nije da ih nema, iako licemjeri preovladavaju.tututuuuu wrote:oprosti, al gdje katolici sire bilo kakav fanatizam ovdje?Kikibombona wrote:Divi islamskih i katolickih fanatika sto sire ljepote vjerske susretljivosti i suzivota. Fina blagdanska atmosfera.![]()
Recimo, ti i ovaj 155 ste puni mrznje, pravi produkt vjere i vjerskog naslijedja.
Ja sam k'o dijete voljela gledati bozicne filmove, znas ono porodicna idila, toplina, etc. Sa' ce sezona... Haj' priznaj da si i ti gled'o!