Box

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
wels

#1 Box

Post by wels »

Adnan Catic (borilacko Felix Sturm) I Bert Schenk veceras u 22h uzivo na ZDF-u.

Borba ce direktno odluciti ko ce od ove dvojice biti izazivac zasada neprikosnovenom Bernardu Hopkinsu,vlasniku WBA, WBC, IBF i WBO.

http://www.zdf.de/ZDFde/einzelsendung/0 ... 22,00.html
wels

Post by wels »

Pobjeda Catica nokautom u 2. rundi.
BiHFLEX

Post by BiHFLEX »

nekako mi taj frajer nema jak udarac. da ga nije spucao prstom (palcem) u oko ko zna sta bi bilo. dobar je tehnicar i dobra je brzina, odlicna odbrana ali nekako nema dobar powerpunch pa neznam hoce li mu Hopkins, Trinidad ili Taylor dati imalo respekta zbog toga kad ili ako se budu borili. To bi moglo biti i njegova prednost ali me zanima moze li on uposte primiti udarac od pravih middleweighta kao sto je Hopkins i Taylor. imao je dosta mecva protiv bivsih Welterweighta ili super welt. koi nemaju KO power kao sto je np Oscar De La Hoya ili onaj predposljedni Frazor. Hopkis ce biti naajveci test njegove karijere i mada je on 40god. kad bi ga Sturm uzeo bio u kralj u USA. Sta me zivciralo protiv DLH je bilo da ga je Sturm samo udaro Jabom i nekada baci Desnu pa je radi toga i izgubio mada je bio bolji ali mu sudije nisu smjele dati tu pobjedu radi Hopkins VS DLH showdowna. Da je imao visse kombinacija sudije bi mu morale dati taj mec. Sve u sevemu momak je izgleda dobar kao boxer i covjek mada me cudi sto ne nosi BiH zastavu nikada i cuo sam da se sidi sto je Bosnjo. Ako uspije da poboljsa jacinu desnice i lijvog Huka moze biti dugo sampion.
Post Reply