bosnom kroz gradove

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
štzngrm

#1 bosnom kroz gradove

Post by štzngrm »

Koliko ste vidjeli bosne i hercegovine-fascinira me činjenica da velik broj bosanaca nije vidjelo bunu, stolac, počitelj, radimlju...isto tako većina hercegovaca slabo putuje po bosni- na planine se penju većinom stranci-
Znam ljude iz sarajeva koji nikad nisu bili na vodopadu skakavac, a tu im je ispred nosa- Jedina prašuma u evropi je oko tri sata od sarajeva, a ne znam nikog da je bio tamo- koji nam je k....?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: bosnom kroz gradove

Post by mIRCerka »

štzngrm wrote:Koliko ste vidjeli bosne i hercegovine-fascinira me činjenica da velik broj bosanaca nije vidjelo bunu, stolac, počitelj, radimlju...isto tako većina hercegovaca slabo putuje po bosni- na planine se penju većinom stranci-
Znam ljude iz sarajeva koji nikad nisu bili na vodopadu skakavac, a tu im je ispred nosa- Jedina prašuma u evropi je oko tri sata od sarajeva, a ne znam nikog da je bio tamo- koji nam je k....?
mnoge od nabrojanih stvari nsiam vidjela jer sam samo prolazila pored...
pa sam naknadno isla...
i ne svidja mi se...nas odnos prema okolini....
mislim, grafiti na stecku? jest da je mali hasisarski znak, ali fakat previse je previse....
brate, sramota je fakat....
u dzunglu nisam isla, malo me hastra mina oko foce.... a zelja mi je ici...
eto, dadoh svoj doprinos...
mr__bosnjak

#3 Re: bosnom kroz gradove

Post by mr__bosnjak »

štzngrm wrote:Koliko ste vidjeli bosne i hercegovine-fascinira me činjenica da velik broj bosanaca nije vidjelo bunu, stolac, počitelj, radimlju...isto tako većina hercegovaca slabo putuje po bosni- na planine se penju većinom stranci-
Bilo bi fino posjetit i ta i sva druga lijepa mjesta u BiH ali sta ces nema vremena.
štzngrm

Post by štzngrm »

zar je tako dosadna tema?
debela

Post by debela »

isli bi kad bi se ikako moglo doci autom na vrh bjelasnice npr. ili kad bi im se organizovala privatna taksi sluzba. sjesti na bus ili voz je za mnoge ljude ponizenje, a kamoli protegnuti noge.
morti

#6 Re: bosnom kroz gradove

Post by morti »

mIRCerka wrote:
mnoge od nabrojanih stvari nsiam vidjela jer sam samo prolazila pored...
pa sam naknadno isla...
i ne svidja mi se...nas odnos prema okolini....
mislim, grafiti na stecku? jest da je mali hasisarski znak, ali fakat previse je previse....
brate, sramota je fakat....
u dzunglu nisam isla, malo me hastra mina oko foce.... a zelja mi je ici...
eto, dadoh svoj doprinos...
nije bona džungla,nego prašuma... :-) :-) :-) ...
ni ja nisam baš bosne i hercegovine obišao...al jedan od ciljeva kad kupim auto je taj daobiđem svoju zemlju uzduž i poprijeko...jas da treba keša za to,al se neka žrtva mora prinjet... :D
PR80.

Post by PR80. »

Svake godine prodjem kroz dobar dio Bosne, a rijesenje za to je lako: udas/ ozenis se `s` druge strane Bosne i htio ili ne moras proci i upoznati je... :D
Ma, meni je super... krenem gotovo sa krajnje sjeverne tacke pa gotovo do krajnje juzne tacke... :-) :-)
štzngrm

Post by štzngrm »

[quote="PR80."]Svake godine prodjem kroz dobar dio Bosne, a rijesenje za to je lako: udas/ ozenis se `s` druge strane Bosne i htio ili ne moras proci i upoznati je... :D
Ma, meni je super... krenem gotovo sa krajnje sjeverne tacke pa gotovo do krajnje juzne tacke... :-) :-)[/quote]

i šta je najzanimljivije između te dvije tačke?
Prenj

#9 Re: bosnom kroz gradove

Post by Prenj »

Sto se Skakavca i Perucice tice, sadasnje stanje posjete je i najbolje.
Zamisli kada bi horde domacih posjetilaca sa postojecim navikama posjetilo ove lokacije? Pa brda smeca bi ostala iza njih.
Ima jedna fina uzrecica za prave ljubitelje prirode u BiH:
Gdje god Golf moze stici, NE IDI
Post Reply