Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I sam sam obavljao i obavljam jedan dio posla na tom sajtu.
Samo sto BF nije samo jedan web sajt... BF je registrovan kao organizacija dakle postoje i druge mnogo znacajnije aktivnosti koje nisu prisutne na web sajtu.
Ne znam koliko ste svjesni toga da Ameri tj. Đorđe Grmalj može ugasiti bilo koji site na planeti Internet, pročitati svaki mail koji bilo ko od nas ikada napisše, prisluškivati naše telefonske razgovore itd. Dajte se uozbiljiti ljudi, sta vam je?!
spycat wrote:Ne znam koliko ste svjesni toga da Ameri tj. Đorđe Grmalj može ugasiti bilo koji site na planeti Internet, pročitati svaki mail koji bilo ko od nas ikada napisše, prisluškivati naše telefonske razgovore itd. Dajte se uozbiljiti ljudi, sta vam je?!
Sto je Bush zaeban hebote
Unix Security Guards, a pro-Islamic hacking group, defaced nearly 400 Web sites Wednesday evening with antiwar slogans written in Arabic and English, according to iDefense, a Reston, Va.-based Internet security firm.
Skandinavac wrote:Evo raja sada covjek ima svoj forum pa ako zelite nesto iznijet uradite to na njegovom forumu! Nemojte ovako kad covjek nije tu nije fer
Na tome home page veceras stoji: "8 registrovanih clanova."
Znaci, ako pristupe dvojica novih, clanstvo ce porasti za 20%. Hebiga, ja obicno sjedim i pijem sa vise prisutnih!
(Btw skandinavac, jel' ti radis po glavi ili po svijesti?)
htio sam se onak iz sale regrisrovati na taj forum, ali nisam imao volje da cekam sat vremena dok popunim "formulare" ezboardu, ako su htjeli nesto alternativno organizovati, trebali su ici na forums.cjb.net , mogu sebi napraviti domenu koja je jednostavna za zapamtit i za ukucat, a i regristracija bui bila 100 puta laksa.
Ali nisam ni ocekovao od "junaka" sa "bf"-a da nesto znaju.
Na tome home page veceras stoji: "8 registrovanih clanova."
Znaci, ako pristupe dvojica novih, clanstvo ce porasti za 20%. Hebiga, ja obicno sjedim i pijem sa vise prisutnih!
Kolko ti je trebalo da to izracunas impresivno stvarno
Pozdrav
SS...... ma znas vec dodi dole cedo da se igramo malo
Akademik JFK izjavio
htio sam se onak iz sale regrisrovati na taj forum, ali nisam imao volje da cekam sat vremena dok popunim "formulare" ezboardu, ako su htjeli nesto alternativno organizovati, trebali su ici na forums.cjb.net , mogu sebi napraviti domenu koja je jednostavna za zapamtit i za ukucat, a i regristracija bui bila 100 puta laksa.
Ali nisam ni ocekovao od "junaka" sa "bf"-a da nesto znaju.
Pa primatu jedan ezboard je najveca message board network na internetu gdje se svakodnevno generise 20 miliona poruka a ti meni predlazes neki osrednji provider koji moze rasturiti svaki prosjecni hacker Medutim to ti nebi znao jer si coban Onak seljacki se izrazavas primatu tebe su izgleda izdvojili iz tvog prirodnog habitata(vjerovatno vrleti Durmitora) neko ti pokazao kako da se registrujes i rade ljudi elaborat na tebi pod nazivom Coban na internetu Sto se registracije tice vrlo je prosta i tvoja nemogucnost da se registrujes govori masu o tvojoj umnoj razini