Bosnjacki clan predsjednistva!

edinbug

Post by edinbug »

bleka wrote:Ovdje ima vrlo mudrih i lukavih forumasa, koji tvrde da Bosnjaci zaborave (citaj:odjebu) svog clana predsjednistva i glasaju za Rvata. :roll:
Dakle BOsnjaci ko '41:" Za SDP spremni!"
SLUSAJ!!
Dok su ti tvoji Bosnjaci vezivali zastave sa Rvatima iz HDZ (medu njima i Silajdzic) i SDS-om. Zeljko Komsic je branio suzivot na ovim prostorima, kako na samom pocetku devedesetih, tako i u ratno vrijeme.
Gdje su bili tada tvoje vode za koje si ti glasao:
Fikret Abdic koji je pobijedio Aliju je se odmetnuo u izdajnike BiH.
More bit' bidne, smugno u Tursku
Nije SDP koalirao devedesatih sa HDZ-om i SDS-om, nego tvoja SDA, a tada su u njoj vodece vace bili Alija, Haris, Čengići...
Za to vrijeme Zeljko je bio borac Armije BiH I NIJE DAVAO DOBRINJU ČETNICIMA ZATO ŠTO NIKADA NIJE PROSETAO NJOM.
Na kraju: TI SI FAŠISTA !!!
SMTR FAŠIZMU-SLOBODA NARODU !!!
bleka

Post by bleka »

Ti si jako nervozan.
Vi ste koalirali sa SNSD-om. FAla Bogu dragom pa je MIlorad siso sa planine. Veceg Chetnika od njega nije bilo do sada.
NAravno da cete nastaviti koalirati i nakon izbora. NApred Srpska :lol: :lol: :lol:
edinbug

Post by edinbug »

bleka wrote:Ti si jako nervozan.
Vi ste koalirali sa SNSD-om. FAla Bogu dragom pa je MIlorad siso sa planine. Veceg Chetnika od njega nije bilo do sada.
NAravno da cete nastaviti koalirati i nakon izbora. NApred Srpska :lol: :lol: :lol:
Nije tesko provjeriti, ko je u koaliciji sa SNSD-om.
Stranka Ministara ima vise ministara u toj Dodikovoj vladi nego poslanika.
SDP nije podrzao vladu Dodika, to je činjenica.
I majke ne prosipaj demagogiju više!!!
bleka

Post by bleka »

Ti jako puno lazes.
ALi to samo odmaze Staljinu tako samo ti pisi...
nineac

Post by nineac »

nemam zivaca sve ovo citati, ali glasam za Zeljku jer je COVJEK! A boli me k... koje je nacije!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

bleka wrote:Ti jako puno lazes.
bleka, iskreno, EBO te SDP vise....ovdje se prica o BSNJACKOM CLANU....ti u svakoj temi moras, ali MORAS pominjati Zlatka i SDP....
bleka

Post by bleka »

Nisam znao da je Komsic i BOsnjak !!!!!!!!
bleka

Post by bleka »

mIRCerka wrote:
bleka, iskreno, EBO te SDP vise....ovdje se prica o BSNJACKOM CLANU....ti u svakoj temi moras, ali MORAS pominjati Zlatka i SDP....
Vidi ovo "nemam zivaca sve ovo citati, ali glasam za Zeljku jer je COVJEK! A boli me k... koje je nacije!"
POnese me raja :D
edinbug

Post by edinbug »

Otvori stranice na internetu na kojima mozeš to provjeriti, ako se smatras iole pismenim.
Ti samo nastavi sa demagogijom, a ja ću činjenicama! :zzzz:
bleka

Post by bleka »

Vidis kako je HAre fin podrzava sarajevo-x. To je optimalan izbor u ovome trenutku.
Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

vidis kako ti ne pratis ni forum ni sta ti ko pise :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=28303

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bleka

Post by bleka »

moderator wrote:bleka, ovo ti je drugo upozorenje u 3 dana da ne zacatavas savaku temu pricom o Zlatku Lagumdziji, Staljinu i SDPu.
Treceg upozorenja nece biti.
Sa-X administracija
OVo citiram edinbug-a"SLUSAJ, MAJMUNE NEPISMENI! " po vasem pravilniku bi trebali sankcionisati ovakve izjave pogotovo jer su napisane bez ikakvog razloga. Drugi mogu pisati sta hoce.
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Ala su jadni ovi SDP-ovci, valja ima sad braniti Tihica :lol: :lol: , valjda dobili direktivu iz CK! :lol:

Haris je uradio mnogo za Bosnu i Hercegovinu tokom rata, to je cinjenica!

Ali mi smo narod koji brzo zaboravlja, pa zacas zamijenimo dusmana za svoga!

Sad je eto, Haris isti ko' Dodik!?!?!? :roll: To samo govori o onima koji misle ovako!

Ali naravno, nije ovdje rijec o argumentima, vec o mrznji prema svakome ko je patriota, prema svakome ko se ne stidi svoga, prema svemu sto je bosnjacko!!

Svako onaj ko se ne stidi svoga je nacionalista i seljak, a svako onaj ko pljuje po svome i hvali se brojem svojih(Zlaja) operacijama je gradjanin i prosperitet!

A sutra da se zapuca, bosnu bi opet morali da brane ti "nacionalisti' poput Harisa, dok bi redovni pljuvaci i "gradjani" prvi pobjegli iz drzave!

Lahko je pricati! Sad svi pametni i svi sve znaju. A kad su nas gadjali granatama, cvilili smo da rat stane. A sad nam Dejton nevalja, ...valjda nam malo bilo granata!

Harise, pobjednice!!
Last edited by Dolina avalona on 08/09/2006 15:12, edited 1 time in total.
bleka

Post by bleka »

mIRCerka wrote:vidis kako ti ne pratis ni forum ni sta ti ko pise :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=28303

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti veze nemas sta sam mislio. Stvarno se brinem za tebe. Hajde..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dolina avalona wrote:

A sutra da se zapuca, bosnu bi opet morali da brane ti "nacionalisti' poput Harisa i Alije, dok bi redovni pljuvaci i "gradjani" prvi pobjegli iz drzave!

Harise, pobjednice!!
da, branice sa bosforskog kanala...i molim te, nemoj Aliju i Harisa u istu recnicu stavljati. Alija je bio ovdje, kao i njegova familija. Manje bitna cinjenica je da mu sin nije bio u vojsci, vec na radnoj obavezi, ali je bio u Sarajevu. Nije nas branio iz daljine i nije se kleo JOJ DA MI SE SAD VRATITI TU MAKAR SAMO KROMPIRA JEO kad je nama krompir bio misaona imenica.

od ova tri ponudjena Bosnjaka, Haris, Tihic i Mirnes, mislim da bi za kompletnu sliku, tj karikaturu super bio Mirnes. Ako nista, bilo bi zabavno slusati ga.
Apos

Post by Apos »

mIRCerka wrote:
Dolina avalona wrote:

A sutra da se zapuca, bosnu bi opet morali da brane ti "nacionalisti' poput Harisa i Alije, dok bi redovni pljuvaci i "gradjani" prvi pobjegli iz drzave!

Harise, pobjednice!!
da, branice sa bosforskog kanala...i molim te, nemoj Aliju i Harisa u istu recnicu stavljati. Alija je bio ovdje, kao i njegova familija. Manje bitna cinjenica je da mu sin nije bio u vojsci, vec na radnoj obavezi, ali je bio u Sarajevu. Nije nas branio iz daljine i nije se kleo JOJ DA MI SE SAD VRATITI TU MAKAR SAMO KROMPIRA JEO kad je nama krompir bio misaona imenica.

od ova tri ponudjena Bosnjaka, Haris, Tihic i Mirnes, mislim da bi za kompletnu sliku, tj karikaturu super bio Mirnes. Ako nista, bilo bi zabavno slusati ga.
Ako ništa drugo ima čistu savjest.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dolina avalona wrote:Ala su jadni ovi SDP-ovci, valja ima sad braniti Tihica :lol: :lol: , valjda dobili direktivu iz CK! :lol:

Haris je uradio mnogo za Bosnu i Hercegovinu tokom rata, to je cinjenica!

Ali mi smo narod koji brzo zaboravlja, pa zacas zamijenimo dusmana za svoga!

Sad je eto, Haris isti ko' Dodik!?!?!? :roll: To samo govori o onima koji misle ovako!

Ali naravno, nije ovdje rijec o argumentima, vec o mrznji prema svakome ko je patriota, prema svakome ko se ne stidi svoga, prema svemu sto je bosnjacko!!

Svako onaj ko se ne stidi svoga je nacionalista i seljak, a svako onaj ko pljuje po svome i hvali se brojem svojih(Zlaja) operacijama je gradjanin i prosperitet!

A sutra da se zapuca, bosnu bi opet morali da brane ti "nacionalisti' poput Harisa, dok bi redovni pljuvaci i "gradjani" prvi pobjegli iz drzave!

Lahko je pricati! Sad svi pametni i svi sve znaju. A kad su nas gadjali granatama, cvilili smo da rat stane. A sad nam Dejton nevalja, ...valjda nam malo bilo granata!

Harise, pobjednice!!
vi nacionalisti ne znate reci EVO STA SMO MI URADILI evo sta CEMO uraditi, vec HRAK PLJUC sve koji su protiv vas...super vam je kampanja... :D dodjete ko live tabloid.

:D:D:D:D:D:D:D:D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Apos wrote:
mIRCerka wrote:
Dolina avalona wrote:

Harise, pobjednice!!

Ako ništa drugo ima čistu savjest.
upravo tako...za one koji ne znaju, nema bolje misije od sjednice skupstine Tuzlanskog kantona...napravite kokice i gledate bosanski jerry springer show :D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Jesmo li se dogovorili da u dijaspori utvrdis gradivo i dodjes na ispit o svojoj domovini
Patriota koji je tokom agresije prvi put dosao u BiH 19 mjeseci nakon pocetka agresije, patriota koji je ljubav prema BiH naplatio pljackaskom prodaje Zeljezare Zenica za 1 KM i besplatnim poklanjanjem dionica Tuzlanske banke vrijednih 30 miliona maraka. Ima toga jos, ali necemo ovaj put...
Da je, ne dao Bog, Hare bio ranjen, on bi se "hvalio" puno vise, ali nije se pucalo u Istanbulu, Njujorku, Kuvajtu, Kataru...
Ja se slomih objasnjavajuci da moj imenjak nije ni "nacionalista" ni "ateista" vec LOPOV, PROFITER i KARIJERISTA koji je dokazao da mu nista nije sveto ako ce mu to povecati rejting i podebljati konto u banci.
Pa, sada je bila prilika da se ustavnim promjenama odmaknemo od Dejtona, ali Haris ne da svoje cedo iz Dejtona
Harise, pobjednice!!
Jezik pregrizao, salim se. 8) Srecom, vasi dijasporski glasovi su minorni u odnosu na gradjane BiH, jer samo vi jos vjerujete internet-izdanju Avaza.
Suljo majstore, SDP i SDA su uz tebe!!! 8-)
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Haris je bio u Bosni u naj kriticnijim trenucima i diplomatskim sredstvima se borio sa komsiskom i svjetskom diplomatskom gamadi!

A kada je bio vani, lobirao je za pomoc Bosni! A ustavnim promjenama bi se samo zabetoniralo stanje, zato su srbski predstavnici bilo toliko ZA promjene!

Haris je za Bosnu!

Jadni su mi oni koi misle da Haris nije ucinio nista za BiH!

A Dejton nije celjade Harisa, vec rezultat agresije i nase goloruke borbe!!
Last edited by Dolina avalona on 08/09/2006 15:34, edited 2 times in total.
edinbug

Post by edinbug »

haris ubleha wrote:Jesmo li se dogovorili da u dijaspori utvrdis gradivo i dodjes na ispit o svojoj domovini
Patriota koji je tokom agresije prvi put dosao u BiH 19 mjeseci nakon pocetka agresije, patriota koji je ljubav prema BiH naplatio pljackaskom prodaje Zeljezare Zenica za 1 KM i besplatnim poklanjanjem dionica Tuzlanske banke vrijednih 30 miliona maraka. Ima toga jos, ali necemo ovaj put...
Da je, ne dao Bog, Hare bio ranjen, on bi se "hvalio" puno vise, ali nije se pucalo u Istanbulu, Njujorku, Kuvajtu, Kataru...
Ja se slomih objasnjavajuci da moj imenjak nije ni "nacionalista" ni "ateista" vec LOPOV, PROFITER i KARIJERISTA koji je dokazao da mu nista nije sveto ako ce mu to povecati rejting i podebljati konto u banci.
Pa, sada je bila prilika da se ustavnim promjenama odmaknemo od Dejtona, ali Haris ne da svoje cedo iz Dejtona
Harise, pobjednice!!
Jezik pregrizao, salim se. 8) Srecom, vasi dijasporski glasovi su minorni u odnosu na gradjane BiH, jer samo vi jos vjerujete internet-izdanju Avaza.
Sve potpisujem, osim ovog zadnjeg.
bleka

Post by bleka »

haris ubleha wrote: Patriota koji je tokom agresije prvi put dosao u BiH 19 mjeseci nakon pocetka agresije,
Covjek se sunco i objasnjavo da Bosnu treba primiti u UN na CNN-u. Imao duele sa Chetnickom i Ustaskom propagandom. MA nista...
Dobro je da se javno izaslo sa ovim da znamo ciji je u cijoj. KAd se samo sjetim koliko ste pljuvali po "Klempi", a sad se lizete...
Stvarno no comment
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dolina avalona wrote:Haris je bio u Bosni u naj kriticnijim trenucima i diplomatskim sredstvima se borio sa komsiskom i svjetskom diplomatskom gamadi!

A kada je bio vani, lobirao je za pomoc Bosni! A ustavnim promjenama bi se samo zabetoniralo stanje, zato su srbski predstavnici bilo toliko ZA promjene!

Haris je za Bosnu!

Jadni su mi oni koi misle da Haris nije ucinio nista za BiH!
NAPISI STA JE UCINIO A PRICU BORIO SE svim sredstvima ostavi za sijelo neko...
KONKRETNO MOLIM!
bleka

Post by bleka »

edinbug wrote:
Sve potpisujem, osim ovog zadnjeg.
Željko majstore, SDP je uz tebe !!!
GDJE JE SAD MODERATOR ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAkve veze ima Komsic i SDP sa BOsnjackim clanom predsjednistva !!!!!!!!!!!!
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Zlaja i Tihi, ...joj tandema!! :lol: :lol: :lol: :-) :roll:
Post Reply